Website Vertaling, alle URL-vertalers in één pagina

Vertaal elke website onmiddellijk door alle beschikbare online vertalers.
Geef gewoon de website url, en ons systeem zal links naar de resultaten van de gratis vertaling te genereren.

1. voeg / plak de URL van de website voor vertaling

URL:
Het wordt niet aanbevolen om automatische vertaalsystemen te gebruiken voor gevoelige, vertrouwelijke, commerciële of persoonlijke informatie.

2. Selecteer de vertaalrichting

van taal     op taal  You can also use translators manually, links to them on the page below.

Gratis online website vertaling

Home → Website meta translation
Vertaling van websites kan nuttig zijn voor het lezen van nieuws, artikelen, documentatie in vreemde talen. U wilt bijvoorbeeld kranten, tijdschriften of andere persmedia lezen in een taal die u kent. Ga naar de officiële website en sla url-adres. Plak het nu in onze metatranslator en lees gelokaliseerde webpagina. Deze tool zal gewoon onvervangbaar zijn voor het lezen van buitenlandse blogs en forums, encyclopedieën en andere online bronnen. Zo kunt u snel vertalen alle online inhoud gratis. Moderne automatische vertaalsystemen zijn in staat om alles te vertalen inhoud van de website, het houden van hun structuur en uiterlijk. U hoeft alleen maar de URL van de site of een aparte pagina of zelfs online document in te voegen in de vertaler en klik op de knop vertalen. Vertaling van alle pagina ' s van deze site zal automatisch en voor slechts een paar seconden worden uitgevoerd. We verzamelden op deze pagina alle populaire website vertalers.

Website vertaler Google Translate

Gratis website Vertaling door Google Translate
Website URL:
van taal:   op taal:
Meertalige vertaler van websites, die op clouddienst wordt gebaseerd. Het systeem van de automatische vertaling met vrije testversie voor om het even welke online documenten wordt ontwikkeld door het belangrijke en bekende internetmerk. Van de voordelen van deze website-vertaler: ondersteuning van een groot aantal talen, Snelle snelheid van online documenten vertaling, websites vertaling werkt op smartphones en tablets, aanvaardbare kwaliteit van de vertaling resultaten. Het resultaat van de vertaling van de website zal doen met volledige opmaak en omvat stijlen, scripts, media, enz.

Gratis online website en documenten vertaling door Bing (Microsoft Translator)

Gratis website Vertaling door Bing Translator
Website address:
van taal:   op taal:
Websites vertaalsysteem ontwikkeld door Bing Software. Momenteel is deze website machinevertaling systeem behoort tot Microsoft Corporation. Bing Website vertaling tool op basis van cloud service en werkt direct in uw browser op elk apparaat: computer, smartphone, tablet zonder de noodzaak om plugins te installeren. Door dit gratis online vertaalhulpmiddel kunt u de inhoud van de URL op een om het even welke taal lezen die u wilt. Deze website vertaler ondersteuning van een vele populaire Europese en Latijnse talen, met inbegrip van Creools, Cyrillisch, Latijn. Zeer snelle vertaling van webpagina ' s en online documenten met aanvaardbare kwaliteit.

Gratis web-pagina ' s vertaler PROMT voor Cyrillische talen

PROMT is een gratis vertaaldienst voor webpagina ' s: snel vertalen voor elke website of html-document. De vertaler PROMT van de Website zal werken met de om het even welke internetbrowser, zelfs in smartphone of tablet. PROMT vertaler vooral effectief bij het vertalen van webpagina ' s van vreemde talen naar Russisch (of Van Russisch naar een andere taal).

Url vertaler Systran voor Europese talen

Web translator voor grote Europese talen op basis van Systran ' s eigen ontwikkelingen. Vertaling (lokalisatie van de inhoud van de website) wordt uitgevoerd met behulp van dedicated translation server of cloud technologieën. Voor gebruik deze gratis vertaler ga naar op de officiële Systran website.

Online website en url meta localizerBablic met auto detecteren Website taal

Professioneel webvertalingssysteem met automatische definities van de oorspronkelijke taal. Na het invoeren van het adres van de website, zal de vertaler een verbinding tot stand brengen met de server en zal de geselecteerde pagina vragen om de taal te bepalen. Bij de volgende stap hoeft u alleen maar de vertaalmethode van de website te kiezen en de taal waarin u het resultaat wilt krijgen.

Gratis website url-vertaler Voila

Voila website Translator is gebaseerd op PROMT technologieën en toont zeer goede resultaten. De vertaler verschilt niet in snelheid, dus het proces van vertalen van de website kan ongeveer een minuut duren. Vertaling in de belangrijkste Europese talen. Franse tolk menu. Niet beschikbaar in deze tijd.

Vertaal website gratis door TranExp

InterTran
van taal:
op taal:
Website URL:
Deze vertaler van de website die door de Vennootschap van Vertaaldeskundigen wordt gecreeerd. Sinds 1998 ontwikkelt het bedrijf geautomatiseerde vertaalsystemen.

Gebaseerd op zijn eigen TranExp Vertaalserver. Elke html-pagina wordt vertaald met een gemiddelde kwaliteit, zodat u de algemene betekenis kunt begrijpen. Van de voordelen van deze tolk kan ook worden opgemerkt ondersteuning voor een groot aantal talen vertaling.

Na de vertaling van de url kunt u alle links volgen, en nieuwe pagina ' s worden automatisch vertaald en verder. Vertaler is handig voor het lezen van nieuws websites en blogs.

InterTran vertaler voor offline tekst en woorden kunt u hier vinden here. Wilt u een buitenlandse website in uw moedertaal lezen? Heeft u de webpagina in een onbekende taal gevonden? Vertaal het met een van de online website vertalers van deze pagina. Er is een lijst van vertaalsystemen voor het lokaliseren van websites met automatische taaldetectie.

Website vertaler systeem WebSphere Translation Server door IBM

WebSphere Translation Server - is software voor bedrijven die werken met informatie in verschillende talen. De software integreert naadloos in de structuur van het bedrijf en stelt u in staat om snel informatie (documenten, e-mail, websites) te vertalen in verschillende talen.

Professionele vertaling van websites

Hoogwaardige vertaling van online documenten, websites, internetpagina ' s is een behoorlijk complex proces. Geen online vertaler zal de website met kwaliteit kunnen vertalen aangezien de persoon zal doen. Als u een lokalisatie van hoge kwaliteit nodig hebt, neem dan contact op met een professionele vertaler.