Pretvarač teksta u Kurzivni (italic) stil

Ovo je online verzija pretvarača teksta u kurzivnom (talijanskom) stilu ili kurzivnom obrisu. Potpuna pretvorba svih unesenih slova i znakova u italics (za koje postoje odgovarajući ekvivalenti). Pc korisnici znaju da kurziv tekst engleska riječ Italic se uvijek koristi za definiranje koncepta. U urednicima teksta ova značajka je predstavljena gumbom sa slovom I. Italic se naziva i stil ručnog pisanja, dapače, kurzivni tekst prikazan je blago nagnut udesno, što ga čini sličnim rukom pisanom. Debljina slova također se mijenja, postaju tanja. Stil se koristi za isticanje dijelova teksta.

Text:

Please, wait ...
Converting.
Kurziv, Italic stil, efekt tekst pretvarač

Moderni italici imaju izravan odnos s drevnim rukom pisanim italijskim pismom i stilom minuskule koji se koristi u staroj Grčkoj i starom Rimu. Posebnu popularnost stekao je u Italiji tijekom renesanse, otuda i ime Italic ili talijanski font. Ovaj stil je bio poznat u drugim zemljama, ali se zvao takozvani poznati brzo pisanje riječi.

Italic obris (talijanski stil tekst) koristi se u rasporedu tekstova za isticanje pojedinačnih fraza, riječi, izravnog govora, referenci, citata i drugih stvari. Ovaj odabir nije tako očit i jak kao, na primjer, kada koristite Bold, ali je također namijenjen da skliči pozornost čitatelja na određenu riječ ili frazu. Cijeli tekst se daje u vrijeme rijetko, koristi se za umjetnički učinak, kada trebate impresionirati čitatelja. Postoji mnogo algoritama za crtanje italičkog teksta, svaki program koristi svoje. Mnogo toga ovisi i o korištenom fontu, a tu su i gotovi kurzivni kurzivni fontovi.

Posebni simboli zvani oznake koriste se na internetu za stvaranje italic stila, označavaju dijelove teksta na koje stil treba primijeniti. To su upute za program web-preglednika. No, tu je i univerzalna opcija - zamijeniti potrebne simbole alternativa, nakon što je izvorno italic oznake. Multiplikator simbola, uključujući i one od plyinga, dodan je u kodiranje Unicode i također u UTF-u. To se sada smatra standardom, njegova podrška dodaje se svim modernim uređajima.

Ovaj pretvarač jednostavno zamjenjuje slova letimične alternative u Unicode kodiranju. Ovaj tekst će se pojaviti isti na bilo kojem uređaju, ali će zahtijevati podršku za Unicode. Treba uzeti u obzir da nemaju svi simboli takve alternative (ne latinski). Potpuno podržana pretvorba brojeva i latinskih slova, simboli koji nisu konvertibilni ostat će nepromijenjeni.