Online translators and online dictionaries for all languages


Conversieprogramma voorhoofd tekst

Home → Tools
Deze gratis online tool helpt u om alle kleine letters van de tekst om te zetten in hoofdletters equivalent. Alles symbolen in tekst na het wijzigen werden kapitalen brieven (of zogenaamde grote brieven). Voorbeeld van conversie naar hoofdletters: voorbeeldtekst. Als geen dergelijke omzetting mogelijk is, is de brief onveranderd (hangt van het alfabet af). Conversie naar hoofdletters alleen beschikbaar voorletters, negeer interpunctie symbolen en getallen. Onmiddellijk conversie naar grote letters in uw browser.

Plak de tekst die u wilt converteren:
 alle letters  willekeurige letters
 eerste letter alle woorden  eerste letter alle zinnen
Converting ...
Conversie resultaat:


Hoe te om om het even welke tekst in hoofdletters online om te zetten

Gebruik onze gratis online tekst tool om letters te converteren van alle tekst van kleine letters naar hoofdletters. Na kapitalisatie proces vertaalde tekst zal worden gemarkeerd. Hieronder zijn de stappen op hoe te om dit in onze vrije geval omzettingshulpmiddel te doen.

Selecteer de tekst waarvoor u de kwestie aan hogere wijze wilt veranderen, kopiër het aan Klembord en deeg aan het gebied van de brontekst.

Voor conversie tekst naar grote letters u de juiste optie selecteren in de lijst met waarden. Als u bijvoorbeeld alle letters wilt vertalen in hoofdletters (om alle letters te kapitaliseren), selecteert u de optie alle symbolen. Als u wilt wijzigen in hoofdletters willekeurige tekstsymbolen, selecteert u de willekeurige letters optie (randomize kapitalen effect).

alle letters — om alle letters te kapitaliseren.
eerste letter alles woord — om de eerste letter van elk woord te kapitaliseren.
eerste letter alles zin — om de eerste letter van elke zin te kapitaliseren (zin geval).
willekeurige letters — om de willekeurige letters van tekst (willekeurige geval) kapitaliseren.

Klik op de knop hoofdletter wijzigen om het conversie proces uit te voeren.

Geconverteerde tekst zal worden ingevoegd in resultaat tekst gebied en gemarkeerd voor de volgende gebruiken.

Het hoofdletter wijzigen van tekst

U de aanvraag (of hoofdlettergebruik) van elk document wijzigen in de bovenste modus. Om het geval van geselecteerde tekst of een document op een PC, smartphone, Tablet te veranderen, u volgende methodes gebruiken.

Veranderende geval naar boven op een PC door het toetsenbord te typen

Met het typen van de tekst van het toetsenbord het bovenste register van symbolen (hoofdletters) kan worden verkregen door te drukken op Shift toets of na het inschakelen van Caps Lock - modus. Wanneer Caps Lock - modus ingeschakeld, alles getypt chars van het toetsenbord zal worden in grote of grotere zaak totdat u op Caps Lock knop opnieuw. U niet in staat om het geval reeds getypte chars veranderen, alleen kan verwijderen en het type opnieuw in juiste geval.

Veel Word-en tekstverwerkers, programmeren en scripttalen hebben speciale commando's of functies om een Data, tekst of variabele om te zetten in hoofdletters.

Transformeren geval op een smartphone of Tablet

Op smartphones en tablets toetsenborden is er geen Caps Lock toets of Shift toets. Als u een letter op deze apparaten wilt kapitaliseren, drukt u op de pijl-omhoog op het schermtoetsenbord en vervolgens op de letter die u wilt laten hoofdletters.

Er zijn ook sommige software, plugin of modules die de capaciteit steunen om het geval van tekst te veranderen die reeds is getypt.

Converteer alle teksten naar hoofdletters online gratis

Gratis online symbolen vertaler van kleine letters tot grote letters. De grote tekst generator van tekens voor om het even welk document zonder toevoeging software of modules te installeren (geen om het even welke installatie vereist). Snel tekstconversie naar grote symbolen.

Hoe om tekst te converteren naar grote letters online

Om tekst in het hogere register te omzetten is het geval mogelijk met behulp van de speciale software convertors, de redacteurs van de tekst of online-diensten. Web-based conversie van symbolen in het bovenste register (CapsLock online) kan worden uitgevoerd op deze pagina met behulp van de Internet browser van uw computer, tablet of smartphone. Het proces van de omzetting van de registers van tekst komt in allen voor het paar seconden voor.