Site-ul META traducator

Traduceți orice site web imediat de către toți traducătorii online disponibili.
Doar Specificați URL-ul site-ului, iar sistemul nostru va genera linkuri către rezultatele traducerii gratuite.

1. URL-ul site-ului pentru traducere

URL:
Nu se recomandă utilizarea sistemelor de traducere automată pentru informații sensibile, confidențiale, comerciale sau personale.

2. Selectați direcția de traducere

din     să  De asemenea, puteți utiliza manual traducătorii, linkuri către acestea în pagina de mai jos.

Free online website traducere

Home → Web-site traducere
Traducerea site-urilor web poate fi utilă pentru citirea știrilor, articolelor, documentației în limbi străine. De exemplu, doriți să citiți ziarul, revista sau alte suporturi de presă în limba pe care o cunoașteți. Du-te la it ' s site-ul oficial și de a salva adresa URL. Acum, lipiți-l la metatranslator noastre și a citi localizate Web-Page. Acest instrument va fi pur și simplu de neînlocuit pentru citirea bloguri și forumuri străine, enciclopedias și alte resurse online. Astfel încât să puteți traduce rapid orice conținut online gratuit. Sistemele moderne de traducere a mașinii sunt capabile să traducă conținutul site-ului tot, păstrând structura și aspectul lor. Trebuie doar să inserați URL-ul site-ului sau o pagină separată sau chiar un document online în traducător și faceți clic pe traduce buton. Traducerea tuturor paginilor acestui site va fi executată automat și pentru doar câteva secunde. Am colectat pe această pagină toate traducatori site-uri populare.

Traducător site-ul Google Translate

Traducerea site-ului gratuit de Google Translate
URL:
Traduceți din   traduce în:
Traducător pe site-uri multilingve, bazat pe serviciul cloud. Sistemul de traducere masina cu versiune de testare gratuită pentru orice documente online este dezvoltat de lider și bine-cunoscut de brand de internet. De avantajele acestui site-Translator: suport de un număr imens de limbi, rapid viteza de traducere documente online, site-uri de traducere de lucrări pe smartphone-uri și tablete, calitatea acceptabilă a rezultatelor traducerii. Rezultatul traducerii site-ului va face cu formatare completă și include stiluri, scripturi, mass-media, etc.

HTML documente traducere de Bing (Microsoft Translator)

Free website translation by Bing Translator
Adresa site:
din limba:   în limba:
Site-uri de traducere sistem dezvoltat de Bing software. În prezent, acest site web Machine traducere sistem aparține Microsoft Corporation. Bing website traducere unealtă bază on nor serviciu și works direct înăuntru al tău maro on orice drac: calculator, smartphone, tabletă fără a trebui la spre a instala orice dop. Prin acest instrument gratuit de traducere online, puteți citi conținutul URL-ul pe o limbă pe care doriți. Acest site Traducator suport de o multe limbi populare europene și latine, inclusiv creolă, chirilic, latină. Traducerea foarte rapida a paginilor web si a documentelor online cu o calitate acceptabila.

Web-pagini Traducator PROMT pentru limbi chirilice

PROMT este un serviciu gratuit de web-pagini de traducere: rapid de traducere pentru orice site web sau HTML documente. Site-ul traducator PROMT va funcționa cu orice browser de internet, chiar și în smartphone sau tabletă. Traductor PROMT mai ales eficient atunci când traducerea paginilor web de la limbi străine la rusă (sau de la rusă la orice altă limbă).

Multilingv URL Traducator Systran pentru limbi europene

Traducător web pentru limbi europene majore bazate pe evoluțiile proprii ale Systran. Traducerea (localizarea conținutului site-ului) se realizează cu ajutorul serverului de traduceri dedicat sau al tehnologiilor Cloud. Pentru utilizarea acestui Traducător gratuit, vă rugăm să mergeți pe site-ul oficial Systran.

Site-ul online și URL meta Localizer Bablic cu Auto detect site-ul limba

Sistem profesional de traducere web cu definiții automate ale limbii inițiale. După introducerea adresei site-ului, Traducătorul va stabili o conexiune la server și va solicita pagina selectată pentru a determina limba. La următorul pas va trebui doar să alegeți metoda de traducere site-ul și limba în care doriți să obțineți rezultatul.

URL-ul site-ului gratuit-Traducator Voila

Voila site-ul traducator se bazează pe tehnologiile PROMT și arată rezultate foarte bune. Traducătorul nu diferă în viteză, astfel încât procesul de traducere a site-ului poate dura aproximativ un minut. Traducerea în principalele limbi europene. Meniul interpretului limbii franceze. Nu este disponibil în acest moment.

Traduceți site-ul gratuit de TranExp

InterTran
Traducerea din:
Traducerea în:
URL:
Acest Traducător site-ul creat de experți traduceri Limited Company. Compania a fost în curs de dezvoltare sisteme automatizate de traducere, deoarece 1998.

Bazat pe propriul său TranExp traducere server. Orice HTML-pagină va tradus cu o calitate medie, astfel încât să puteți înțelege sensul general. Din avantajele acestui interpret poate fi, de asemenea, remarcat suport pentru un număr mare de limbi traducere.

După Traducerea URL-ul puteți urmări toate link-urile sale, și noi pagini vor fi traduse în mod automat și în continuare. Traducator este convenabil pentru citirea de știri Web-site-uri și bloguri.

InterTran Traducător pentru text și cuvinte offline puteți găsi aici. Vrei să citești un site web străin în limba ta maternă? Ați găsit pagina Web într-o limbă necunoscută? Traduceți-l cu unul dintre traducătorii de site-ul online de pe această pagină. Există o listă de sisteme de traducere pentru localizarea site-uri web cu detectarea automată a limbii.

HTML WebSphere Translation Server by IBM

WebSphere Translation Server - este un software pentru companiile care lucreaza cu informatii in diferite limbi. Software-ul se integrează perfect în structura companiei și vă permite să traduceți rapid informații (documente, e-mail, site-uri web) în diferite limbi.

Traducerea profesionala a site-urilor web

Traducerea de înaltă calitate a documentelor online, site-uri web, pagini de internet este un proces destul de complex. Nici un Traducător online va fi capabil de a traduce site-ul cu calitate ca persoana va face. Dacă aveți nevoie de o localizare de înaltă calitate, contactați un traducători profesioniști.