Tekstkonverteringsprogram til Bold (fed) online

Med dette frie konverteringsprogram kan du give enhver tekst, eller det er individuelle ord effekten af et Bold, fed (fedt) mærke. Dette gratis online værktøj konverterer teksten og gør den fed online. Teksten dekoreret med denne stil vises mere levende, bogstaverne bliver bredere og mere voluminøse. Du kan oprette overskrifter eller fremhæve bestemte ord for at henlede opmærksomheden på. I miljøet af verstalister og dataloger til at definere begrebet fed tekst bruger det velkendte ord Bold. I teksteditorer repræsenteres denne funktion af en knap med bogstavet B. Dette er en af de mest anvendte og anvendte typografier for tekstmarkering og tekstdekoration. Her er den første online bolt konverter, der ikke kræver særlig software, installere plugins, udvidelser osv. Det fungerer i alle nye enheder, der kræves UTF eller Unicode-understøttelse.

Inserir texto:

Please, wait ...
Converting.
Bold Fed stil online konverter, generator

Typisk bruges en Bold (fed) stil eller effekt til at lave tekster til at fremhæve titler, undertekster eller individuelle ord, som læseren skal være opmærksom på. Ethvert tekstredigeringsprogram (tekstbehandlingsprogram) tilbyder en sådan funktion. Den fremhævede tekst, når du bruger indstillingen, vises med Bold skrift. Ved hjælp af en standardskrifttype tegner programmet markerede tegn bredere med en speciel algoritme. Funktionen er normalt bundet til programmet og operativsystemet og vil ikke fungere i andre (i det mindste også). Brug af universelle fed-skrifttyper gør opgaven lettere.

På internettet bruger du mærker eller mærker (instruktioner til editoren) til at fremhæve titlerne. De noterer sig en del af teksten, der skal vises med fed skrift. En tekstanalysator eller browser, når sådan tekst analyseres, registrerer instruktioner og tegner en del af teksten med den valgte typografi (i dette tilfælde fed). Igen har vi en vane med programmet. Er der en universel mulighed, der fungerer på enhver enhed og i ethvert program? Hvordan påpeger De for enhver tekst, at en del af den skal tilsidesættes med fed skrift? Måske er den enkleste løsning at erstatte den del af teksten, der kræver fed markering, med andre symboler, der oprindeligt skulle vises som en fed. Sådanne symboler er i Unicode-kodning, og de fleste moderne enheder understøtter det oprindeligt. Det er, hvad vores konverter gør.

Som et resultat af konvertering af bogstaver erstattes med alternativer fra den udvidede Unicode-kodning, som har et bredere mærke. Det bør tages i betragtning, at den tekst, der konverteres på denne måde, ikke længere vil være den samme: dens størrelse vil ændre sig (teksten vil tage mere plads), vil ikke blive indekseret af søgemaskiner, vil det ikke arbejde søgning. For at få vist tegnene korrekt installerede enhedens understøttelse også skrifttyper. Ikke alle bogstaver har alternative symboler, så ikke alle tegn konverteres. Fuldt understøttet fed-konvertering for tal og latinske bogstaver og dels for Andre Alphabytes, ikke-konvertible symboler forbliver uændret og gemmes i original form. Det anbefales at bruge denne konverter til at oprette korte tekster til internettet: sociale tjenester, Instagram, Twitter.