Online translators and online dictionaries for all languages


Besplatna online tekstovi velikim slovima konvertor

Home → Tools
Ova besplatna online alatka vam pomaže da konvertujete sav tekst u rmala slova u velika slova ekvivalentnu. Sve simbola u tekst nakon što je izmena postala velika slova slova (ili takozvane velikim slovima). Primer konverzije u velika slova: primer teksta. Ako nema takve konverzija je moguća, pismo je nepromenjena (zavisi od abecede). Konverzija u velika slova dostupna samo za pisma, odbacite znakova interpunkcije, simbola i brojeva. Odmah konverzije u velikim slovima u svom pregledaču.

Nalepite tekst za konvertovanje:
 sva pisma  slučajni pisma
 prvo slovo je sve reči  prvo slovo je sve kazne
Converting ...
Rezultata konverzije:


Alatka tekst slova u vašem web pregledaču

Alatom nam besplatne online tekst da biste konvertovali čitav tekst pisma iz malih u velika slova. Nakon što je proces kapitalizacija preveden tekst će biti istaknut. Ispod su koraci na kako se to radi nam alatke za besplatne predmeta konverzije.

Izaberite tekst za koji želite da promenite slučaj u gornjem režim, kopirate u ostavu i nalepiti u izvorni tekst oblast.

Možete da izaberete odgovarajuću opciju sa liste vrednosti pre konverzije tekst u velika slova. Na primer, ako želite da prevedete sva slova u velika slova (da iskoristim sva pisma), potvrdite izbor u Sva pisma opciju. Ako želite da promenite u velika slova simboli slučajni tekst, izaberite u slučajni pisma opciju (nasumično Poređaj gradove efekat).

sva pisma — da iskoristim sva pisma.
prvo slovo sve u programu word — da se pretvara u veliko slovo prvo slovo svake reči.
prvo slovo sve kaznu – da se pretvara u veliko slovo prvo slovo u svakoj rečenici (na početku rečenice).
slučajni pisma — da iskoristim to slučajni slova teksta (slučajni slučaju).

Kliknite na претворити dugme za pokretanje procesa konvertovanja.

Konvertovani tekst će biti umetnut u Rezultata konverzije oblasti i istaknute za sledeći koristeći.

Menja veličinu slova u tekstu

Slučaj (ili pisanje velikim slovima) bilo koji dokument možete da promenite u gornjem režimu. Za menjanje veličine izabranog teksta ili dokumenta na PC, smartphone, tablet, možete koristiti nakon metode.

Promena slučaj na gornjem na PC kucanjem na tastaturi. Sa kucanje teksta sa tastature gornji registar simbola (velikim slovima) možete dobiti tako što ćete pritisnuti Shift ključ ili nakon omogućavanja od Caps Lock režim. Kada Caps Lock režim omogućen, sve otkucani znakova sa tastature biće u velika ili veća slučaj, sve dok ne pritisnete Caps Lock dugme ponovo. Ne mogu da menjaju predmeta već otkucani znakove, možete izbrisati samo svoje i tip opet u pravu slučaj.

Mnogi word i tekst procesora, programiranje i scripting jezici imaju specijalne komande ili funkcije za konverziju podataka, tekstualna ili promenljive u velika slova.

Transformisanje slučaj na pametni telefon ili tablet

Na klavijaturama smartphone uređaje i tablete ne postoji bez Caps Lock ključ ili Shift ključ. Da iskoristim to pismo na ovim uređajima, pritisnite strelicu nagore na na na ekranu na tastaturi i onda pismo treba biti napisano velikim slovom.

Postoje i neki softver, dodatne komponente ili moduli koji podržavaju mogućnost promijeniti veličinu slova u tekstu koji je već upisali.

Konvertovanje ove poruke u velika slova na internetu besplatno

Besplatna online simboli prevodilac od malih slova u velika slova. Velike znakove teksta generator za bilo koji dokument bez instaliranja dopuna softvera ili module (nema nikakve instalacije potrebna). Brzo konverzija teksta da veliki simboli.

Kako da konvertujete tekst velikim slovima na internetu

Da biste pretvorili tekst u gornji registar slučaj je moguće uz pomoć specijalnog softvare konvertore, uređivača teksta ili usluge na mreži. Na Webu konverziju simbola u gornji registar (capslock online) se može izvršiti na ovoj stranici uz pomoć Internet pretraživača računara, tablet ili pametni telefon. Proces konverzije od kase teksta se javlja u sve za par sekundi.