De tekstconverter in een doorgestreepte

Online converter om tekst door te streep zetten, doorstrep de tekst online. Het zal u helpen om individuele woorden, zinnen en zinnen door te streeppen, evenals de hele tekst. Hoe werkt de strikeout? In het midden van elke letter (letter) van de tekst wordt horizontale enkele of dubbele functie getekend, solide of intermitterend, glad of golvend, afhankelijk van de gekozen instellingen. De tekst wordt gewoonlijk aangeduid als striked of Strike-Out, maar soms worden andere definities gebruikt: Strike-Off, Strikethrough, Cross Out. Deze stijl wordt gebruikt in de lay-out van teksten om onjuiste woorden en zinnen te ontwerpen, directe aanduiding van fouten, evenals in wiskundige uitdrukkingen, formules, als artistiek effect.

In professionele teksteditors wordt de staking gedaan met een druk op een speciale S-knop, en in eenvoudigere editors is er meestal geen dergelijke knop. De strikeout kan worden geïmplementeerd door uw eigen stijl te maken, een speciaal symbool in te voegen of een doorgestreept lettertype te selecteren. Dit alles is vrij moeilijk te implementeren voor de eenvoudige gebruiker, dus deze cross-out converter (online strikeer) is gemaakt. Het is voldoende om de tekst in te voeren, en onze converter zal deze automatisch doorkruisen, uw tekst wordt doorgestreept, elk van de regels wordt afzonderlijk doorgestreept. Alles gebeurt in de volautomatische modus en werkt op elk apparaat.

Text: ABC
Please, wait ...
Converting.
Hoe de tekst online door testreen

We kruisen de tekst door wanneer deze niet meer nodig is, en ook om aan te tonen dat deze verkeerd, fout en fout is. Bij handschrift wordt de kruistekst continu gebruikt. We doorstrepen woorden, zinnen en zinnen. Het is heel eenvoudig genoeg om een horizontale lijn over de hele tekst te tekenen. De gekruiste tekst blijft in ons document en het zal in de toekomst mogelijk zijn om het te lezen. Dit wordt gebruikt wanneer we expliciet willen wijzen op de fout in de tekst en de aandacht van de toekomstige lezer willen vestigen. Dit wordt vaak gebruikt tijdens het leerproces, wanneer docenten een fout van de student opmerken.

Wanneer u computerinvoer typt, wordt het doorstrepeffect in de tekst voor hetzelfde doel gebruikt. Alleen de lijn wordt niet chaotisch getrokken, maar volgens bepaalde strikte regels (stijlen). Meestal wanneer doorgestreept door de tekst trekt een gelijkmatige horizontale eigenschap, solide en dun. U implementeren met behulp van krassen en artistiek effect, met behulp van een verscheidenheid aan stijlen (kies de stijl van het slaan).

De staking wordt altijd uitgevoerd door middel van het programma (teksteditor, browser), dat lijnen trekt op het algoritme. Het is mogelijk om speciale doorgestreepte lettertypen te gebruiken, wanneer alle liters een aanvankelijk doorgestreept effect hebben. Een andere manier om de staking te implementeren, is door Unicode-symbolen aan de tekst toe te voegen, die met een verschuiving naar het volgende teken worden getekend. Een dergelijk symbool is bijvoorbeeld de Alt-822. Er zijn veel andere soortgelijke symbolen, waarvan de toevoeging wordt geproduceerd door onze converter. Alles gebeurt automatisch, geef gewoon de tekst op.

De meest voorkomende stijlen van krabben

̵G̵e̵s̵t̵i̵p̵p̵e̵l̵d̵e̵ — Gestippelde. Het overschrijden van de stippellijn, slagaanslag, het overschrijden van intermitterende horizontale lijn.
̶S̶o̶l̶i̶d̶e̶ — Solide. Horizontale vaste lijn doorkruisen, doorlopende lijn.
̴G̴o̴l̴v̴e̴n̴d̴e̴ — Golvende. Een golvende horizontale lijn oversteken, een tilda oversteken, een golf.
̷S̷l̷a̷s̷h̷ — Slash. Krabben met korte schuine slagen, korte schuine streep.
̸O̸n̸t̸w̸e̸r̸p̸ — Ontwerp. Krabben met brede lange schuine hellende slagen.