Webadresse META oversættere

Oversæt enhver hjemmeside med det samme af alle tilgængelige online oversættere.
Bare angive webstedets webadresse, og vores system vil generere links til resultaterne af den gratis oversættelse.

1. Indsæt webadressen på hjemmesiden til oversættelse

URL:
Det anbefales ikke at bruge maskinoversættelsessystemer til følsomme, fortrolige, kommercielle eller personlige oplysninger.

2. Vælg oversættelses retningen

fra     til  You can also use translators manually, links to them on the page below.

Gratis on-line webadresse oversættelse

Home → Web-site Oversættelse
Oversættelse af hjemmesider kan være nyttige for læsning nyheder, artikler, dokumentation i fremmedsprog. For eksempel, du ønsker at læse avis, magasin eller andre presse medier i sprog, som du kender. Gå til webstedet, og Gem URL-adressen. Nu, indsætte den til vores metatranslator og læse lokaliseret web-side. Dette værktøj vil være simpelthen uerstattelig for at læse udenlandske Blogs og fora, leksika og andre online ressourcer. Så du kan hurtigt oversætte enhver onlineindhold gratis. Moderne maskinoversættelsessystemer er i stand til at oversætte alt hjemmesidens indhold, holde deres struktur og udseende. Jer netop savn hen til indflette den URL i den arbejdsplads eller en selvstændig side eller selv online akten i den Oversætter og klik overSætte knap. Oversættelse af alle sider på dette websted vil blive udført automatisk og for blot et par sekunder. Vi indsamlede på denne side alle populære hjemmeside oversættere.

HTML onlinedocumenter overSætter Google Translate

Gratis websiteoversættelse af Google Translate
URL:
oversætte fra:   oversætte til:
Flersprogede websites oversætter, baseret på Cloud-service. Maskinoversættelsessystemet med gratis testversion til alle onlinedokumenter er udviklet af det førende og velkendte Internet mærke. Af fordelene ved denne hjemmeside-oversætter: støtte af et stort antal sprog, hurtig hastighed af onlinedokumenter oversættelse, hjemmesider oversættelse arbejder på smartphones og tablets, acceptabel kvalitet af oversættelses resultater. Resultatet af oversættelsen af hjemmesiden vil gøre med fuld formatering og omfatter stilarter, scripts, medier osv.

Gratis online hjemmeside og dokumenter oversættelse af Bing (Microsoft Translator)

Gratis oversættelse af hjemmeside af Bing Translator
Adresse:
fra sprog:   til sprog:
Hjemmesider oversættelsessystem udviklet af Bing software. I øjeblikket er denne hjemmeside maskinoversættelse system tilhører Microsoft Corporation. Bing website oversættelsesværktøj baseret på cloud-tjeneste og fungerer direkte i din browser på enhver enhed: computer, smartphone, Tablet uden behov for at installere nogen plugins. Ved denne gratis online oversættelse værktøj kan du læse indholdet af WebAdressen på et hvilket som helst sprog, du ønsker. Denne hjemmeside oversætter støtte af en mange populære europæiske og latinske sprog, herunder kreolsk, kyrillisk, latin. Meget hurtig oversættelse af web-sider og online docs med acceptabel kvalitet.

Gratis web-sider oversætter PROMT for kyrilliske sprog

PROMT er en gratis web-sider oversættelsestjeneste: hurtigt oversættelse til enhver hjemmeside eller HTML-dokument. Website oversætter PROMT vil arbejde med enhver Internet browser, selv i smartphone eller tablet. PROMT oversætter især effektiv ved oversættelse af web-sider fra fremmedsprog til russisk (eller fra russisk til et andet sprog).

URL dokument oversætter Systran for europæiske sprog

Weboversætter for større europæiske sprog baseret på Systrans egen udvikling. Oversættelse (lokalisering af website indhold) udføres ved hjælp af dedikerede oversættelses servere eller cloudteknologier. For brug denne gratis oversætter skal du gå til på officielle SYSTRAN hjemmeside.

Online website localizer Bablic med Auto Detect hjemmeside sprog

Professionelt web-oversættelsessystem med automatisk definition af originalsproget. Efter indtastning af adressen på hjemmesiden, vil oversætteren etablere en forbindelse til serveren og vil anmode den valgte side til at bestemme sproget. På det næste trin vil du kun nødt til at vælge den hjemmeside oversættelse metode og det sprog, som du gerne vil få resultatet.

Gratis hjemmeside URL-oversætter Voila

Voila Website Translator er baseret på PROMT teknologier og viser meget gode resultater. Oversætteren afviger ikke i hastighed, så processen med oversættelse af hjemmesiden kan tage omkring et minut. Oversættelse til de vigtigste europæiske sprog. Fransk sprog fortolker menu. Ikke tilgængelig i denne tid.

Oversæt hjemmeside gratis af TranExp

InterTran
Oversættelse fra:
Oversættelse til:
URL:
Denne hjemmeside oversætter skabt af oversættelses eksperter Limited selskab. Virksomheden har udviklet automatiserede oversættelsessystemer siden 1998.

Baseret på hans egen TranExp Translation server. Enhver HTML-dokument vil oversat med gennemsnitlig kvalitet, så du kan forstå den generelle betydning. Af fordelene ved denne tolk kan også noteres støtte til en lang række sprog oversættelse.

Efter oversættelsen af webadressen kan du følge dens alle links, og nye sider vil automatisk blive oversat og videre. Oversætter er bekvemt for at læse nyheder web-sites og Blogs.

InterTran Translator til offline tekst og ord, du kan finde her. Ønsker du at læse en udenlandsk hjemmeside på dit modersmål? Har du fundet websiden på et ukendt sprog? Oversæt det med en af de online hjemmeside oversættere fra denne side. Der er en liste over oversættelsessystemer til lokalisering af websites med automatisk registrering af sprog.

WebSphere Translation Server by IBM

WebSphere Translation Server – er software til virksomheder, der arbejder med oplysninger på forskellige sprog. Softwaren integreres problemfrit i virksomhedens struktur og giver dig mulighed for hurtigt at oversætte oplysninger (dokumenter, e-mail, websites) til forskellige sprog.

Professionel oversættelse af web-sites

Høj kvalitet oversættelse af online-dokumenter, hjemmesider, Internet sider er en ganske kompleks proces. Ingen Online Oversætter vil være i stand til at oversætte hjemmesiden med kvalitet som personen vil gøre. Hvis du har brug for en lokalisering af høj kvalitet, skal du kontakte en professionel oversættere.