Tekstkonverteringsprogrammet til et overstreget, overstreget konverteringsprogram

Online konverter til at overstreger tekst, kryds teksten online. Det vil hjælpe dig med at krydse individuelle ord, sætninger og sætninger samt hele teksten. Hvordan virker strikeouten? I midten af hvert bogstav (bogstav) af teksten tegnes vandret enkelt eller dobbelt funktion, solid eller periodisk, glat eller bølget, afhængigt af de valgte indstillinger. Teksten kaldes ofte strejke eller strike-out, men nogle gange bruges andre definitioner: Strike-Off, Strikethrough, Cross Out. Denne typografi bruges i tekstlayoutet til at designe forkerte ord og sætninger, direkte angivelse af fejl samt i matematiske udtryk, formler, som en kunstnerisk effekt.

I professionelle tekstredaktører udføres strejken ved et tryk på en speciel S-knap, og i enklere redaktører er der normalt ikke en sådan knap. Gennemstregningen kan implementeres ved at oprette din egen stil, indsætte et specielt symbol eller vælge en overstreget skrifttype. Alt dette er ganske vanskeligt at gennemføre for den simple bruger, så denne cross-out konverter (online strikeer) blev oprettet. Det er nok at indtaste teksten, og vores konverter vil krydse den ud automatisk, din tekst vil blive overstreget, hver af dens linjer vil blive overstreget separat. Alt sker i fuldautomatisk tilstand og fungerer på enhver enhed.

Text: ABC
Please, wait ...
Converting.
Sådan overstreger du teksten online

Vi krydser teksten ud, når den ikke længere er nødvendig, og viser også, at den er forkert, forkert og forkert. Når håndskrift bruges, bruges krydsteksten kontinuerligt. Vi krydser ord, sætninger og sætninger ud. Det er meget simpelt nok til at tegne en vandret streg på tværs af hele teksten. Den krydsede tekst forbliver i vores dokument, og det vil være muligt at læse den i fremtiden. Dette bruges, når vi udtrykkeligt vil påpege fejlen i teksten og henlede den fremtidige læsers opmærksomhed. Dette bruges ofte under læringsprocessen, når lærerne bemærker en fejl begået af den studerende.

Når du skriver computerinput, bruges udsnitseffekten i teksten til samme formål. Kun linjen er trukket ikke kaotisk, men i henhold til visse strenge regler (stilarter). Normalt når krydset ud gennem teksten trækker en jævn vandret træk, solid og tynd. Du kan implementere ved hjælp af ridser og kunstnerisk effekt ved hjælp af en række forskellige stilarter (vælg strejkestilen).

Strejken implementeres altid ved hjælp af programmet (teksteditor, browser), som trækker linjer på sin algoritme. Det er muligt at bruge specielle overstreget skrifttyper, når alle liter har en oprindeligt overstreget effekt. En anden måde at implementere strejken på er at føje Unicode-symboler til teksten, som tegnes med et skift til det næste tegn. Et sådant symbol er f.eks. Der er mange andre lignende symboler, hvis tilføjelse er produceret af vores konverter. Alt sker automatisk, skal du blot angive teksten.

De mest almindelige stilarter af ridser

̵P̵u̵n̵k̵t̵e̵r̵e̵t̵ — Punkteret. Krydser den snødde linje, strøg strejke, krydser intermitterende vandret linje.
̶S̶o̶l̶i̶d̶ — Solid. Krydsning af vandret streg, fortløbende linje.
̴B̴ø̴l̴g̴e̴t̴ — Bølget. Krydser en bølget vandret linje, krydser en tilda, en bølge.
̷S̷k̷r̷å̷s̷t̷r̷e̷g̷ — Skråstreg. Ridser med korte skrå strøg, kort skråstreg.
̸U̸d̸k̸a̸s̸t̸ — Udkast. Ridser med brede lange skrå skrånende strøg.