Tekstimuunnin yliviivatuksi, ristikkäin muotoutuksi muuntimeksi

Online-muunnin tekstin ylittämiseen, tekstin ylittämiseen verkossa. Se auttaa sinua ylittämään yksittäisiä sanoja, lauseita ja lauseita sekä koko tekstin. Miten ylitys toimii? Tekstin jokaisen kirjaimen (kirjaimen) keskelle piirretään valittujen asetusten mukaan vaakasuuntainen yksi- tai kaksoisominaisuus, kiinteä tai katkonainen, sileä tai aaltoileva. Tekstistä käytetään yleisesti nimitystä yliviivattu tai yliviivattu, mutta joskus käytetään muita määritelmiä: Yliviivaus, Yliviivaus, Yliviivaus. Tätä tyyliä käytetään tekstien asettelussa virheellisten sanojen ja lauseiden suunnitteluun, suoraan virheeseen sekä matemaattisiin lauseisiin, kaavoihin, taiteellisena vaikutuksena.

Ammattimaisissa tekstieditorissa lakko tehdään erityisen S-painikkeen kosketuksella, ja yksinkertaisemmilla editorilla tällaista painiketta ei yleensä ole. Yliviivaus voidaan toteuttaa luomalla oma tyyli, lisäämällä erityinen symboli tai valitsemalla yliviivattu fontti. Kaikki tämä on melko vaikea toteuttaa yksinkertaiselle käyttäjälle, joten tämä cross-out-muunnin (online-lakko) luotiin. Riittää, että kirjoitat tekstin, ja muunnin ylittää sen automaattisesti, tekstisi yliviivataan, jokainen sen rivit yliviivataan erikseen. Kaikki tapahtuu täysin automaattisessa tilassa ja toimii missä tahansa laitteessa.

Text: ABC
Please, wait ...
Converting.
Tekstin ylittäminen verkossa

Ylitämme tekstin, kun sitä ei enää tarvita, ja osoitamme myös, että se on väärin, väärin ja väärin. Käsinkirjoituksessa ristiintekstiä käytetään jatkuvasti. Ylitämme sanat, lauseet ja lauseet. Se on tarpeeksi yksinkertainen piirtääkseen vaakasuoran viivan koko tekstin yli. Ristikkäinen teksti jää asiakirjaamme, ja se on mahdollista lukea tulevaisuudessa. Tätä käytetään, kun haluamme nimenomaisesti huomauttaa tekstissä tehdystä virheestä ja kiinnittää tulevan lukijan huomion. Tätä käytetään usein oppimisprosessin aikana, kun opettajat huomaavat oppilaan tekemän virheen.

Kun kirjoitat tietokoneen syötteen, tekstin ristiinleikkaustehostetta käytetään samaan tarkoitukseen. Vain raja ei ole kaoottinen, vaan tiettyjen tiukkojen sääntöjen (tyylien) mukaan. Yleensä tekstin läpi yliviivattuna piirtää tasaisen vaakasuuntaisen piirteen, kiinteän ja ohuen. Voit toteuttaa raaputtamisen ja taiteellisen vaikutuksen avulla käyttämällä erilaisia tyylejä (valitse lakkotyyli).

Lakko toteutetaan aina ohjelman (tekstieditori, selain) avulla, joka piirtää viivat algoritmiinsa. On mahdollista käyttää erityisiä yliviivattuja fontteja, kun kaikilla litroilla on alun perin yliviivattu vaikutus. Toinen tapa toteuttaa lakko on lisätä tekstiin Unicode-symboleita, jotka piirretään siirtymällä seuraavaan merkkiin. Esimerkiksi yksi tällainen symboli on Alt-822. On olemassa monia muita samankaltaisia symboleja, joiden lisäyksen tuottaa muunnin. Kaikki tapahtuu automaattisesti, määritä vain teksti.

Yleisimmät raapimistyylit

̵P̵i̵s̵t̵e̵t̵t̵y̵ — Pistetty. Pisteviivan ylittäminen, isku, ajoittaisen vaakasuoran viivan ylittäminen.
̶K̶i̶i̶n̶t̶e̶ä̶ — Kiinteä. Vaakasuoran kiinteän viivan ylittäminen, jatkuva linja.
̴A̴a̴l̴t̴o̴i̴l̴e̴v̴a̴ — Aaltoileva. Ylittäen aaltoilevan vaakasuoran viivan, ylittäen kaakelan, aallon.
̷S̷l̷a̷s̷h̷ — Slash. Raapiminen lyhyillä viistoilla vedoilla, lyhyt viilto.
̸L̸u̸o̸n̸n̸o̸s̸ — Luonnos. Naarmuuntuminen leveillä pitkillä viistoilla kaltevin vedoilla.