Конверторът на текст в зачеркнат, зачеркнат конвертор

Онлайн конвертор за зачеркнат текст, зачертаване на текста онлайн. Тя ще ви помогне да зачеркнат отделни думи, фрази и изречения, както и целия текст. Как се случва стачката? В средата на всяка буква (буква) на текста се изчертава хоризонтална единична или двойна характеристика, плътна или прекъсваща, гладка или вълнообразна, в зависимост от избраните настройки. Текстът обикновено се нарича "зачертан" или "Зачеркване", но понякога се използват други дефиниции: Зачеркнат, Зачеркнат, Зачеркнат. Този стил се използва в оформлението на текстовете за създаване на неправилни думи и фрази, директна индикация на грешка, както и в математически изрази, формули, като артистична сила.

В професионалните текстови редактори стачката се извършва с едно докосване на специален бутон З или S, а в по-простите редактори обикновено няма такъв бутон. Зачеркванията могат да бъдат реализирани чрез създаване на ваш собствен стил, вмъкване на специален символ или избиране на зачеркнат шрифт. Всичко това е доста трудно да се приложи за прост потребител, така че този захват конвертор (онлайн нападател) е създаден. Достатъчно е да въведете текста и конверторът ще го зачеркне автоматично, текстът ви ще бъде зачеркнат, всяка от неговите редове ще бъде зачертана отделно. Всичко се случва в напълно автоматичен режим и работи на всяко устройство.

Text: ABC
Please, wait ...
Converting.
Как да зачеркне текст онлайн

Зачеркваме текста, когато вече не е необходим, а също и да покажем, че е погрешно, погрешно и грешно. Когато ръкописен текст, кръстосаният текст се използва непрекъснато. Зачеркваме думи, изрази и изречения. Това е много проста, за да се направи хоризонтална линия в целия текст. Кръстосаният текст остава в документа и ще бъде възможно да го прочете в бъдеще. Това се използва, когато искаме изрично да посочим грешката, направена в текста, и да привлече вниманието на бъдещия читател. Това често се използва по време на учебния процес, когато учителите забелязват грешка, направена от ученика.

Когато въвеждате въвеждане на компютър, ефектът за зачеркнат текст се използва за същата цел. Само линията е съставен не хаотично, но според някои строги правила (стилове). Обикновено, когато се задраскат през текста, се изчертава дори хоризонтална черта, твърда и тънка. Можете да реализирате с помощта на надраскване и художествен ефект, като използвате различни стилове (изберете стила на удряне).

Ударът винаги се осъществява чрез програмата (текстов редактор, браузър), която тегли линии на своя алгоритъм. Възможно е да се използват специални зачеркнати шрифтове, когато всички литра имат първоначално зачеркнат ефект. Друг начин за изпълнение на предупреждението е да се добавят Unicode символи към текста, които се изчертават с преминаване към следващия знак. Например, един такъв символ е Alt-822. Има много други подобни символи, добавянето на които се произвежда от нашия конвертор. Всичко се случва автоматично, просто задайте текста.

Най-често срещаните стилове на надраскване

̵П̵у̵н̵к̵т̵и̵р̵а̵н̵а̵ — Пунктирана. Пресичане на пунктираната линия, удар инсулт, пресичане на прекъсната хоризонтална линия.
̶Т̶в̶ъ̶р̶д̶и̶ — Твърди. Пресичане на хоризонтална плътна линия, непрекъсната линия.
̴В̴ъ̴л̴н̴о̴о̴б̴р̴а̴з̴н̴и̴ — Вълнообразни. Пресичане на вълнообразни хоризонтални линии, прекосяване на тилда, вълна.
̷Н̷а̷к̷л̷о̷н̷е̷н̷а̷ — Наклонена черта. Драскотини с къси наклонени удари, къса наклонена черта.
̸П̸р̸о̸е̸к̸т̸ — Проект. Драскотини с широки дълги наклонени удари.