Szövegkonverter Bold (félkövérre) az interneten

Ezzel az ingyenes konverter, akkor adja meg bármilyen szöveget, vagy ez az egyes szavak hatása egy Bold (félkövér, kövér) jel. Ez az ingyenes online eszköz átalakítja a szöveget, és teszi félkövér online. Az ezzel a stílussal díszített szöveg élénkebben jelenik meg, a betűk szélesebbek és terjedelmesebbek lesznek. Létrehozhat címsorokat, vagy kiemelhet bizonyos szavakat, amelyekre felhívni a figyelmet. A környezetben a verstalists és a számítógépes tudósok, hogy meghatározza a koncepció merész szöveg használja a jól ismert szó Bold. A szövegszerkesztőkben ezt a funkciót egy B betűs gomb képviseli. Ez az egyik leggyakrabban használt és alkalmazott stílusok szöveg kiválasztása és a szöveg díszítése. Itt az első online csavar konverter, amely nem igényel speciális szoftver, telepítése dugó, kiterjesztések, stb Működik minden új eszköz, szükséges UTF vagy Unicode támogatást.

Inserir texto:

Please, wait ...
Converting.
Bold Merész stílusú online konverter, generátor

Általában egy Bold (félkövér) stílust vagy hatást használnak szövegek létrehozására, hogy kiemeljék azokat a címeket, feliratokat vagy egyéni szavakat, amelyekre az olvasónak figyelnie kell. Minden szövegszerkesztő (szövegszerkesztő) kínál egy ilyen funkciót. A beállítás használatakor a kiemelt szöveg félkövérnek tűnik. Egy szabványos betűtípus, a program felhívja a kiválasztott karakterek szélesebb egy speciális algoritmus. A függvény általában kötődik a program és az operációs rendszer, és nem fog működni másokban (legalábbis is). Az univerzális félkövér betűtípusok használata megkönnyíti a feladatot.

Az interneten címkéket vagy címkéket (a szerkesztőnek adott utasításokat) használ a címek kiemelésében. Megjegyzik a szöveg egy részét, amelyet bátran kell megjeleníteni. Az ilyen szöveg elemzésekor a szövegelemző vagy a böngésző észleli az utasításokat, és a szöveg egy részét a kiválasztott stílusban rajzolással (ebben az esetben Bold, félkövérrel) rajza. Ismét van egy szokás, hogy a program. Van egy univerzális lehetőség, amely működni fog minden eszközön és bármilyen programban? Hogyan lehet rámutatni minden olyan szöveget, hogy egy részét meg kell félretenni félkövér (Bold)? Talán a legegyszerűbb megoldás az, hogy cserélje ki a részét a szöveg, amely megköveteli a félkövér kiválasztás más szimbólumok, amelyek kezdetben meg kell jelennie, mint egy félkövér. Az ilyen szimbólumok a Unicode kódolásban vannak, és a legtöbb modern eszköz kezdetben támogatja. Ezt csinálja a konverterünk.

Ennek eredményeként a konvertáló betűk helyébe alternatívák a kiterjesztett Unicode kódolás, amelyek szélesebb jel. Figyelembe kell venni, hogy az ily módon konvertált szöveg már nem lesz ugyanaz: mérete megváltozik (a szöveg több helyet foglal), nem indexelik a keresőmotorok, nem fog működni keresés. Is, hogy megfelelően megjelenítse a karaktereket, az eszköz támogatása, telepített betűtípusok. Nem minden betűnek van alternatív szimbóluma, így nem minden karakter konvertálható. A számok és latin betűk, részben pedig az Egyéb alfabájtok teljes mértékben támogatott félkövér konverziója változatlan marad, és eredeti formában kerül mentésre. Javasoljuk, hogy használja ezt a konvertert, hogy hozzon létre rövid szövegeket az interneten: szociális szolgáltatások, Instagram, Twitter.