Online translators and online dictionaries for all languages


Текстов конвертор с главни букви

Home → Tools
Този безплатен онлайн инструмент ви помага да конвертирате всички малки букви на текста на това е главни еквивалент. Всичко символи в текста, след промяна стана главни букви (или така наречените големи букви). Пример за превръщане в главни букви: примерен текст. Ако такова преобразуване не е възможно, писмото е непроменено (зависи от азбуката). Преобразуването в главни букви е налично само за писма, изхвърлете препинателните знаци и числата. Незабавно превръщане на големи букви в браузъра си.

Поставяне на текст за преобразуване:
 всички писма  произволни букви
 първо писмо всички думи  първо писмо всички изречения
Converting ...
Резултат от преобразуването:


Как да конвертирате текст с главни букви онлайн

Използвайте нашия безплатен онлайн инструмент текст, за да конвертирате всички букви на текста от малки до главни. След процеса на капитализация преведеният текст ще бъде осветен. По-долу са стъпките за това как да направите това в нашия безплатен инструмент случай преобразуване.

Изберете текста, за който искате да промените случая в горния режим, копирайте го в клипборда и го поставете в областта източник текст.

Преди конвертиране на текст в големи букви можете да изберете подходящата опция от списъка със стойности. Например, ако искате да преведете всички писма до главни букви (за да акцентирате върху всички букви), изберете опцията всички символи. Ако искате да смените символите с главни букви, изберете опцията случайни букви (произволни главни ефекти).

всички букви — за да се акцентира върху всички букви.
първо писмо всичко слово — да се възползва от първата буква на всяка дума.
първо писмо всичко изречение — да се възползва от първата буква на всяко изречение (изречение случай).
случайни букви — да се възползва от произволни букви на текст (случаен случай).

Щракване определителен член промяна случай копче към тичам обръщане процес.

Конвертиран текст ще бъде вмъкнат в резултат текст област и подчерта за следващата употреба.

Промяна на случая на текст

Можете да промените случая (или главни букви) на всеки документ в горния режим. За да промените случая на избран текст или документ на компютър, смартфон, таблет, можете да използвате следните методи.

Промяна на случай на горната част на компютъра чрез клавиатурата пишете. С въвеждането на текст от клавиатурата в горния регистър на символите (главни) може да бъде получена чрез натискане на Shift ключ или след активиране на Caps Lock режим (kapslok). Когато Caps Lock режим на поддръжка, всичко въвели символа от клавиатурата ще бъде в голям или по-голям случай, докато не натиснете Caps Lock бутона отново.

Много текстообработка, програмиране и скриптови езици имат специални команди или функции за конвертиране на данни, текст или променлива в главни букви.

Трансформация случай на смартфон или таблет

На смартфони и таблети клавиатури няма Caps Lock ключ или Shift ключ. За да направите главна буква на тези устройства, натиснете стрелката нагоре на екранната клавиатура и след това буквата, която искате да се капитализира.

Там сте също някой software, запушалка или модулирам този поддръжка определителен член способност към промяна определителен член случай на текст този has вече p.p. от be вид.

Конвертиране на всички текстове, с главни букви онлайн безплатно. Безплатни онлайн символи преводач от малки букви на големи букви. Големи символи текст генератор за всеки документ, без да инсталирате освен софтуер или модули (не се изисква инсталация). Бързо преобразуване на текст в големи символи.

Как да конвертирате текст на големи букви онлайн. За да се превърне текст в горния регистър случай е възможно с помощта на специални софтуерни конвертори, текстови редактори или онлайн-услуги. Уеб-базирано преобразуване на символи в горния регистър (CapsLock Online) може да се извършва на тази страница с помощта на интернет браузъра на вашия компютър, таблет или смартфон. Процесът на преобразуване на регистрите на текст възниква във всички за двойка секунди.