Tekstkonvertering til kursiv stil

Dette er en online versjon av tekstkonverteringsprogrammet i en kursiv (italiensk) stil eller kursiv disposisjon. Fullstendig konvertering av alle angitte bokstaver og tegn til kursiv (som det finnes passende ekvivalenter for). PC-brukere vet at kursiv tekst det engelske ordet Kursiv brukes alltid til å definere begrepet. I tekstredigerere er denne funksjonen representert av en knapp med bokstaven I. Kursiv kalles også en håndskrivingsstil, ja, den kursive teksten vises litt vippet til høyre, noe som gjør den lik den håndskrevne. Tykkelsen på bokstavene endres også, de blir tynnere. Stilen brukes til å utheve deler av teksten.

Tekst:

Please, wait ...
Converting.
Kursiv stil, effekt tekstkonvertering

Moderne kursiv har et direkte forhold til den gamle håndskrevne kursiv brev og stilen til minuscule brukes i antikkens Hellas og antikkens Roma. Det fikk spesiell popularitet i Italia under renessansen, derav navnet Italic eller italiensk skrift. Denne stilen var kjent i andre land, men det ble kalt såkalte ordet quickwritings.

Italic outline (italiensk stil tekst) brukes i oppsettet av tekster for å markere individuelle setninger, ord, direkte tale, referanser, sitater og andre ting. Dette valget er ikke så opplagt og sterkt som for eksempel når du bruker Fet, men det er også ment å trekke leserens oppmerksomhet til et bestemt ord eller uttrykk. Hele teksten er gitt ut i kursiv sjelden, den brukes til kunstnerisk effekt, når du trenger å imponere leseren. Det er mange algoritmer for å tegne italisk tekst, hvert program bruker sin egen. Mye avhenger også av skriften som brukes, og det er ferdige kursive kursive skrifter.

Spesielle symboler kalt koder brukes på Internett til å lage en italisk stil, de markerer delene av teksten som stilen skal brukes på. Dette er instruksjoner til nettleserprogrammet. Men det er også et universelt alternativ - å erstatte de nødvendige symbolene alternativ, etter opprinnelig italisk merke. En multiplikator med symboler, inkludert de som er lagt til Unicode-kodingen og også i UTF. Dette regnes nå som en standard, støtten legges til alle moderne enheter.

Dette omformeren erstatter bare bokstavene med overfladiske alternativer i Unicode-koding. Denne teksten vises på samme måte på en hvilken som helst enhet, men den krever Unicode-støtte. Det bør tas i betraktning at ikke alle symboler har slike alternativer (ikke latin). Fullt støttet konvertering for tall og latinske bokstaver, vil ikke-konvertible symboler forbli uendret.