Szövegátalakító folyós (dőlt) stílusra Kurziv

Ez a szövegátalakító online változata folyóírásos (olasz) stílusban vagy dőlt vázlatban. Az összes beírt betű és karakter teljes átalakítása dőlt betűre (amelynek megfelelő egyenértékei vannak). PC-felhasználók tudják, hogy folyóírásos szöveg az angol szó Dőlt mindig használják, hogy meghatározza a koncepció. A szövegszerkesztőkben ezt a funkciót egy I. betűvel díszített gomb képviseli. A dőlt betűt kézzel írott stílusnak is nevezik, sőt, a kurzív szöveg kissé jobbra dönthető, ami hasonlóvá teszi a kézzel írthoz. A betűk vastagsága is változik, vékonyabbá válnak. A stílus a szöveg egyes részeinek kiemelése.

Text:

Please, wait ...
Converting.
Folyóírás, Dőlt stílus, effektív szövegátalakító

A modern dőlt betű közvetlen kapcsolatban áll az ősi kézzel írt dőlt betűvel és az ókori Görögországban és az ókori Rómában használt mínuszok stílusával. Ez szerzett különleges népszerűsége Olaszországban a reneszánsz idején, innen a neve Dőlt vagy olasz betűtípussal. Ez a stílus ismert volt más országokban, de ez volt az úgynevezett úgynevezett szó quickwritings.

A dőlt körvonalat (olasz stílusú szöveg) a szövegek elrendezésében használják az egyes kifejezések, szavak, közvetlen beszéd, hivatkozások, idézetek és egyéb dolgok kiemeléséhez. Ez a kijelölés nem olyan nyilvánvaló és erős, mint például a Bold használatakor, de az is célja, hogy felhívja az olvasó figyelmét egy adott szóra vagy kifejezésre. Az egész szöveget ritkán adják ki dőlt betűkkel, művészi hatásra használják, amikor le kell nyűgöznie az olvasót. Sok algoritmusok rajz dőlt szöveg, minden program használja a saját. Sok múlik a használt betűtípuson is, és vannak kész folyóírású dőlt betűtípusok.

A címkéknek nevezett speciális szimbólumok dőlt stílust hoznak létre az interneten, megjelölik a szöveg azon részeit, amelyekre a stílust alkalmazni kell. Ezek a webböngésző program utasításai. De van is egy univerzális lehetőség -, hogy cserélje ki a szükséges szimbólumokat alternatíva, miután eredetileg dőlt jel. A Unicode kódoláshoz és az UTF-ben is hozzáadtak egy szimbólumsokszorozót, beleértve a rétegelteket is. Ez ma már szabványnak számít, támogatása minden modern eszközhöz hozzáadódik.

Ez a konverter egyszerűen lecseréli a betűket felületes alternatívákra a Unicode kódolásban. Ez a szöveg minden eszközön ugyanúgy jelenik meg, de Unicode-támogatásra lesz szükség. Figyelembe kell venni, hogy nem minden szimbólumnak van ilyen alternatívája (nem latin). A számok és latin betűk teljes mértékben támogatott átalakítása, a nem kabrió szimbólumok változatlanok maradnak.