Online translators and online dictionaries for all languages


Besplatni internetski tekstovi velika pretvarač

Home → Tools
Ovaj besplatni online alat pomaže vam da pretvoriti cijeli tekst malim slovima da to je velika ekvivalent. Sve simboli u tekstu nakon mijenjanja postao metropola slova (ili takozvanim velikim slovima). Primjer pretvaranja u velika tiskana slova: primjer teksta. Ako nema takve pretvorbe moguće, pismo je nepromijenjena (ovisno o abecedi). Pretvaranje u velika slova samo za slova, odbacivanje simbola i brojeva. Neposredno pretvaranje u velika slova u vašem pregledniku.

Lijepljenje teksta za pretvaranje:
 sva slova  slučajan zaglavlje pisma
 Prvo slovo svih riječi  Prvo slovo svih rečenica
Converting ...
Rezultat pretvaranja:


Tekst slova alat u vašem web pregledniku

Koristite naš besplatan online tekst alat za pretvoriti cijeli tekst pisma iz malih u velika slova. Nakon velikih i malih slova proces preveden tekst će biti istaknut. Ispod su koraci kako to učiniti u naše besplatne slova pretvaranje alat.

Odaberite tekst za koji želite promijeniti slučaj na gornji način, kopirajte ga u međuspremnik i zalijepiti izvorni tekst području.

Prije pretvorbe teksta u velika slova možete odabrati odgovarajuću opciju s popisa vrijednosti. Na primjer, ako želite prevesti sva slova u velika slova (to kapitalizirati sve slova), odaberite na "sva pisma" opciju. Ako želite promijeniti u velika slučajan tekst simbole, odaberite i "slučajan zaglavlje pisma" opciju (slučajan metropola efekt).

sva pisma — kapitalizirati sve od slova.
Prvo slovo sve riječi — kapitalizirati prvo slovo svake riječi.
Prvo slovo rečenice sve — kapitalizirati prvo slovo svake rečenice (rečenici).
slučajan zaglavlje pisma — kapitalizirati slučajnih slova teksta (slučajan slučaj).

Kliknite na "Pretvoriti tekst" gumb za pokretanje postupka pretvorbe.

Pretvoreni tekst umetnut će se u "Rezultat pretvaranja" područje i osvijetliti za sljedeće korištenje.

Promjena veličine slova u tekstu

Možete promijeniti slučaj (ili velika i mala slova) bilo kojeg dokumenta na gornji način. Kako promijeniti veličinu slova odabranog teksta ili dokumenta na PC, smartphone, tablet, koristite sljedeće metode.

Promjena slučaj u gornjem na PC upisivanjem tipkovnice

S upisivanjem teksta na tipkovnici gornji registar simbola (velika slova) možete dobiti pritiskom na Shift ključ ili nakon omogućavajući od Caps Lock načinu rada (kapslok). Kad Caps Lock način rada omogućen, sve upisali znakova s tipkovnice će biti u veliki ili veći slučaj dok ne pritisnete Caps Lock gumb opet. Ne mogu promijeniti slučaj već upisali znakova, možete izbrisati samo svoj i opet u pravi slučaj.

Mnoge riječi i tekst procesora, programiranja i skriptiranje jezika imaju posebne naredbe ili funkcije za pretvaranje podataka, tekst ili varijabla u velika slova.

Transformirati slučaj na pametnom telefonu ili tabletu

Na pametne telefone i tablete klavijature je bez Caps Lock ključ ili Shift ključ. Kapitalizirati na tih uređaja, pritisnite strelicu prema gore na na na-zaslon tipkovnica i zatim slovo želite se pišu velikim slovom.

Tu su i neki softver, plugin ili modul taj podrška sposobnost to promijeniti slova teksta koji već upisali.

Pretvoriti bilo koji tekst u velika online za besplatno

Besplatne online simbola prevoditelj iz malih slova u velika slova. Velikih znakova teksta generator za bilo koji dokument bez instaliranja dodatak programa ili modula (nema bilo koji uvođenje u službu zahtijeva). Brzo tekst pretvorbe na veliki simboli.

Kako to pretvoriti tekst u velika slova Internet

Pretvoriti tekst u gornji registar slučaj je moguće uz pomoć posebne pretvarači, uređivači teksta ili mrežne usluge. Tkanje-temeljen pretvorbe simbola u gornji registar (capslock na liniji) može se provesti na stranici uz pomoć Internet preglednika računala, tablet ili Smartphone. Proces pretvorbe registara tekst se pojavljuje u sve za par sekundi.