Tekstkonvertering til Bold (Fet) online

Med denne gratis omformeren kan du gi hvilken som helst tekst eller det er individuelle ord effekten av et fet (fett) merke. Dette gratis online verktøyet konverterer teksten og gjør det fet på nettet. Teksten dekorert med denne stilen vises mer levende, bokstavene blir bredere og mer voluminøse. Du kan opprette overskrifter eller utheve bestemte ord du kan rette oppmerksomheten mot. I miljøet av verstalists og dataforskere for å definere begrepet fet tekst bruker det velkjente ordet Bold, Fet. I tekstredigeringsprogram er denne funksjonen representert med en knapp med bokstaven B. Dette er en av de mest brukte og brukte stiler av tekstvalg og tekst dekorasjon. Her er den første online bolt converter som ikke krever spesiell programvare, installere plugins, utvidelser, etc. Det fungerer i alle nye enheter, nødvendig UTF eller Unicode-støtte.

Inserir texto:

Please, wait ...
Converting.
Bold (Fet) stil online omformer, generator

Vanligvis brukes en fet stil eller effekt til å lage tekster for å utheve titler, undertekster eller individuelle ord som leseren må være oppmerksom på. Ethvert ordredigeringsprogram (tekstbehandler) tilbyr en slik funksjon. Den uthevede teksten når du bruker alternativet, vises fet. Ved hjelp av en standardskrift tegner programmet valgte tegn bredere av en spesiell algoritme. Funksjonen er vanligvis knyttet til programmet og operativsystemet og vil ikke fungere i andre (minst også). Bruk av universelle fete skrifter gjør oppgaven enklere.

På Internett bruker du koder eller koder (instruksjoner til redigeringsprogrammet) til å utheve titlene. De noterer seg en del av teksten som skal vises frimodig. En tekstanalysator eller nettleser når du analyserer slik tekst, registrerer instruksjoner og tegner en del av teksten i den valgte stilen (i dette tilfellet fet). Igjen har vi en vane med programmet. Er det et universelt alternativ som vil fungere på hvilken som helst enhet og i et hvilket som helst program? Hvordan påpeker du for tekst som en del av den bør settes til side fet? Kanskje den enkleste løsningen er å erstatte den delen av teksten som krever dristig merking med andre symboler som i utgangspunktet skal vises som en fet. Slike symboler er i Unicode-koding, og de fleste moderne enheter støtter det i utgangspunktet. Det er det vår omformer gjør.

Som et resultat av å konvertere bokstaver erstattes med alternativer fra den utvidede Unicode-kodingen, som har et bredere merke. Det bør tas hensyn til at teksten konvertert på denne måten ikke lenger vil være den samme: størrelsen vil endres (teksten vil ta opp mer plass), vil ikke bli indeksert av søkemotorer, vil det ikke fungere søk. For å vise tegnene riktig, er enhetens støtte, installerte skrifter. Ikke alle bokstaver har alternative symboler, så ikke alle tegn vil bli konvertert. Fullt støttet fet konvertering for tall og latinske bokstaver og delvis for andre Alphabytes, vil ikke-konvertible symboler forbli uendret og lagret i original form. Det anbefales å bruke denne omformeren til å lage korte tekster for Internett: sosiale tjenester, Instagram, Twitter.