Online Nagybetűs Szöveg Átalakító

Home → Eszközök
Ez az ingyenes online eszköz segítségével, hogy megtérít minden szöveg kisbetűs, hogy ez a nagybetűs megfelelője (Caps Lock Online). Minden szimbólum szöveg módosítása után lett Főváros Levelek (vagy az úgynevezett Nagy Betűkkel). Példa átalakítás nagybetűket: PÉLDA SZÖVEG. Ha nincs ilyen átalakítás lehetséges, hogy a levél változatlan (attól függ, hogy az ábécé). Kihasználva a folyamat csak akkor érhető el, a betűk, dobja ki a központozási jelek számok. Azonnal CapsLock-by-one-click-átalakítás a böngésző anélkül, hogy a plugin telepítése. Nagy Karakter generátor / alsó-felső módosító / nagybetűk konvertor. Illessze be a szöveget (string word), hogy ön akar-hoz megtérít a nagybetűs.
A beszúrás / Illessze be a szöveget nagybetűssé alakítani:
 MINDEN BETŰ  rAnDOm Betűk
 Első Betű, Minden Szó  Első betűjét minden mondat
 irreal chaos
Converting ...
Nagybetűs átalakítás eredménye:


Ingyenes online szöveges esetben változó eszköz a böngészőjében

Akkor vettem észre, átalakítás szimbólumok nagybetűs által az alábbi módszerek egyikét: szövegszerkesztők, kütyü, átalakító szoftver, az online eszközök, vagy szolgáltatások. A legrövidebb úton, hogy nem minden a szöveg nagybetűs átalakítás online eszköz. Web-alapú átváltó ez az oldal segít kihasználni levelet ingyen. Használhatja a TransDict Nagybetűs online converter változtatni a karakter string (mondat, szó, szöveg) a felső-ügy. Nem telepítése semmilyen konverziós szoftver szükséges — vettem észre, hogy azonnal nagybetűs konverzió a böngésző rákattint egy gombra. Uppercese Átalakítási folyamat néhány másodpercet vesz igénybe. Megjegyzés: Ha a bemeneti szöveget a billentyűzet Nagybetűs mód aktiválása, a Shift gomb vagy, amely lehetővé teszi a Caps Lock mód.

Használja az ingyenes online szöveg eszköz, hogy megtérít minden szöveg levelei a kisbetűs, hogy a nagybetűs mód. Miután kapitalizációja folyamat lefordított szöveg lesz emelve. Az alábbiakban a lépéseket, hogyan kell ezt csinálni (írott szöveg címében az esetben változat), a szabad esetben konverziós eszköz. A következő példa azt mutatja be, hogyan kell használni a NAGYBETŰS funkció az interneten.

Ezen online funkció átalakítja minden betű egy sms-t alakítja. Jelölje ki a szöveget, amelynek módosítani szeretné a helyzet, hogy a felső, másolja a vágólapra, majd illessze be, hogy a szöveg forrása a területen.

Mielőtt átalakítás nagy betűkkel válassza ki a megfelelő opciót a listából az értékek. Például, ha azt szeretné, hogy az összes lefordítása leveleket nagybetűs (kell kihasználni minden betű), válassza ki azt a Szimbólumot, vagy Minden Karakter opció (minden nagybetűvel). Ha meg akarod változtatni a nagybetűs véletlenszerű szöveg szimbólumok, válasszuk a Véletlenszerű leveleket lehetőség (véletlenszerű főváros hatás). minden betű — hogy kihasználja a leveleket.
az első betű, minden szó — hogy kihasználja az első betű, minden szó (első karakter nagybetűs). Minden Szót Nagy Levelet, Átalakítás.
első levél minden mondat — hogy kihasználja az első levél minden mondat (a Mondat Esetben vagy Cím Esetben). Minden mondat a nagy karakter konverziót.
random leveleket — hogy kihasználja a véletlen leveleket a szöveg (Véletlen Eset). Példa szöveg, A rANDom esetben mód. Kattintson a Változás Eset (Átalakítani, hogy Nagybetűs) gombra átalakítási folyamat. Beletelik egy kis időt, különösen akkor, ha a szöveg tartalmaz sok karakterek.

Át UpCase mód szöveget mutatott Eredmény szöveges terület lesz emelve a következő használata. Az eredményül kapott szöveg után áttért a nagybetűs.

