Превод на уебсайт, всички преводачи на URL адреси на една страница

Незабавно преведете всеки уебсайт от всички налични онлайн преводачи.
Просто посочете URL адреса на уебсайта и нашата система ще генерира връзки към резултатите от безплатния превод.

1. поставете / поставете URL адреса на уебсайта за превод

URL:
Не се препоръчва използването на системи за машинен превод за чувствителна, поверителна, търговска или лична информация.

2. Изберете посоката на превода

от езика     към езика  You can also use translators manually, links to them on the page below.

Безплатен онлайн превод на website

Home → Website meta translation
Преводът на уебсайтове може да бъде полезен за четене на новини, Статии, документация на чужди езици. Например, искате да четете вестници, списания или други медии на езика, който познавате. Отидете на официалния му уебсайт и запазете URL адреса. Сега го поставете в нашия метатранслатор и прочетете локализираната уеб страница. Този инструмент ще бъде просто незаменим за четене на чуждестранни блогове и форуми, енциклопедии и други интернет ресурси. По този начин можете бързо да превеждате всяко онлайн съдържание безплатно. Съвременните системи за машинен превод са способни да превеждат цялото съдържание на уебсайта, запазвайки неговата структура и външен вид. Трябва само да поставите URL адреса на сайт или отделна страница или дори онлайн документ в преводача и да кликнете върху бутона Превод. Преводът на всички страници на този сайт ще се извърши автоматично и само за няколко секунди. Събрахме всички популярни преводачи на уебсайтове на тази страница.

Преводач на уебсайта на Google Translate

Безплатен превод на уебсайт с Google Translate
Website URL:
от езика:   към езика:
Преводач на многоезични уебсайтове, базиран на облачна услуга. Системата за машинен превод с безплатна тестова версия за всякакви онлайн документи е разработена от водеща и добре позната интернет марка. От предимствата на този уеб преводач: поддържа огромен брой езици, бърза скорост на онлайн-превод на документи, превод на уеб-сайтове работи на смартфони и таблети, приемливо качество на превода. Резултатът от Превода на уебсайта ще бъде завършен с пълно форматиране и включва стилове, скриптове, медии и т.н.

Безплатен онлайн превод на уебсайтове и документи с помощта на Bing (Microsoft Translator)

Безплатен превод на уебсайт с Bing Translator
Website address:
от езика:   към езика:
Система за превод на уебсайтове, разработена от Bing Software. В момента системата за машинен превод на този уебсайт е собственост на Microsoft Corporation. Инструментът за превод на уебсайтове на Bing се основава на облачна услуга и работи директно във вашия браузър на всяко устройство: компютър, смартфон, таблет, без да е необходимо да инсталирате приставки. С този безплатен инструмент за онлайн превод можете да прочетете съдържанието на URL адреса на всеки език, който искате. Този уебсайт поддържа превод на много популярни европейски и латински езици, включително креолски, кирилица, латински. Много бърз превод на уеб страници и онлайн документи с приемливо качество.

Безплатен преводач на уеб страници PROMT за езици на кирилица

PROMT е безплатна услуга за превод на уеб страници: бърз превод на всеки уебсайт или html документ. Преводачът на уебсайтове PROMT ще работи с всеки интернет браузър, дори на смартфон или таблет. PROMT translator е особено ефективен при превод на уеб страници от чужди езици на руски (или от руски на всеки друг език).

URL преводач Systran за европейски езици

Уеб преводач за основните европейски езици, базиран на собствените разработки на Systran. Преводът (локализиране на съдържанието на уебсайта) се извършва с помощта на специален сървър за превод или облачни технологии. За да използвате този безплатен преводач, моля, отидете на официалния уебсайт на Systran.

Онлайн локализатор на уебсайтове и URL адреси Bablic с автоматично откриване на езика на уебсайта

Професионална система за уеб превод с автоматично откриване на оригиналния език. След като въведете адреса на уебсайта, преводачът ще установи връзка със сървъра и ще поиска избраната страница за определяне на езика. В следващата стъпка ще трябва само да изберете метода за превод на уебсайта и езика, на който искате да получите резултата.

Безплатен URL преводач на уебсайт Voila

Преводачът на уебсайта Voila е базиран на PROMT технологии и показва много добри резултати. Преводачът не се различава по скорост, така че процесът на превод на сайта може да отнеме около минута. Превод на основните европейски езици. Меню за преводач на френски език. Не е наличен по това време.

Преведете уебсайта безплатно с TranExp

InterTran
от езика:
към езика:
Website URL:
Този уебсайт за Преводач е създаден от Translation Experts Limited. Компанията разработва автоматизирани системи за превод от 1998 г.

Въз основа на собствения си сървър за преводи TranExp. Всяка html страница ще бъде преведена със средно качество, така че можете да разберете общото значение. От предимствата на този преводач може да се отбележи и поддръжката за превод на голям брой езици.

След като URL адресът бъде преведен, можете да следвате всичките му връзки и новите страници автоматично ще бъдат преведени и след това. Преводачът е удобен за четене на новинарски сайтове и блогове.

InterTran преводач за офлайн текст и думи, които можете да намерите тук. Искате ли да прочетете чужд уебсайт на родния си език? Намерихте ли уеб страница на неизвестен език? Преведете го с помощта на един от онлайн преводачите на уебсайтове от тази страница. Има списък с преводачески системи за локализиране на уебсайтове с автоматично откриване на език.

Система за превод на уеб сайтове WebSphere Translation Server by IBM

WebSphere Translation Server - е софтуер за компании, работещи с информация на различни езици. Софтуерът се интегрира безпроблемно в структурата на компанията и ви позволява бързо да превеждате информация (документи, имейли, уебсайтове) на различни езици.

Професионален превод на уебсайтове

Качественият превод на онлайн документи, уебсайтове, интернет страници е доста сложен процес. Никой онлайн преводач няма да може да преведе уебсайт толкова качествено, колкото човек. Ако имате нужда от качествена локализация, свържете се с професионални преводачи.