Tekstkonverteringsprogram til kursiv typografi

Dette er en online version af tekstkonverteringsprogrammet i en kursiv (italiensk) stil eller kursiv kontur. Fuldstændig konvertering af alle indtastede bogstaver og tegn til kursiv (for hvilke der er passende ækvivalenter). Pc-brugere ved, at kursiv tekst det engelske ord Kursiv altid bruges til at definere begrebet. I teksteditorer repræsenteres denne funktion af en knap med bogstavet I. Kursiv kaldes også en håndskrivningsstil, ja, den kursive tekst vises lidt vippet til højre, hvilket gør det ligner den håndskrevne. Tykkelsen af bogstaverne ændres også, de bliver tyndere. Typografien bruges til at fremhæve dele af teksten.

Text:

Please, wait ...
Converting.
Kursiv, Italico typografi, effekttekstkonverteringsprogram

Moderne kursiv har en direkte relation til det gamle håndskrevne kursiv brev og stilen i det lille, der bruges i det antikke Grækenland og det gamle Rom. Det fik særlig popularitet i Italien under renæssancen, deraf navnet Kursiv eller italiensk skrifttype. Denne stil var kendt i andre lande, men det blev kaldt såkaldte ord quickwritings.

Kursiv disposition (italiensk stiltekst) bruges i tekstlayoutet til at fremhæve individuelle sætninger, ord, direkte tale, referencer, citater og andre ting. Dette valg er ikke så indlysende og stærkt som for eksempel ved brug af Fed, men det er også beregnet til at henlede læserens opmærksomhed på et bestemt ord eller udtryk. Hele teksten er givet ud i kursiv sjældent, det bruges til kunstnerisk effekt, når du har brug for at imponere læseren. Der er mange algoritmer til at tegne kursiv tekst, hvert program bruger sin egen. Meget afhænger også af den anvendte skrifttype, og der er færdige kursive kursiv skrifttyper.

Specielle symboler kaldet tags bruges på internettet til at skabe en kursiv stil, de markerer de dele af teksten, som typografien skal anvendes på. Dette er instruktioner til webbrowserprogrammet. Men der er også en universel mulighed - at erstatte de krævede symboler alternativ, der oprindeligt kursiv mærke. En multiplikator af symboler, herunder sejler dem, blev føjet til Unicode kodning og også i UTF. Dette betragtes nu som en standard, dets støtte føjes til alle moderne enheder.

Dette konverteringsprogram erstatter blot bogstaverne med overfladiske alternativer i Unicode-kodning. Denne tekst vises på samme måde på alle enheder, men den kræver Unicode-understøttelse. Det bør tages i betragtning, at ikke alle symboler har sådanne alternativer (ikke latin). Fuldt understøttet konvertering for tal og latinske bogstaver, ikke-konvertible symboler forbliver uændrede.