Megjegyzés. Nem minden karakter lehet fordítani, hogy a felső kaszt. Számok, írásjelek, a legtöbb speciális karakter nem alakul át a nagybetűs. Ők változatlan marad átalakítás után. Érdemes megjegyezni, hogy néhány karakter mindkét esetben ugyanaz a képviselet (teljesen azonos), tehát lehet, hogy tévesen úgy tűnik, hogy ők is nem fordították felső esetben marad vizuálisan változatlan átalakítás után, bár technikai szempontból teljesen különböző karakterek különböző kódokat. Minden attól függ, a kompozíció, nyelvi kódolás a szöveg fog alakítani, hogy a felső-nyilvántartásban, valamint a regionális beállításokat a rendszer (nyelv), operációs rendszer, stb. Ha megtalálja a megfelelő nagybetűs ekvivalens a karakter a szöveg alatt a nagybetűs fordítási folyamat, akkor cserélni őket. Ha nem, a karakterek változatlan marad. Ha a karakter lesz «négyzet», vagy dobozok konvertálása után az ügyben, ez azt jelenti, hogy a rendszer nem támogatja az egyes nyelvek (például a Szláv, Indiai, Keleti, stb.) vagy a szükséges betűtípusok eltűnt. Nem kell telepíteni őket külön, csak másold át a szöveget a forrás dokumentum. Mi is pontosan a Nagybetűket? Felső esetben minden betűtípus által képviselt külön karakter kódok. Ezek teljesen különböző leveleket, térnek nem csak megjelenésében, hanem a kódok, hogy azonosítani őket.

Korrekció esetén a szöveges online

Gyakori helyzet, hogy mindenki, aki gépelt szövegek a szerkesztő legalább egyszer szembesült. Mi a teendő, ha beírtam a szöveg kisebb betűkkel, de szükséges volt, hogy használja a nagyok? Most újra mindent, kapcsolja be a caps, majd írja be a betűket újra. Ha van egy csomó levelet, a feladat helyett betűk nagyok lesz nagyon időigényes. Hogyan tudom lefordítani a szöveget, hogy a Caps automatikusan? Annak ellenére, hogy annak fontosságát, hogy ez a szolgáltatás, ha a szerkesztés szövegek, a legtöbb szövegszerkesztő nem az esetben, konverziós függvény, vagy ez nem valósul meg, oly módon, hogy szinte lehetetlen használni. Csak használja az ingyenes online esetben fordító (online capser) online fordító, hogy a caps a szöveget nagybetűkkel pár másodperc alatt. A rendszer lecseréli az összes kisbetűk a nagybetűs azok azonnali módban.

Szöveg Esetben fordító Eszköz online

Nagybetűs Online a Szöveg onverter ezen az oldalon segít növelni az ügyet, vagy méret szöveget online módban fordítani a betűket a kisebb kasszát, hogy a felső. Beállíthatjuk, hogy a szöveg, hogy a caps lock online módban egy egyszerű, kattintson a gombra, váltás az összes levelet, a szöveg, hogy a felső mód. A nagybetűs átalakító vagy karakter esetben fordító azonnal cserélje ki a kis levelek, nagy is a szövegben. Ki kell emelni a nyilvántartásból? Szeretné, hogy növelje a leveleket a szöveg? Akkor jöttem, hogy a megfelelő oldalon. Információink szerint a nyilvántartás konverziós funkció nagyon népszerű a felhasználók körében. Hagyományosan ilyen eszközöket kínálnak, mint egy program, de van egy változata a felső-nyilvántartás konverter a böngésző. Használhatja bármely SZÁMÍTÓGÉP, tablet vagy mobil eszköz bármilyen operációs rendszer. Egyre nagyobb az esetben lehetséges, hogy a leveleket bármilyen nyelven. Ha már nagybetű a szövegben, akkor marad változatlan, ha használja az ügyet, nagyító. Minden kis betűkkel lesz nagy után kattintson a gombra. Más szavakkal, minden kisbetű lehet cserélni nagybetűs azok automatikusan.

Változás a Kapitalizáció, illetve az Esetben a szöveges online

Meg lehet változtatni az Esetben (vagy Nagybetűk), a kijelölt szöveg felső mód egy olyan dokumentum kattintva egyetlen gombot. Változtatni az esetben, ha a kijelölt szöveg, vagy egy dokumentum kicsi ahhoz, hogy nagy a PC, okostelefon, tablet, akkor használja a következő módszerek. Online fordítás, mind a karakterek, a Felső az Esetben lehet végezni, ez az oldal használatával az Internet-böngésző a számítógép, tablet vagy okostelefon. Lehet, hogy a szöveg Nagy Betűkkel bármikor, mert a szolgáltatási idő 24 óra. A folyamat konvertálni a szöveg az esetben a felső üzemmódban mindössze néhány másodperc.

