Convertorul de text într-un convertor tăiat, transversal

Convertor online pentru a încrucișa text, a completa textul online. Acesta vă va ajuta să traverseze cuvinte individuale, fraze și propoziții, precum și întregul text. funcționează lovitura? În mijlocul fiecărei litere (literă) a textului este desenată o singură caracteristică orizontală sau dublă, solidă sau intermitentă, netedă sau ondulată, în funcție de setările alese. Textul este denumit în mod obișnuit striked sau Strike-Out, dar uneori se utilizează și alte definiții: Strike-Off, Strikethrough, Cross Out. Acest stil este utilizat în aspectul de texte pentru a proiecta cuvinte și fraze incorecte, indicație directă de eroare, precum și în expresii matematice, formule, ca un efect artistic.

În editorii de text profesionale, greva se face la atingerea unui buton special S, iar în editorii mai simple nu există, de obicei, nici un astfel de buton. Strikeout poate fi implementat prin crearea propriului stil, inserarea unui simbol special sau selectarea unui font tăiat. Toate acestea sunt destul de dificil de implementat pentru utilizatorul simplu, astfel încât acest convertor cross-out (online striker) a fost creat. Este suficient să introduceți textul, iar convertorul nostru îl va intersecta automat, textul va fi tăiat, fiecare dintre liniile sale va fi tăiat separat. Totul se întâmplă în modul complet automat și funcționează pe orice dispozitiv.

Text: ABC
Please, wait ...
Converting.
De a trece textul online

Noi cruce textul atunci când acesta devine nu mai este necesar, și, de asemenea, pentru a arăta că este greșit, greșit și greșit. Când scrierea de mână, textul încrucișat este utilizat continuu. Încrucim cuvinte, fraze și propoziții. Este destul de simplu pentru a desena o linie orizontală pe întregul text. Textul încrucișat rămâne în documentul nostru și va fi posibil să-l citiți în viitor. Acest lucru este utilizat atunci când dorim să subliniem în mod explicit eroarea făcută în text și să atragem atenția viitorului cititor. Acest lucru este adesea utilizat în timpul procesului de învățare, atunci când profesorii observă o greșeală făcută de elev.

Când tastați intrare computer, efectul de ieșire din text este utilizat în același scop. Numai linia nu este desenată haotic, ci în conformitate cu anumite reguli stricte (stiluri). De obicei, atunci când este tăiat prin text desenează o trăsătură chiar orizontală, solidă și subțire. Puteți pune în aplicare cu ajutorul zgarieturi si efect artistic, folosind o varietate de stiluri (alege stilul de strikeing).

Greva este întotdeauna pusă în aplicare prin intermediul programului (editor de text, browser), care atrage linii pe algoritmul său. Este posibil să se utilizeze fonturi speciale tăiate, atunci când toți litrii au un efect inițial tăiat. O altă modalitate de a implementa greva este de a adăuga simboluri Unicode la text, care sunt desenate cu o trecere la caracterul următor. De exemplu, un astfel de simbol este Alt-822. Există multe alte simboluri similare, a căror adăugare este produsă de convertorul nostru. Totul se întâmplă automat, doar specificați textul.

Cele mai frecvente stiluri de zgarieturi

P̵u̵n̵c̵t̵a̵t̵ă̵ — Punctată. Traversarea liniei punctate, greva accident vascular cerebral, trecerea liniei orizontale intermitente.
̶S̶o̶l̶i̶d̶e̶ — Solide. Trecerea în linie orizontală solidă, linie continuă.
̴O̴n̴d̴u̴l̴a̴t̴e̴ — Ondulate. Traversând o linie orizontală ondulată, traversând o tilda, un val.
̷S̷l̷a̷s̷h̷ — Slash. Zgarieturi cu lovituri oblice scurte, slash scurt.
̸P̸r̸o̸i̸e̸c̸t̸u̸l̸ — Proiectul. Zgarieturi cu lovituri oblice largi.