Online translators and online dictionaries for all languages


Free online besedil veliki pretvornik

Home → Tools
To brezplačno spletno orodje vam pomaga pretvoriti vse male črke besedila, da je velika ekvivalent. Vse simboli v besedilu po spreminjanju postal začetnice črk (ali tako imenovane velike črke). Primer pretvorbe v velike črke: primer besedilo. Če takšna pretvorba ni možna, je črka nespremenjena (odvisno od abecede). Pretvorba v velike črke, ki so na voljo samo za črke, zavrzite ločilne simbole in številke. Takoj pretvorbo v velike črke v vašem brskalniku.

Prilepiti besedilo v pretvarjanje:
 vsa pisma  naključne črke
 prva črka vse besede  prva črka vseh stavkov
Converting ...
Rezultat pretvorbe:


Orodje za spreminjanje besedila v spletnem brskalniku

Uporabite našo brezplačno spletno orodje za besedilo, da pretvorite vsa pisma z malimi črkami v velike črke. Čez proces kapitalizacije prevedeno besedilo bo poudarjeno. Spodaj ste lestev naprej kako uganjati to v svoj prost skrinja spreobrnitev orodje.

Izberite besedilo, za katerega želite spremeniti zadevo v zgornji način, ga kopirajte v odložišče in prilepite v področje izvornih besedil.

Pred pretvorbo besedila v velike črke lahko izberete ustrezno možnost s seznama vrednosti. Če želite na primer prevesti vsa pisma v velike črke (da bi izkoristili vse črke), izberite možnost "vsi simboli". Če želite spremeniti v simbole velikih naključnih besedil, izberite možnost "naključna pisma" opcija (randomizirani kapital učinek).

vsa pisma — izkoristite vse črke.
prvo črko vse besede — izkoristite prvo črko vsake besede.
prva črka vse stavek — da bi izkoristili prvo črko vsakega stavka (stavek).
naključna pisma — izkoristite naključne črke besedila (naključni primer).

Če želite zagnati pretvorbeni postopek, kliknite gumb Pretvoriti "spremeni zadevo".

Pretvorjeno besedilo bo vstavljeno v "besedilo rezultata" in označeno za naslednjo uporabo.

Spreminjate primer besedila

V zgornji način lahko spremenite primer (ali velike začetnice) katerega koli dokumenta. Če želite spremeniti primer izbranega besedila ali dokumenta v računalniku, pametni telefon, tablični računalnik, lahko uporabite naslednje metode.

Spreminjanje primera v zgornji del na računalniku s tipkovnico tipkanje

S tipizacijo od tekst s tipke vrhnji register od symbols (Velika stvar) moči obstati doseči ceno z nujen Shift zakleniti ali čez usposobiti od Caps Lock način. Čas Caps Lock način usposobiti, vse natipkan znak s tipke hoteti obstati v velik ali večji skrinja do vi časnikarstvo Caps Lock popek še. Ne morete spremeniti primer že vnesli chars, samo lahko izbrišete svoje in ponovno vnesite v pravem primeru.

Mnogi predelovalci Worda in besedila, programski in skriptni jeziki imajo posebne ukaze ali funkcije za pretvarjanje podatkov, besedila ali spremenljivke v velike črke.

Spremenite primer na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku

Naprej Smartphones ter tableta klaviatura je ne Caps Lock zakleniti ali Shift zakleniti. Če želite izkoristiti črko na teh napravah, pritisnite puščico gor na zaslonski tipkovnici in nato črko, ki jo želite izkoristiti.

Obstaja tudi nekaj programske opreme, plugin ali modulov, ki podpirajo možnost, da spremenite primer besedila, ki je že bil natipkan.

Pretvorite vsa besedila v velike črke na spletu brezplačno

Free online simboli prevajalec iz malih črk na velike črke. Velik znak tekst generator zakaj poljuben listina če ne napeljati poleg software ali merska enota (ne poljuben umestitev zahtevati). Hitro pretvorbo besedila v velike simbole.

Kako pretvoriti besedilo na velike črke online

Če želite pretvoriti besedilo v zgornji register primeru je mogoče s pomočjo posebnih pretvorniki, urejevalniki besedila ali spletne storitve. Web-Based pretvorba simbolov v zgornji register (CapsLock online) se lahko izvajajo na tej strani s pomočjo internetnega brskalnika računalnika, tablet ali Smartphone. Proces pretvorbe besedilnih registrov se pojavlja v vseh sekundah.