Változik az esetben a felső PC-n, billentyűzet gépelés

A gépelés a szöveget a billentyűzet felső nyilvántartás szimbólumok (UperCase) lehet beszerezni, a Shift gombot, vagy engedélyezése után a CapsLock mód (kapslok). Ha a Caps Lock mód engedélyezve van, akkor minden begépelt karakter a billentyűzet lesz a Nagy vagy Nagyobb az Esetben, amíg meg nem nyomja a Caps Lock gombot. Nem képes megváltoztatni az esetben már beírt karakter, csak törölheted

A majd írja be újra az ügyről

Sok szót sms-feldolgozók, programozás, valamint scripting nyelvek speciális parancsok vagy funkciók átalakítani egy változó a nagybetűs mód. Például a Visual Basic .NETTÓ magában foglalja a beépített UCase (nagybetűs), valamint StrConv funkciók.

Átalakítani, hogy nagybetűs egy okostelefon vagy tablet

Okostelefonok, táblagépek billentyűzetek nincs Caps Lock billentyűt, vagy a Shift billentyűt. Kell kihasználni egy levelet, hogy ezek az eszközök, nyomja meg a fel nyíl a képernyő-billentyűzeten, majd a levelet szeretnél jeleníteni. Vagy használja a bővített billentyűzet szoftver, hogy szöveg esetében változó funkció.

Van olyan is, szoftver, plugin vagy modulok, amelyek támogatják a képes megváltoztatni az esetben, ha a szöveget, amit már begépelt. Ha figyelembe vesszük, hogy a nyilvántartás átalakító, mint egy külön program, akkor a találkozás különböző nehézségek használja. Először is, meg kell találni a konvertáló program az operációs rendszert, majd telepíteni, valamint megtanulják, hogyan kell használni. Ha egy számítógépes munka, a telepítés harmadik féltől származó programok hiányáért miatt a biztonsági szabályokat. Vagy használja az ingyenes online szöveges esetben converter.

Hogyan lehet átalakítani a szöveg Nagy Betűkkel online

Átalakítani szöveg (átutalás karakter) a felső nyilvántartásba, ha lehetséges, a támogatás a speciális program-átalakítók, szövegszerkesztők, vagy online-szolgáltatások. Web-alapú konverzió a szimbólumok a felső nyilvántartásba (caps lok online) lehet végezni ezen az oldalon a támogatás az Internet böngésző, a számítógép, tablet vagy Okostelefon. A folyamat átalakítását, a nyilvántartások, a szöveg lép fel az a pár másodperc. Használhatja ezt az online converter is korrekciójára szolgáló nyelv.

Upperkase szöveg generátor, átalakító online verzió nem szükséges, telepítése, továbbá a szoftver vagy modulok, kiegészítők. Azonnal szöveg átalakítás nagy szimbólum. Illessze be a szöveget minden esetben kattintson UprCase gombra.

Rendelkezésre álló beállítások konfigurálásához átalakító (ami szimbólumok átalakítani, hogy nagy): Ne használjon sok sapkák, mert nagy mennyiségű szöveget nagybetűs karakter, mert az olvasó egy kellemetlen reakció. A felhasználó postai úton vagy üzenet teljesen nagybetűvel okoz, hogy mások is társult, hogy a szerző nagyon mérges vagy még kiabál. Sok helyen általában tiltják vagy korlátozzák a használatát capslok, ilyen szöveg nagybetűvel, vagy, mint a hogy is hívják, sapkák. Ha sok nagybetűs lehet kapni, vagy akár tiltott, ezért legyen óvatos, amikor használja. Ajánlott, hogy növelje a felső esetben csak kis része a szöveg figyelemre van szükség (nem több, mint egyetlen mondat).

Vissza írógépek, az Esetben válassza, Nyilvántartás Módosítása gombra

A szöveg beírásakor a billentyűzet, akkor kap nagybetűs karakter, ha lenyomva tartja a Shift billentyűt, vagy amely lehetővé teszi a Caps Lock mód. Ez az opció, amely lehetővé teszi a tőke levelek alapértelmezés szerint a legtöbb számítógépes rendszer (kivételtől eltekintve attól függően, hogy a területi, regionális beállítások, szabványok). A választás a nyilvántartás azért jött, hogy minket a írógépek, amelyek létrehozásához használt nyomtatott dokumentumok a pre-számítógép korszak. Szinte minden írógépek két nyilvántartások, egy Nagy, meg egy Kisebb, ami kicserélték egy speciális gombra. Nagy ügy használt tételek, a szavak, hogy meg kellett emelni, majd egyszerűen belépő nagybetűs. Alsó esetben arra használták, hogy adja meg a még rendelkezésre álló karakterek.

