A szövegátalakító áthúzott, áthúzott konvertergé alakítható

Online konverter a szöveg kikeresztelőjében, a szöveg online kikeresztelőjében. Ez segít, hogy ki a kereszt ki az egyes szavakat, kifejezéseket és mondatokat, valamint a teljes szöveget. Hogyan működik a sztrájk? A közepén minden betű (betű) a szöveg rajzolt vízszintes egy vagy kettős funkció, szilárd vagy szakaszos, sima vagy hullámos, attól függően, hogy a kiválasztott beállításokat. A szöveget gyakran striked-nak vagy strike-out-nak nevezik, de néha más definíciókat is használnak: Strike-Off, Strikethrough, Cross Out. Ezt a stílust használják a szövegek elrendezésében helytelen szavak és kifejezések tervezésére, a hiba közvetlen jelzésére, valamint matematikai kifejezésekben, képletekben, mint művészi hatás.

A professzionális szövegszerkesztőknél a sztrájk egy speciális S gomb érintésére történik, és az egyszerűbb szerkesztőkben általában nincs ilyen gomb. A strikeout valósítható meg a saját stílus létrehozásával, egy speciális szimbólum beillesztésével vagy egy áthúzott betűtípus kiválasztásával. Mindez elég nehéz végrehajtani az egyszerű felhasználó, így ez a cross-out konverter (online strikeer) jött létre. Elég, ha beírja a szöveget, és a konverterünk automatikusan ki fogja iktatni, a szöveg ki lesz húzva, minden vonala külön lesz áthúzva. Minden teljesen automatikus módban történik, és bármilyen eszközön működik.

Text: ABC
Please, wait ...
Converting.
Hogyan lehet kimenni a szöveget online

Akkor iktatjuk ki a szöveget, amikor már nincs rá szükség, és azt is megmutassuk, hogy helytelen, helytelen és helytelen. Kézíráskor a keresztszöveget a rendszer folyamatosan használja. Szavakat, kifejezéseket és mondatokat ásunk ki. Ez nagyon egyszerű ahhoz, hogy rajzoljon egy vízszintes vonalat az egész szöveget. A keresztbe tett szöveg a dokumentumunkban marad, és a jövőben is olvasható lesz. Ezt akkor használják, ha kifejezetten szeretnénk rámutatni a szövegben történt hibákra, és felhívni a jövő olvasója figyelmét. Ezt gyakran használják a tanulási folyamat során, amikor a tanárok észreveszik a tanuló által elkövetett hibát.

A számítógép bemenetének beírásakor a szövegben lévő áttetső hatás ugyanerre a célra szolgál. Csak a vonal nem kaotikusan, hanem bizonyos szigorú szabályok (stílusok) szerint van megrajzolva. Általában, ha áthúzott a szöveg felhívja még vízszintes tulajdonság, szilárd és vékony. Tudod végrehajtani segítségével karcolás és művészi hatás, a különböző stílusok (válassza ki a stílust a sztrájk).

A sztrájkot mindig a program (szövegszerkesztő, böngésző) segítségével hajtják végre, amely vonalakat húz az algoritmusra. Lehetőség van speciális áthúzott betűtípusok használatára, amikor az összes liter kezdetben áthúzott hatással rendelkezik. A sztrájk megvalósításának másik módja, ha Unicode szimbólumokat ad hozzá a szöveghez, amelyek a következő karakterre való átállással kerülnek rajzolódásra. Az egyik ilyen szimbólum például az Alt-822. Sok más hasonló szimbólum van, amelyek hozzáadását a konverterünk gyártja. Minden automatikusan történik, csak adja meg a szöveget.

A leggyakoribb stílusok karcolás

̵P̵o̵n̵t̵o̵z̵o̵t̵t̵ — Pontozott. Átkelés a pontozott vonalon, löketcsapás, szakaszos vízszintes vonal átlépése.
̶S̶z̶i̶l̶á̶r̶d̶ — Szilárd. Vízszintes szilárd vonal, folytonos vonal keresztezése.
̴H̴u̴l̴l̴á̴m̴o̴s̴ — Hullámos. Átkelni egy hullámos vízszintes vonalon, átkelni egy tildán, egy hullámon.
̷P̷e̷r̷j̷e̷l̷ — Perjel. Karcolás rövid ferde mozdulatokkal, rövid vágással.
̸T̸e̸r̸v̸e̸z̸e̸t̸ — Tervezet. Karcolás széles hosszú ferde lejtős löketekkel.