Текстов конвертор в стил Италиански стил

Това е онлайн версия на конвертора на текст в cursive (италиански) стил или в учебния контур. Пълно преобразуване на всички въведени букви и знаци в курсив (за които има подходящи еквиваленти). PC потребителите знаят, че cursive текст на английската дума Italic винаги се използва за определяне на концепцията на. В текстови редактори тази функция се представя от бутон с буквата I. Italic се нарича също стил на писане на ръка, всъщност, текстът на текста се показва леко наклонен надясно, което го прави подобен на ръкописния. Дебелината на буквите също се променя, те стават по-тънки. Стилът се използва за осветяване на части от текста.

Текст:

Please, wait ...
Converting.
Кърсив, стил италиански, ефект на текстовия преобразувател

Съвременната езикова карта има пряка връзка с древното писмо, написано на ръка и стила на миниатюра, използван в древна Гърция и древен Рим. Той придобива специално популярност в Италия по време на Ренесанса, откъдето идва и името му италиански или италиански шрифт. Този стил е бил известен в други страни, но той се нарича така известните думи на бързото писане.

В оформлението на текстовете се използва и описание на текстовете, за да се подчертаят отделни фрази, думи, директна реч, референции, цитати и други неща. Този подбор не е толкова очевиден и силен, като например при използване на Получер шрифт, но също така е предназначен да привлече вниманието на читателя към конкретна дума или фраза. Целият текст се дава в много редки букви, той се използва за художествено въздействие, когато трябва да впечатли читателя. Има много алгоритми за изготвяне на текст с италично, всяка програма използва своя собствена. Много също зависи от използвания шрифт, и има готови cursive итектични шрифтове.

Специални символи, наречени тагове, се използват в интернет за създаване на стил с набор от знаци, те маркират частите от текста, към които трябва да се приложи стилът. Това са инструкции за уеб браузъра програма. Но има и универсален вариант - да замени необходимите символи алтернатива, като първоначално носят на знаците. Мултипликатор на символи, включително и на пилинг, е добавен към кодирането на Unicode, а също и в UTF. Това сега се счита за стандарт, неговата подкрепа се добавя към всички съвременни устройства.

Този конвертор просто замества буквите с бегълци алтернативи в кодирането на Unicode. Този текст ще се появи същия на всяко устройство, но ще изисква поддръжка на Unicode. Трябва да се има предвид, че не всички символи имат такива алтернативи (не латински). Напълно поддържано преобразуване за числа и латински букви, не-конвертируеми символи ще останат непроменени.