Convertor de text în stil subliniat

Cu acest convertor, veți putea da textului efectul marcajului inscripționat. Sub fiecare literă este o trăsătură orizontală, un simbol al accentului. În funcție de opțiunea aleasă, caracteristica poate fi dreaptă sau ondulată, solidă sau punctată. Cuvântul în limba engleză "Subliniere" este utilizat pentru a defini termenul "text subliniat". În editorii de text, această caracteristică este reprezentată de un buton "U". Accentul este utilizat pe aspectul de texte pentru a evidenția cuvintele, face titluri, atribui referințe (hyperlink-uri), a crea cadre. Vă prezentăm primul text online-underliner care nu necesită software special. În cazul în care editorul de text oferă de obicei o (linie orizontală), vă oferim o gamă largă de stiluri. Puteți alege tipul de linie de accentuare: solidă, intermitentă, dublă, atinge, punctată, ondulată. Vizualizarea finală a liniei va depinde de fontul utilizat și de dimensiunea acestuia.

Text: ABC
Please, wait.
Converting...
Stil stresat, efect pentru text, accent online

Prin accentuare, vom evidenția întotdeauna cuvintele sau părți ale textului de care avem nevoie. În scrierea de mână, aceasta este una dintre cele mai comune metode de evidențiere a textului. A sublinia înseamnă a evidenția, a marca, a acorda atenție, a atrage o vedere. Nu este nimic mai ușor decât să sublinieze un cuvânt sau o frază. Textul subliniat atrage imediat atenția asupra sa, atrage ochiul. Atunci când tastați de la o tastatură, dimpotrivă, efectul de a sublinia cuvintele este utilizat mai puțin frecvent din cauza complexității punerii în aplicare, în principal pentru această utilizare uleios sau italic.

Etichetele sunt utilizate frecvent pe Internet pentru a crea text stresat. Textul care trebuie subliniat este desenat în <u></u> taguri. Acest text va fi afișat de browser și sub el va fi afișată o linie orizontală subțire. Sau specificați stilurile pentru etichetă, în special, opțiunea "text-decoration". Aveți posibilitatea să vă creați stilul cu setarea "border-bottom", specificând tonul, culoarea și intermitentitatea liniei. Cu toate acestea, toate acestea fac textul software-ul dependent, acesta va fi evidențiat numai în browser. Există o versiune universală a subliniind textul care ar fi afișate în mod egal în orice program?

funcționează accentul în acest convertor? Convertorul nostru adaugă un simbol suplimentar după fiecare literă din versiunea extinsă de codificare unicode, care implementează accentul. Aveți o varietate de stiluri diferite de subliniere: punct, punctat, liniar, ondulat, dublu. Dacă afișați acest text pe toate dispozitivele, acesta va fi prezentat în același mod. Există un dezavantaj la o astfel de soluție - textul se dublează în volum.

Cele mai frecvente stiluri de subliniere

̣P̣ụṇc̣ṭ - Punct-punct, punct unic sub fiecare literă, punct-gol.
̤P̤ṳn̤c̤t̤ ̤d̤ṳb̤l̤ṳ - Subliniere punct dublu.
̥C̥e̥r̥c̥ - Evidențierea unui punct mare (minge, grad, inel, cerc).
̦V̦i̦r̦g̦u̦l̦ă̦ - Subliniind de virgulă.
̲S̲o̲l̲i̲d̲ - Subliniind o singură linie solidă, o caracteristică orizontală.
͢S͢ă͢g͢e͢a͢t͢ă͢ - Subliniind săgeata la dreapta.
͇D͇u͇b͇l͇u͇ - Subliniind o linie orizontală dublă solidă, o linie dublă.
̠P̠u̠n̠c̠t̠a̠t̠ă̠ - Subliniind linia punctată, linia orizontală intermitentă.
॒C॒u॒s॒ă॒t॒u॒r॒ă॒ - Cusătură. Subliniind linia orizontală intermitentă.
̼B̼i̼r̼d̼ - Subliniind de o pasăre (pescăruș).
̰O̰n̰d̰ṵl̰a̰t̰ - Subliniind o singură linie orizontală ondulată (val, tilda).
͍S͍ă͍g͍e͍a͍t͍ă͍ - Săgeată - O singură linie orizontală cu săgeți, subliniind săgeata.