Pretvarač teksta u Bold online

S ovim besplatnim pretvaračom možete dati bilo koji tekst ili su pojedinačne riječi učinak Bold (masne) oznake. Ovaj besplatni internetski alat pretvara tekst i čini ga podebljanim na mreži. Tekst ukrašen ovim stilom prikazan je življe, slova postaju šira i opsežnija. Možete stvoriti naslove ili istaknuti određene riječi na koje možete skrenuti pozornost. U okruženju verstalista i računalnih znanstvenika za definiranje koncepta odvažnog teksta koristi dobro poznatu riječ Bold. U urednicima teksta ta je značajka predstavljena gumbom sa slovom B. Ovo je jedan od najčešće korištenih i primijenjenih stilova odabira teksta i dekoracije teksta. Evo prvog online pretvarača vijaka koji ne zahtijeva poseban softver, instaliranje dodataka, proširenja itd. Radi na svim novim uređajima, potrebna UTF ili Unicode podrška.

Text:

Please, wait ...
Converting.
Bold Podebljano stil online pretvarač

Obično se podebljani stil ili učinak koristi za šminku tekstova za isticanje naslova, titlova ili pojedinačnih riječi na koje čitatelj treba obratiti pozornost. Svaki urednik riječi (word processor) nudi takvu značajku. Istaknuti tekst pri korištenju opcije čini se podebljanim. Pomoću standardnog fonta program posebnim algoritmom privlači odabrane znakove šire. Funkcija je obično vezana za program i operativni sustav i neće raditi u drugima (barem tako). Korištenje univerzalnih Bold fontova olakšava zadatak.

Na internetu koristite oznake ili oznake (upute uredniku) za isticanje naslova. Oni imaju naodostaju dio teksta koji bi trebao biti prikazan hrabro. Analizator teksta ili preglednik prilikom raščlanjenja takvog teksta otkriva upute i crta dio teksta u odabranom stilu (u ovom slučaju podebljano). Opet, imamo naviku programa. Postoji li univerzalna opcija koja će raditi na bilo kojem uređaju iu bilo kojem programu? Kako istaknuti za bilo koji tekst da dio treba izdvojiti podebljano? Možda je najjednostavnije rješenje zamijeniti dio teksta koji zahtijeva hrabar odabir s drugim simbolima koji bi se u početku trebali pojaviti kao podebljani. Takvi simboli su u Unicode kodiranju, a većina modernih uređaja ga podržava u početku. To je ono što naš pretvarač radi.

Kao rezultat pretvaranja slova zamjenjuju se alternativama iz proširenog kodiranja Unicode, koje imaju širu oznaku. Treba uzeti u obzir da tekst pretvoren na ovaj način više neće biti isti: njegova veličina će se promijeniti (tekst će zauzeti više prostora), neće biti indeksili tražilice, neće raditi pretraživanje. Također, za pravilno prikazivanje znakova, podrške uređaja, instaliranih fontova. Nemaju sva slova alternativne simbole, tako da se svi znakovi neće pretvoriti. Potpuno podržana podebljana pretvorba za brojeve i latinska slova, a dijelom za druge Alphabytes, nekonvertibilni simboli ostat će nepromijenjeni i spremljeni u izvornom obliku. Preporuča se koristiti ovaj pretvarač za stvaranje kratkih tekstova za internet: socijalne usluge, Instagram, Twitter.