Weboldal fordítás, minden URL Fordító egy oldalon

Fordítson le minden weboldalt azonnal az összes elérhető online fordító által.
Csak adja meg a weboldal url-jét, és rendszerünk linkeket generál az ingyenes fordítás eredményeire.

1. helyezze be / illessze be a weboldal URL-jét fordításhoz

URL:
Nem ajánlott gépi fordítási rendszereket használni érzékeny, bizalmas, kereskedelmi vagy személyes adatokhoz.

2. Válassza ki a fordítási irányt

a nyelvből     a nyelvre  You can also use translators manually, links to them on the page below.

Ingyenes online weboldal fordítás

Home → Website meta translation
A weboldalak fordítása hasznos lehet hírek, cikkek, idegen nyelvű dokumentáció olvasásához. Például újságot, magazint vagy más sajtóanyagot szeretne olvasni az Ön által ismert nyelven. Menj a hivatalos honlapján, és mentse url-címét. Most, illessze be a metatranslator és olvassa lokalizált web-oldal. Ez az eszköz egyszerűen pótolhatatlan a külföldi blogok és fórumok, enciklopédiák és egyéb online források olvasásához. Így gyorsan lefordíthatja az online tartalmakat ingyen. A Modern gépi fordítási rendszerek képesek mindent lefordítani a weboldal tartalmát, megtartva szerkezetüket és megjelenésüket. Csak be kell illesztenie a webhely URL-jét vagy egy külön oldalt, vagy akár online dokumentumot a fordítóba, majd kattintson a Fordítás gombra. A webhely összes oldalának fordítása automatikusan, néhány másodpercre kerül végrehajtásra. Ezen az oldalon összegyűjtöttük az összes népszerű weboldal fordítót.

Weboldal fordító Google Translate

Ingyenes weboldal fordítás Google Translate
Website URL:
a nyelvből:   a nyelvre:
Többnyelvű weboldalak fordító, felhő alapú szolgáltatás. Az online dokumentumok ingyenes tesztverziójával rendelkező gépi fordítási rendszert a vezető és jól ismert internetes márka fejlesztette ki. A weboldal-fordító előnyei: nagyszámú nyelv támogatása, az online dokumentumok gyors fordítása, a weboldalak fordítási munkái okostelefonokon és táblagépeken, elfogadható minőségű fordítási eredmények. A weboldal fordításának eredménye teljes formázással történik, stílusokat, szkripteket, médiát stb.

Ingyenes online weboldal és dokumentumok fordítása a Bing (Microsoft Translator)

Ingyenes weboldal fordítás a Bing Translator
Website address:
a nyelvből:   a nyelvre:
A Bing Software által kifejlesztett webhelyek fordítási rendszere. Jelenleg ez a webhely gépi fordítási rendszere a Microsoft Corporation tulajdona. A felhőszolgáltatáson alapuló Bing Webhelyfordító eszköz közvetlenül a böngészőben működik bármilyen eszközön: számítógépen, okostelefonon, táblagépen, pluginek telepítése nélkül. Ezzel az ingyenes online fordítási eszközzel elolvashatja az URL tartalmát bármely kívánt nyelven. Ez a honlap fordító támogatja a sok népszerű európai és latin nyelven, beleértve a kreol, cirill, Latin. Nagyon gyors fordítása web-oldalak és online dokumentumok elfogadható minőségű.

Ingyenes Web - oldalak Fordító PROMT

PROMT egy ingyenes web-oldalak fordítási szolgáltatás: gyorsan Fordítás bármely weboldal vagy html-dokumentumot. Website translator PROMT fog működni a Minden internet böngésző, akár okostelefonon vagy táblagépen. PROMT translator különösen hatékony, ha a weblapokat idegen nyelvekről oroszra (vagy oroszról bármely más nyelvre) fordítja.

Multilanguage URL Translator Systran

Webfordító a főbb európai nyelvekhez a Systran saját fejlesztései alapján. A fordítás (a weboldal tartalmának lokalizálása) dedikált fordítószerver vagy felhő technológiák segítségével történik. Az ingyenes fordító használatához kérjük, látogasson el a hivatalos Systran weboldalra.

Online weboldal és url meta localizer Bablic

Professzionális webes fordítási rendszer az eredeti nyelv automatikus meghatározásával. A weboldal címének megadása után a fordító kapcsolatot létesít a szerverrel, és kéri a kiválasztott oldalt a nyelv meghatározásához. A következő lépésben csak ki kell választania a weboldal fordítási módját és azt a nyelvet, amelyen az eredményt szeretné elérni.

Ingyenes weboldal url-fordító Voila

A Voila website Translator A PROMT technológiákon alapul, és nagyon jó eredményeket mutat. A fordító sebessége nem különbözik egymástól, így a weboldal fordításának folyamata körülbelül egy percet vehet igénybe. Fordítás A főbb európai nyelvekre. Francia nyelvű tolmács menü. Nem áll rendelkezésre ebben az időben.

Fordítás honlap ingyen TranExp

InterTran
a nyelvből:
a nyelvre:
Website URL:
Ez a honlap fordító által létrehozott Translation Experts Korlátolt Felelősségű Társaság. A vállalat 1998 óta fejleszt automatizált fordítási rendszereket.

Saját TranExp Fordítószervere alapján. Bármely html-oldal átlagos minőségben lesz lefordítva, így megértheti az általános jelentést. Ennek a tolmácsnak az előnyei közé tartozik a nagyszámú nyelvi fordítás támogatása is.

Az url fordítása után követheti az összes linket, és az új oldalak automatikusan lefordításra kerülnek. Translator kényelmes olvasás hírek weboldalak és blogok.

InterTran fordító offline szöveghez és szavakhoz itt található. Szeretne idegen nyelvű weboldalt olvasni az Ön anyanyelvén? Megtalálta a weboldalt ismeretlen nyelven? Fordítsd le az egyik online weboldal fordítóval ezen az oldalon. Van egy lista a fordítási rendszerekről az automatikus nyelvfelismeréssel rendelkező webhelyek lokalizálására.

Website translator system WebSphere Translation Server by IBM

WebSphere Translation Server - a szoftver a vállalatok számára, hogy a munka információk különböző nyelveken. A szoftver zökkenőmentesen integrálódik a vállalat struktúrájába, és lehetővé teszi az információk (dokumentumok, e-mailek, weboldalak) gyors lefordítását különböző nyelvekre.

Weboldalak professzionális fordítása

Az online dokumentumok, weboldalak, internetes oldalak kiváló minőségű fordítása meglehetősen összetett folyamat. Egyetlen online fordító sem lesz képes a weboldalt olyan minőségben lefordítani, mint a személy. Ha magas színvonalú lokalizációra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot egy profi fordítóval. Professional Translators.