Textkonverterare i stressad stil

Med den här konverteraren kan du ge texten effekten av det inskrivna märket. Under varje bokstav finns ett horisontellt drag, en symbol för betoning. Beroende på vilket alternativ du väljer kan funktionen vara rak eller lockig, heldragen eller prickad. Det engelska ordet "Understrykning" används för att definiera termen "stressad text". I textredigerare representeras den här funktionen av en "U"-knapp. Betoningen används på textlayouten för att markera ord, skapa rubriker, tilldela referenser (hyperlänkar), skapa ramverk. Vi presenterar den första textstrykningsrutan online som inte kräver speciell programvara. Om textredigeraren vanligtvis erbjuder en (vågrät linje) erbjuder vi dig ett brett utbud av stilar. Du kan välja vilken typ av betoningslinje: solid, intermittent, dubbel, beröring, prickad, vågig. Den slutliga vyn av raden beror på vilket teckensnitt som används och dess storlek.

Text: ABC
Please, wait.
Converting...
Stressad stil, effekt för text, betoning online

Genom att betona lyfter vi alltid fram de ord eller delar av texten vi behöver. I handskrift är detta en av de vanligaste metoderna för att markera text. Att betona medel för att markera, att markera, att vara uppmärksam, att locka en vy. Det finns inget lättare än att betona ett ord eller en fras. Den stressade texten uppmärksammar sig omedelbart, lockar ögat. När man skriver från ett tangentbord används tvärtom effekten av att betona ord mindre ofta på grund av komplexiteten i implementeringen, främst för denna användning oljig eller kursiv.

Taggar används ofta på Internet för att skapa stressad text. Den text som behöver betonas dras in i <u></u> tags. Den här texten visas av webbläsaren och en tunn vågrät linje visas under den. Eller ange formaten för taggen, i synnerhet alternativet "text-decoration". Du kan skapa din stil med inställningen "border-bottom" och ange linjens ton, färg och intermittentitet. Men allt detta gör texten programvaruberoende, den kommer endast att markeras i webbläsaren. Finns det en universell version av att betona text som skulle visas lika i något program?

Hur fungerar betoningen i denna omvandlare? Vår omvandlare lägger till ytterligare en symbol efter varje bokstav från den utökade unicode-kodningsversionen, vilket implementerar betoningen. Du har en mängd olika stilar av understrykning: punkt, prickad, linjär, vågig, dubbel. Om du visar den här texten på alla enheter visas den på samma sätt. Det finns en nackdel med en sådan lösning - texten fördubblas i volym.

De vanligaste understrykningsformaten

̣P̣ụṇḳṭ - Punkt. Peka-peka, singel pekar under varje märker, peka-tomt pekar.
̤D̤ṳb̤b̤e̤l̤p̤ṳn̤k̤t̤ - Understruken dubbelpunkt.
̥B̥o̥l̥l̥ - Markera en stor punkt (boll, grad, ring, cirkel).
̦K̦o̦m̦m̦a̦țe̦c̦k̦e̦n̦ - Kommatecken. Stressa vid kommat.
̲S̲o̲l̲i̲d̲ - Betonar en solid enkel linje, en horisontell funktion.
͢P͢i͢l͢ - Betona pilen till höger.
͇D͇u͇b͇b͇e͇l͇ - Betonar en dubbel heldragen horisontell linje, en dubbel linje.
̠P̠r̠i̠c̠k̠a̠d̠ - Betona den prickade linjen, intermittent horisontell linje.
॒S॒ö॒m॒ - Söm. Betonar intermittent horisontell linje.
̼F̼å̼g̼e̼l̼ - Fågel. Betonar av en fågel (mås).
̰V̰å̰g̰ḭg̰ - Vågig - Betonar en enda horisontell vågig linje (våg, tilda).
͍P͍i͍l͍2 - Enkel vågrät linje med pilar, betonar pilen.