Verzalno slovo tekst obratitelj

Home → Tools
Ovaj besplatni online alat pomaže vam da pretvoriti cijeli tekst malim slovima velika slova jednaku vrijednost. Sve simboli u tekstu nakon mijenjanja postao velika slova slova (ili takozvana velika slova). Primjer pretvaranja u velika tiskana slova: PRIMJER TEKSTA. Ako nema takve pretvorbe moguće, pismo je nepromijenjena (zavisi od abecede). Pretvaranje u velika slova dostupan samo za slova, Odbacivanje simbola i brojeva. Neposredno pretvaranje u velika slova u vašem pregledniku.
Lijepljenje teksta za pretvaranje:
 sva pisma  slučajnih slova
 prvo slovo svih riječi  prvo slovo svih rečenica
Converting ...
Rezultat pretvaranja:


Kako to pretvoriti bilo koji tekst u velika slova on-line

Koristite naše besplatne online tekst alat to pretvoriti cijeli tekst pisma iz malih u velika slova. Nakon procesa kapitalizacije preveden tekst će biti istaknut. Ispod su koraci kako to učiniti u naše besplatne slova pretvaranje alat.

Odaberite tekst za koji želite promijeniti veličinu slova na gornji način, Kopiraj u međuspremnik i zalijepiti izvorni tekst području.

Prije pretvorbe teksta u velika slova možete odabrati odgovarajuću opciju s popisa vrijednosti. Na primjer, ako želite prevesti sva slova u velika slova (to kapitalizirati sve slova), odaberite na sva pisma opciju. Ako želite promijeniti u velika slučajan tekst simbola, odaberite na slučajnih slova opciju (slučajan meTropola efekt).

sva pisma — kapitalizirati sve od slova.
prvo slovo sve riječi — kapitalizirati prvo slovo svake riječi.
prvo slovo rečenice sve — kapitalizirati prvo slovo svake rečenice (rečenici).
slučajnih slova — kapitalizirati slučajnih slova teksta (slučajan slučaj).

Kliknite na Pretvaranje gumb za pokretanje postupka pretvorbe.

Pretvoreni tekst će biti umetnut u Rezultat pretvaranja područje i osvijetliti za sljedeće korištenje.

Promjena veličine slova u tekstu

Možete promijeniti u slučaju (ili velika i mala slova) bilo kojeg dokumenta na gornji način. Za promjenu slova odabranog teksta ili dokumenta na PC, smartphone, tableta, koristite sljedeće metode.

Promjena slučaj u gornju na PC mimo tipkovnica tipkati

S upisivanjem teksta iz tipkovnice gornji registar simbola (velika slova) se mogu dobiti pritiskom Shift ključ ili nakon omogućavajući od CapsLock načinu rada. Kad Caps Lock način rada omogućen, sve upisali znakova s tipkovnice će biti u veliki ili veći slučaj dok ne pritisnete Kaps Lock gumb opet. Ne mogu promijeniti slučaj već upisali znakova, možete izbrisati samo svoj i tip opet u pravu slučaj.

Mnoge riječi i tekst procesori, programiranja i skriptiranje jezika imaju posebne naredbe ili funkcije za pretvaranje podataka, tekstualna ili varijable u velika slova.

Transformirati slučaj na pametnom telefonu ili tabletu

Na pametne telefone i tablete klavijature je bez Caps Lock ključ ili Shift ključ. Kapitalizirati pismo s ovim uređajima, pritisnite strelicu prema gore na na na-zaslon tipkovnica i pismo želite se pišu velikim slovom.

Tu su i neki softver, čep ili moduli koji podržavaju mogućnost promjene veličine slova u tekstu koje je već upisali.

Pretvoriti bilo koji tekstovi u velika online za besplatno

Besplatna on-line simbola prevoditelj iz malih slova u velika slova. Velika slova teksta generator za bilo koji dokument bez instaliranja dodatak programa ili modula (Nema bilo koji uvođenje u službu zahtijeva). Brzo tekst pretvorbe na veliki simboli.

Kako to pretvoriti tekst u velika slova on-line

Pretvoriti tekst u gornji registar slučaj je moguće uz pomoć sofvera pretvarači, uređivači teksta ili mrežne usluge. Tkanje-temeljen pretvaranje simbola u gornji registar (on-line capslock) može se provesti na ovoj stranici uz pomoć Internet preglednika na Računalo, tablet ili pametni telefon. Proces pretvorbe registara tekst pojavljuje u sve za par sekundi.