Текстов конвертор в Bold (получер) онлайн

С този безплатен конвертор можете да дадете всеки текст или това е отделни думи ефекта на bold (мазнини) марка. Този безплатен онлайн инструмент конвертира текста и го прави получер онлайн. Текстът, украсен с този стил, се показва по-ярко, буквите стават по-широки и обемни. Можете да създадете заглавия или да подчертаете конкретни думи, към които да привлечете внимание. В средата на верталистите и компютърните учени, за да се определи концепцията за получер текст използва добре познатата дума Bold. В текстовите редактори тази функция се представя с бутон с буквата B. Това е един от най-използваните и приложени стилове на избор на текст и декорация на текст. Ето първия онлайн конвертор за болтове, който не изисква специален софтуер, инсталиране на плъгини, разширения и др. Тя работи във всички нови устройства, изисквани UTF или Unicode поддръжка.

Inserir texto:

Please, wait ...
Converting.
Bold Смел стил онлайн конвертор, генератор

Обикновено, Bold (смели) стил или ефект се използва за оформяне на текстове, за да се подчертае заглавия, субтитри или отделни думи, на които читателят трябва да обърне внимание. Всеки редактор на думи (текстообработващ) предлага такава функция. Маркираният текст при използване на опцията се появява получер. Използвайки стандартен шрифт, програмата рисува избрани знаци по-широки от специален алгоритъм. Функцията обикновено е свързана с програмата и операционната система и няма да работи в други (поне). Използването на универсални получерни шрифтове улеснява задачата.

В интернет можете да използвате етикети или етикети (инструкции към редактора), за да осветите заглавията. Те отбелязват част от текста, която трябва да се показва с получер шрифт. А текст анализатор или браузър при анализиране на такъв текст открива инструкции и рисува част от текста в избрания стил (в този случай, Болд). Отново имаме навика да се навика към програмата. Има ли универсален вариант, който ще работи на всяко устройство и във всяка програма? Как да посоча за всеки текст, че част от него трябва да бъде заделен смели? Може би най-простото решение е да замените частта от текста, която изисква получерен избор с други символи, които първоначално трябва да се появяват като получер шрифт. Такива символи са в кодиране на Unicode, а повечето съвременни устройства го поддържат първоначално. Това прави нашият конвертор.

В резултат на конвертирането на писма се заменят с алтернативи от разширения Код на Уникод кодиране, които имат по-широка марка. Трябва да се има предвид, че текстът, преобразуван по този начин, вече няма да бъде същият: неговият размер ще се промени (текстът ще отнеме повече място), няма да бъдат индексирани от търсачките, няма да работи търсене. Също така, за да се показват правилно знаците, поддръжката на устройството, инсталираните шрифтове. Не всички букви имат алтернативни символи, така че не всички знаци ще бъдат конвертирани. Напълно поддържана преобразуване с получерен шрифт за цифри и латински букви и отчасти за други алфабайти, не-конвертируеми символи ще останат непроменени и запазени в оригинална форма. Препоръчително е да използвате този конвертор, за да създадете кратки текстове за интернет: социални услуги, Instagram, Twitter.