Online translators and online dictionaries for all languages


Ilmainen Internet tekstien isoja muunnin

Home → Tools
Tämä ilmainen online-työkalu auttaa sinua muuntaa kaikki tekstin pienet kirjaimet se on iso vastaava. Kaikki symbolit tekstissä muokkaamisen jälkeen tuli isoilla kirjaimilla (tai ns isoja kirjaimia). Esimerkki muuntamisesta isoilla kirjaimilla: esimerkki teksti. Jos tällaista muuntamista ei ole mahdollista, kirjain on muuttumaton (riippuu aakkosten). Muuntaminen isoiksi kirjaimiksi käytettävissä vain kirjeissä, hylkää väli merkit ja numerot. Välittömästi muuntaminen isoja kirjaimia selaimessasi.

Liitä muunnettava teksti:
 kaikki kirjaimet  satunnaisia kirjaimia
 ensimmäinen kirjain kaikki sanat  ensimmäinen kirjain kaikki lauseet
Converting ...
Tuloksen:


Teksti muutos tapa uksessa työkalu selaimessasi

Käytä ilmainen online teksti-työkalu muuntaa kaikki tekstin kirjaimet pienistä ja isoiksi kirjaimiksi. Kun isoja prosessi käännetty teksti on korostettu. Alla on ohjeita siitä, miten tämä meidän vapaa tapa uksessa muuntaminen työkalu.

Valitse teksti, jonka tapa uksen haluat muuttaa ylempään tilaan, kopioi se leike pöydälle ja liitä lähde teksti alueeseen.

Voit valita haluamasi vaihto ehdon arvo luettelosta ennen tekstin muuntamista suurille kirjeille. Jos esimerkiksi haluat kääntää kaikki kirjaimet isoiksi kirjaimiksi (voit hyödyntää kaikki kirjaimet isolla), valitse "kaikki symbolit" tai "kaikki merkkiä" - vaihto ehto. Jos haluat muuttaa isojen kirjainten satunnaistekstin symboleiksi, valitse "satunnainen kirjaimet" - vaihto ehto (satunnaista pääkaupunkia vaikutus).

kaikki kirjaimet — voit hyödyntää kaikki kirjaimet isolla kirjaimella.
ensimmäinen kirjain kaikki sana — isolla ensimmäinen kirjain jokaisen sanan.
ensimmäinen kirjain kaikki virke — isolla ensimmäinen kirjain jokaisen lauseen (virke tapaus).
satunnaisia kirjaimia — isolla satunnainen kirjaimet teksti (satunnainen tapaus).

Click Muuntaa napittaa jotta ajelu jalostus jalostaa.

Muunnettu teksti lisätään kohtaan "tulos teksti" ja korostetaan seuraavaa käyttöä varten.

Tekstin kirjain kotelon muuttaminen

Voit muuttaa asia kirjan kirjain kokoa (tai isoja kirjaimia) ylemmässä tilassa. Jos haluat muuttaa valitun tekstin tai asia kirjan kirjain tietoja tieto koneessa, älypuhelimessa, tabletissa, voit käyttää seuraavia menetelmiä.

Ailahteleminen asia jotta ylä model after PC luona koskettimisto kone kirjoitus

Avulla kone kirjoitus-lta kirjoitus polveutua koskettimisto ylä kirja-lta merkki (Iso) kanisteri olla ammentaa luona pakottava Shift avain eli jäljessä mahdollistaminen-lta Capc Lock moodi. Jahka CapsLock moodi mahdollistaa, Kaikki kirjake merkkiä polveutua koskettimisto jälki säädös olla kotona aikamoinen eli avara asia ennen kuin te ahdistaa Caps Lock napittaa jälleen.

Monilla sana-ja teksti prosessoreilla, ohjelmointi-ja skripti kielillä on erityisiä komentoja tai funktioita, joilla voidaan muuntaa tiedot, teksti tai muuttuja isoiksi kirjaimiksi.

Muunna kotelo älypuhelimeen tai Tablet-tieto koneeseen

Älypuhelimet ja tabletit näppäimistöt paikalla on ei Caps Lock avain eli Shift avain. Jos haluat isolla kirjaimella näissä laitteissa, paina ylös-nuolta on-Screen-näppäimistö ja sitten kirjain haluat olla isolla.

On myös joitakin ohjelmia, plugin tai moduulit, jotka tukevat kykyä muuttaa tapa uksessa tekstiä, joka on jo kirjoitettu.

Muunna kaikki tekstit isoiksi verkossa ilmaiseksi

Ilmainen online symbolit Kääntäjä pienistä kirjeistä isoilla kirjaimilla. Suuri merkkiä teksti generaattori tahansa asia kirjan asentamatta lisäksi ohjelmisto tai moduulit (ei mitään asennusta ei tarvita). Teksti muunnetaan nopeasti isoiksi symboleiksi.

Kuinka jotta käännynnäinen kirjoitus jotta aikamoinen kaunokirjallisuus verkossa

Voit muuntaa tekstin ylempään rekisteriin tapa uksessa on mahdollista tukea erityisen muuntimet, teksti Editoreista tai Internet-palvelut. Web-pohjainen muuntaminen symbolit ylempään rekisteriin (CapsLock online) voidaan suorittaa tällä sivulla tuella Internet-selaimen tieto koneen, tabletin tai älypuhelimen. Prosessi muuntaminen rekisterit teksti esiintyy kaikki pari sekuntia.