Online translators and online dictionaries for all languages


Texte online gratuite cu majuscule convertor

Home → Tools
Acest instrument online gratuit vă ajută să convertiţi toate text litere mici pentru a este echivalent majuscule. Totul simboluri în text după modificarea a devenit litere majuscule (sau aşa-numitele litere mari). Exemplu de conversie la majuscule: exemplu de text. Dacă nu este posibilă o astfel de conversie, scrisoarea este neschimbată (depinde de alfabet). Conversie la majuscule disponibile numai pentru litere, renunțare la simboluri și numere de punctuație. Imediat conversia la litere mari în browser-ul dumneavoastră.

Lipire text de convertit:
 toate scrisorile  scrisori aleatoare
 prima literă toate cuvintele  prima literă toate frazele
Converting ...
Rezultatul conversiei:


Instrumentul de modificare a textului în browserul web

Utilizaţi instrumentul nostru de text online gratuit pentru a converti toate literele textului de la litere mici la majuscule. După scrierea cu majuscule, textul tradus va fi evidenţiat. Mai jos sunt paşii cu privire la modul de a face acest lucru în instrumentul nostru de conversie de caz gratuit.

Selectaţi textul pentru care doriţi să schimbaţi cazul în modul superior, copiaţi-l în clipboard şi lipiţi în zona de text sursă.

Înainte de conversia textului la litere mari, puteţi selecta opţiunea corespunzătoare din lista de valori. De exemplu, dacă doriţi să traducă toate literele majuscule (pentru a valorifica toate literele), selectaţi toate simbolurile opţiune. Dacă doriţi să schimbaţi în majuscule text aleatoare de simboluri, selectaţi întâmplător opţiune (randomize majuscule efect).

toate literele — pentru a valorifica toate literele.
prima literă totul cuvânt — pentru a valorifica prima literă a fiecărui cuvânt.
prima literă totul teză — pentru a valorifica prima literă din fiecare teză (caz teză).
întâmplător — pentru a valorifica literele aleatoare de text (Random case).

Faceţi clic pe butonul converti pentru a executa procesul de conversie.

Textul convertit va fi inserat în zona rezultat text şi evidenţiată pentru următoarea utilizare.

Schimbarea cazului de text

Aveţi posibilitatea să modificaţi cazul (sau capitalizarea) oricărui document în modul superior. Pentru a modifica cazul textului selectat sau al unui document pe un PC, un smartphone, o tabletă, aveți posibilitatea să utilizați următoarele metode.

Schimbarea de caz la superior pe un PC de tastatură tastând

Cu tastarea de text de la tastatură registrul superior al simbolurilor (majuscule) pot fi obţinute apăsând tasta Shift sau după activarea Caps Lock Mode. Când Caps Lock mode activat, totul tastat caractere de la tastatură va fi în caz mare sau mai mare, până când apăsaţi tasta CapsLock din nou.

Multe procesoare Word şi text, limbaje de programare şi de scriptare au comenzi sau funcţii speciale pentru a converti date, texte sau variabile în majuscule.

Transforma cazul pe un smartphone sau o tabletă

Pe smartphone-uri şi tablete tastaturi nu există nici o Caps Lock cheie sau Shift cheie. Pentru a valorifica o literă pe aceste dispozitive, apăsați pe săgeata în sus de pe tastatura vizuală și apoi pe litera pe care doriți să o capitalizați.

Există, de asemenea, unele software-ul, plug-in sau module care acceptă capacitatea de a schimba cazul de text care a fost deja tastat.

De a converti text la litere mari online

Pentru a converti textul în cazul registrului superior este posibil cu ajutorul convertorilor speciali, editorilor de text sau serviciilor online. Conversia pe web a simbolurilor în registrul superior (CapsLock online) poate fi realizată pe această pagină cu ajutorul browserului de internet al computerului, tabletei sau smartphone-ului. Procesul de conversie a registrelor de text apare în toate pentru pereche de secunde.

Conversia orice texte pentru a majuscule online gratuit

Free online simboluri Traducator de la litere mici la litere mari. Mare chars generator de text pentru orice document, fără a instala software-ul plus sau module (nici o instalare necesară). Conversie rapidă text la simboluri mari.