Egy különleges kulcs használták, hogy kapcsolja be a nyilvántartásba. A Shift billentyű informálisan úgynevezett «Ügy Fordítás Gomb" vagy «Esetben Válassza a Kulcs». A gomb led-es függőleges elmozdulás a kalapács a levelet, amely hit a papír. Az első alkalommal, ez valósult meg az 1870-es években aztán kezdték használni mindenhol: több levelet különböző méretű vagy stílusok lehet helyezni a kalapács egyszerre (Dőlt, Gótikus, Erős, Csípős). A Caps Lock Billentyű — «Nyilvántartás Zár Kulcsa», amely valójában a nyilvántartásban rögzített fordítás billentyűt a lenyomott helyzetben.

Mivel nem egyértelmű, szabványokat elfogadott, voltak különböző variációk váltás, valamint rögzítése az esetben, ha a betűk beírása. Vagy a gomb fix, vagy egy másik egészül ki, amely lehetővé tette, hogy a kapcsolót az esetben, ha egyszer be egy karaktert. Miután belépett egy levelet, a Felső Esetben automatikusan átkapcsol a kisbetűs, míg a gombra kattint magát. Idővel, ez költözött, hogy a számítógép szféra, mind a ma bemutatott formában egy ismerős billentyűzet. A klasszikus számítógép billentyűzet, az esetben, ha a betűk beírása határozza meg a Caps Lock mód (a mód be van kapcsolva, majd lemondta, ha megnyomja a megfelelő gombot a billentyűzeten, a mód be van kapcsolva, egymás után), ha be van kapcsolva, Felső Esetben kerül felhasználásra. A Shift gomb lehetővé teszi, hogy röviden felülbírálni, vagy mégse ez a mód a gazdaság le gépelés közben egy karakter. Ha a Caps Lock mód nem aktív, tartsa lenyomva a Shift gombot, hogy belépjen a nagybetűket. Ez akkor vonatkozik, ha belép az egyes karakterek beírásához nagybetűvel.

A legtöbb szövegszerkesztő, a funkció a fordítás a Felső Esetben a közvetlen formában, gyakorlatilag nem mutatnak be. Annak ellenére, hogy a kereslet ezt a funkciót, akkor a legtöbb esetben nem fog találni egy ilyen «Fordítás nagybetűs» gombot, még a speciális szövegszerkesztő a programozók, typesetters, valamint az újságírók, amit találsz, ez a funkció automatikusan állítja egy nagybetű, az elején egy mondat. Egy Szó-írja a szöveget szerkesztő, létrehozhat egy megjelenítési stílus minden darab szövegének a «nagybetűs» beállítások, de nem közvetlenül alakítani a szöveget nagybetűs. Ha a másolás ilyen sms-t egy másik szövegszerkesztő, a kiválasztott megjelenítési stílusok valószínűleg elveszett.

A felhasználók mit gondol, ez a nagybetűs konverziós eszköz (felhasználói vélemények).
— Megtérít minden szövegek nagybetűs online ingyen.
— Felső-ügy ingyenes online konverziós bármilyen ok miatt.
— Ingyenes online szimbólumok converter Kicsi ahhoz, hogy Nagy betűkkel.
— Jó Tőke karakter upgrader.
— Én csináltam az összes levelet a szövegben nagy kezdőbetűvel, köszönöm. Ha bővíteni a speciális beállítások tudod kihasználni csak egyes szavakat, vagy az első betű, minden szó, egy betű is van.
— A szöveg azonnal forduljon nagybetűs, csak kattintson a gombra. Nem számít, milyen formátumban volt eredetileg, minden karakter át nagybetűs. Egy igazi fordító a sapkák.
— Egy hasznos eszköz a szerkesztési szövegeket, dokumentumokat. Például, beírtam, gyorsan, nem nagybetűvel elején egy mondat. A legtöbb szerkesztők rendbe magukat, de ha a tied nem támogatja ezt a funkciót, vagy le van tiltva. Most már tudod, javítsd meg azonnal.
— Capslock minden betű online módban a levelet, nagyobbító, ha kell egy vizuális hatás, csak azt, hogy állj ki, hangosan, stb.
— Alakul minden betűt, szimbólumok, a szöveg nagybetűt, illetve nagybetűs. Ha egy betű különbséggel, hogy a szöveg meg eredeti.
— Keresek egy nagybetűs fordítási eszköz online? A billentyűzet már nincs szükség, van egy átalakító, az alsó regisztrálni, hogy a felső. Ha egy bizonyos levelet változatlan marad, ez azt jelenti, hogy ugyanúgy néz ki, mindkét guerras.
— Egy eszköz, hogy a szöveg nagy betűkkel. A számok nem fordították le, csak a levelek nagyobb lesz. Különböző karakterek nem változnak sem.
— Érdekes hatás random sapkák, amikor a nagybetűs van beállítva, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott karakter a szöveg, a betű véletlenszerűen kiválasztott készült, nagy, míg mások maradnak.