Tekstkonverteringsprogrammet til en krysset ut, cross-out omformer

En online konverteringsprogram for rask tekst riper. Det vil hjelpe deg å krysse ut individuelle ord, uttrykk og setninger, samt hele teksten. Hvordan fungerer streiken? Midt i hver bokstav (bokstav) i teksten tegnes vannrett enkelt- eller dobbeltfunksjon, heldekkende eller intermitterende, glatt eller bølgete, avhengig av innstillingene som er valgt. Teksten kalles ofte til streiket eller Strike-Out, men noen ganger brukes andre definisjoner: Strike-Off, Strikethrough, Cross Out. Denne stilen brukes i oppsettet av tekster til å utforme feil ord og uttrykk, direkte indikasjon på feil, samt i matematiske uttrykk, formler, som en kunstnerisk effekt.

I profesjonelle tekstredigerere gjøres streiken ved å trykke på en spesiell S -knapp, og i enklere redaktører er det vanligvis ingen slik knapp. Strikeout kan implementeres ved å lage din egen stil, sette inn et spesielt symbol eller velge en krysset skrift. Alt dette er ganske vanskelig å implementere for den enkle brukeren, så denne cross-out omformer (online strikeer) ble opprettet. Det er nok å skrive inn teksten, og vår omformer vil krysse den ut automatisk, teksten din vil bli krysset ut, hver av linjene vil bli krysset ut separat. Alt skjer i helautomatisk modus og fungerer på alle enheter.

Text: ABC

Please, wait ...
Converting.
Hvordan krysse ut teksten på nettet

Vi krysser ut teksten når det ikke lenger er nødvendig, og også for å vise at det er galt, galt og galt. Når håndskrift, brukes kryssteksten kontinuerlig. Vi krysser ut ord, uttrykk og setninger. Det er veldig enkelt nok til å tegne en vannrett linje over hele teksten. Den kryssede teksten forblir i dokumentet vårt, og det vil være mulig å lese den i fremtiden. Dette brukes når vi ønsker å eksplisitt påpeke feilen som er gjort i teksten og trekke oppmerksomheten til den fremtidige leseren. Dette brukes ofte under læringsprosessen, når lærerne merker en feil gjort av eleven.

Når du skriver inn datainndata, brukes utkryssingseffekten i teksten til samme formål. Bare linjen er tegnet ikke kaotisk, men i henhold til visse strenge regler (stiler).

Vanligvis når krysset ut gjennom teksten tegner en jevn horisontal egenskap, solid og tynn. Du kan implementere ved hjelp av riper og kunstnerisk effekt, ved hjelp av en rekke stiler (velg stilen på streik).

Streiken er alltid implementert ved hjelp av programmet (tekst editor, nettleser), som trekker linjer på sin algoritme. Det er mulig å bruke spesielle krysset ut fonter, når alle literne har en opprinnelig krysset ut effekt. En annen måte å implementere streiken på er å legge til Unicode-symboler i teksten, som tegnes med et skift til neste tegn. Et slikt symbol er for eksempel Alt-822. Det er mange andre lignende symboler, hvis tillegg er produsert av vår omformer. Alt skjer automatisk, bare angi teksten.

De vanligste stilene for riper

̵P̵r̵i̵k̵k̵e̵t̵ — Prikket. Krysser den stiplede linjen, slag streik, krysset intermitterende horisontal linje.
̶S̶o̶l̶i̶d̶ — Solid. Kryssing av horisontal solid linje, kontinuerlig linje.
̴B̴ø̴l̴g̴e̴t̴e̴ — Bølgete. Krysser ut en bølget horisontal linje, krysser ut en tilda, en bølge.
̷S̷k̷r̷å̷s̷t̷r̷e̷k̷ — Skråstrek. Riper med korte skrå slag, kort skråstrek.
̸U̸t̸k̸a̸s̸t̸ — Utkast. Riper med brede lange skrå slag.