Pretvarač teksta u prekriženi, prekriženi pretvarač

Mrežni pretvarač za prekrižiti tekst, prekrižiti tekst na mreži. Pomoći će vam da prekrižite pojedinačne riječi, fraze i rečenice, kao i cijeli tekst. Kako funkcionira štrajk? U sredini svakog slova (slova) teksta nacrtana je vodoravna pojedinačna ili dvostruka značajka, čvrsta ili isprekidana, glatka ili valovita, ovisno o odabranim postavkama. Tekst se obično naziva štrajkom ili štrajkom, ali ponekad se koriste i druge definicije: Strike-Off, Strikethrough, Cross Out. Ovaj stil se koristi u izgledu tekstova za dizajniranje netočnih riječi i fraza, izravna naznaka pogreške, kao iu matematičkim izrazima, formulama, kao umjetnički učinak.

Kod profesionalnih urednika teksta štrajk se obavlja dodirom posebnog gumba S, a kod jednostavnijih urednika obično nema takvog gumba. Štrajk se može provesti stvaranjem vlastitog stila, umetanjem posebnog simbola ili odabirom prekriženog fonta. Sve je to vrlo teško implementirati za jednostavnog korisnika, pa je ovaj cross-out pretvarač (online strikeer) stvoren. Dovoljno je unijeti tekst, a naš pretvarač će ga automatski prekrižiti, vaš tekst će biti prekrižen, svaka njegova linija bit će zasebno prekrižena. Sve se događa u potpuno automatskom načinu rada i radi na bilo kojem uređaju.

Text: ABC
Please, wait ...
Converting.
Kako prekrižiti tekst na mreži

Tekst prekrižimo kada više ne bude potreban, a također i da pokažemo da je pogrešan, pogrešan i pogrešan. Prilikom rukopisa, unakrsni tekst se koristi kontinuirano. Prekrižimo riječi, fraze i rečenice. Dovoljno je jednostavno povući vodoravnu crtu preko cijelog teksta. Prekriženi tekst ostaje u našem dokumentu i moći će se pročitati u budućnosti. To se koristi kada želimo izričito ukazati na pogrešku napravljenu u tekstu i privući pozornost budućeg čitatelja. To se često koristi tijekom procesa učenja, kada učitelji primijete pogrešku učenika.

Kada upišete računalni ulaz, efekt unakrsnog prijenosa u tekstu koristi se u istu svrhu. Samo se crta povlači ne kaotično, već prema određenim strogim pravilima (stilovima). Obično kada se prekriži kroz tekst crta čak i horizontalnu osobinu, čvrstu i tanku. Možete implementirati uz pomoć grebanja i umjetničkog učinka, koristeći različite stilove (odaberite stil štrajka).

Štrajk se uvijek provodi sredstvima programa (urednik teksta, preglednik), koji crta linije na svom algoritmu. Moguće je koristiti posebne prekrižene fontove, kada sve litre imaju početno prekriženi učinak. Drugi način provedbe štrajka je dodavanje Unicode simbola u tekst, koji su nacrtani s pomakom na sljedeći znak. Na primjer, jedan takav simbol je Alt-822. Postoje mnogi drugi slični simboli, čiji dodatak proizvodi naš pretvarač. Sve se događa automatski, samo navedite tekst.

Najčešći stilovi grebanja

̵T̵o̵č̵k̵a̵s̵t̵a̵ — Točkasta. Prelazak točkaste linije, udar moždanog udara, prelazak povremene vodoravne linije.
̶Č̶v̶r̶s̶t̶e̶ — Čvrste. Prelazak vodoravne čvrste linije, kontinuirana linija.
̴V̴a̴l̴o̴v̴i̴t̴a̴ — Valovita. Prelazeći valovitu horizontalnu liniju, prelazeći tildu, val.
̷U̷d̷a̷r̷a̷c̷ — Udarac. Grebanje kratkim kosim potezima, kratka crta.
̸N̸a̸c̸r̸t̸ — Nacrt. Grebanje sa širokim dugim kosim kosim potezima.