Verkkosivun käännös, kaikki URL-kääntäjät yhdellä sivulla

Käännä tahansa verkkosivuilla välittömästi Kaikki saatavilla online-kääntäjät.
Vain määrittää sivuston url, ja järjestelmämme luo linkkejä tuloksiin ilmaisen käännöksen.

1. lisää / liitä verkkosivun URL-osoite käännöstä varten

URL:
Ei ole suositeltavaa käyttää konekäännösjärjestelmiä arkaluonteisiin, luottamuksellisiin, kaupallisiin tai henkilökohtaisiin tietoihin.

2. Valitse käännössuunta

kielestä     kielenkäytölle  You can also use translators manually, links to them on the page below.

Ilmainen online-sivuston käännös

Home → Website meta translation
Verkkosivujen kääntäminen voi olla hyödyllistä lukea uutisia, artikkeleita, asiakirjoja vierailla kielillä. Haluat esimerkiksi lukea Sanoma -, aikakauslehti-tai muuta lehdistötiedotetta kielellä, jota osaat. Siirry sen virallisilla verkkosivuilla ja tallentaa url-osoite. Nyt, liitä se meidän metatranslator ja lue lokalisoitu web-sivu. Tämä työkalu on yksinkertaisesti korvaamaton lukea ulkomaisia blogeja ja foorumeita, tietosanakirjoja ja muita online-resursseja. Joten voit nopeasti kääntää mitään verkossa sisältöä ilmaiseksi. Nykyaikaiset konekäännösjärjestelmät pystyvät kääntämään kaiken sivuston sisällön, pitäen niiden rakenteen ja ulkonäön. Sinun tarvitsee vain lisätä URL sivuston tai erillisen sivun tai jopa online-asiakirjan kääntäjä ja napsauta Käännä-painiketta. Käännös kaikki sivut tämän sivuston suoritetaan automaattisesti ja vain muutaman sekunnin. Keräsimme tälle sivulle kaikki suositut verkkosivujen kääntäjät.

Verkkosivusto kääntäjä Google Translate

Ilmainen sivusto käännös Google Translate
Website URL:
kielestä:   kielenkäytölle:
Monikieliset sivustot kääntäjä, perustuu pilvipalveluun. Konekäännösjärjestelmä, jossa on ilmainen testiversio kaikista Online-asiakirjoista, on kehittänyt johtava ja tunnettu Internet-brändi. Eduista tämän sivuston-kääntäjä: tuki valtava määrä kieliä, nopea nopeus online-asiakirjojen Käännös, sivustot käännös toimii älypuhelimet ja tabletit, hyväksyttävä laatu käännöksen tuloksia. Tulos käännös sivuston tekee täyden muotoilun ja sisältää tyylejä, skriptit, media, jne.

Ilmainen online-sivusto ja asiakirjat käännös Bing (Microsoft Translator)

Ilmainen sivusto käännös Bing Translator
Website address:
kielestä:   kielenkäytölle:
Websites käännösjärjestelmä kehittämä Bing Software. Tällä hetkellä tämä sivusto konekäännösjärjestelmä kuuluu Microsoft Corporation. Bing Website käännöstyökalu perustuu pilvipalveluun ja toimii suoraan selaimessasi millä tahansa laitteella: tietokone, älypuhelin, tabletti ilman tarvetta asentaa mitään plugins. Tällä ilmainen online käännös työkalu voit lukea sisältöä URL tahansa kielellä, jonka haluat. Tämä sivusto kääntäjä tuki monia suosittuja Euroopan ja Latinalaisen kieliä, kuten kreoli, kyrillinen, Latina. Erittäin nopea web-sivujen ja online-dokumenttien kääntäminen hyväksyttävällä laadulla.

Ilmainen Web-sivut Kääntäjä PROMT kyrillisillä kielillä

PROMT on ilmainen web-sivujen käännöspalvelu: Nopea käännös mille tahansa verkkosivustolle tai html-dokumentille. Website translator PROMT toimii millä tahansa internet-selaimella, jopa älypuhelimessa tai tabletissa. PROMT kääntäjä erityisen tehokas käännettäessä web-sivuja vieraista kielistä venäjäksi (tai Venäjästä mihin tahansa muuhun kieleen).

URL-Kääntäjä eurooppalaisille kielille Systran

Web kääntäjä suurille eurooppalaisille kielille perustuu Systranin omaan kehitykseen. Käännös (lokalisointi sivuston sisällön) suoritetaan avulla omistettu käännöspalvelimen tai pilvi teknologioita. Käytettäväksi tämä ilmainen kääntäjä mene virallisilla Systran verkkosivuilla.

Online website and url meta Kääntäjä Bablic

Professional web käännösjärjestelmä automaattinen määritelmät alkuperäiskielellä. Syötettyään verkkosivuston osoitteen kääntäjä luo yhteyden palvelimeen ja pyytää valittua sivua määrittämään kielen. Seuraavassa vaiheessa sinun tarvitsee vain valita sivuston käännösmenetelmä ja kieli, jolla haluat saada tuloksen.

Free website url-kääntäjä Voila

Voila verkkosivusto Kääntäjä perustuu PROMT teknologioita ja näyttää erittäin hyviä tuloksia. Kääntäjä ei eroa nopeus, joten prosessi kääntää verkkosivuilla voi kestää noin minuutti. Käännös Euroopan pääkielille. Ranskan kielen tulkkivalikko. Ei saatavilla tällä kertaa.

Kääntää verkkosivuilla ilmaiseksi TranExp

InterTran
kielestä:
kielenkäytölle:
Website URL:
Tämä sivusto kääntäjä luoma käännös Asiantuntijat osakeyhtiö. Yhtiö on kehittänyt automaattisia käännösjärjestelmiä vuodesta 1998.

Perustuu hänen omaan TranExp Käännöspalvelimeensa. Mikä tahansa html-sivu käännetään keskimääräisellä laadulla, joten voit ymmärtää yleisen merkityksen. Eduista tämän tulkki voidaan myös huomata tukea useita kieliä käännös.

Käännöksen jälkeen url voit seurata sen kaikki linkit, ja uudet sivut käännetään automaattisesti ja edelleen. Kääntäjä on kätevä lukea uutisia web-sivustoja ja blogeja.

Intertran kääntäjä offline tekstiä ja sanoja löydät täältä. Haluatko lukea ulkomaista verkkosivustoa äidinkielelläsi? Oletko löytänyt verkkosivun tuntemattomalla kielellä? Käännä se yhdellä online-sivuston kääntäjät tältä sivulta. On luettelo käännösjärjestelmistä lokalisointiin sivustoja automaattinen kielentunnistuksen.

Website translator system WebSphere Translation Server by IBM

WebSphere Translation Server - on ohjelmisto yrityksille, jotka työskentelevät tietoa eri kielillä. Ohjelmisto integroituu saumattomasti yrityksen rakenteeseen ja mahdollistaa tiedon (asiakirjat, Sähköposti, verkkosivut) nopean kääntämisen eri kielille.

Professional käännös web-sivustoja

Online-asiakirjojen, verkkosivustojen, Internet-sivujen laadukas kääntäminen on melko monimutkainen prosessi. Ei online kääntäjä voi kääntää sivuston laatua kuin henkilö tekee. Jos tarvitset laadukasta lokalisointia, ota yhteyttä Ammattikääntäjiin Professional Translators.