Web sajt META prevodilac

Prevedite bilo koju Web lokaciju odmah po svim dostupnim prevodiocima na mreži.
Samo Navedite URL adresu Veb lokacije i naš sistem će generisati veze sa rezultatima besplatnog prevođenja.

1. Umetanje / lepljenje URL adrese Web lokacije za prevođenje

Url adresa:
Ne preporučuje se korišćenje sistema mašinskog prevođenja za osetljive, poverljive, komercijalne ili lične informacije.

2. izaberite smer prevoda

from     to  Prevodioce možete koristiti i ručno, veze ka njima na stranici ispod.

Besplatan Prevod Web lokacije na mreži

Home → Sajt meta Prevod
Prevođenje veb sajtova može biti korisno za čitanje vesti, članaka, dokumentacije na stranim jezicima. Na primer, želite da pročitate novine, magazine ili druge novinske medije na jeziku koji znate. Idite na zvaničnu Web lokaciju i sačuvajte URL adresu. Sada ga nalepite na naš metatranator i čitajte lokalizovani Web stranicu. Ova alatka će biti jednostavno nezamenjiv za čitanje stranih blogova i foruma, enciklopedije i drugih resursa na mreži. Tako da možete brzo da prevedete sve sadržaje na mreži besplatno. Moderni sistemi za prevođenje mašina mogu da prevode sve sadržaje Veb lokacije, zadržavajući njihovu strukturu i izgled. Samo treba da ubacite URL adresu lokacije ili zasebnu stranicu ili čak dokument na mreži u prevodilac i kliknete na dugme "Prevedi". Prevod svih stranica ove lokacije biće izvršen automatski i na samo nekoliko sekundi. Na ovoj stranici smo prikupili sve popularne prevodioce Web sajtova.

Prevodilac veb sajta Google Translate

Besplatan Prevod sajta Google Translate
URL adresa:
prevesti iz:   prevesti u:
Prevodilac za višejezičke Veb lokacije na osnovu usluge oblaka. Sistem mašinskog prevođenja sa slobodnom testnom verzijom za sve dokumente na mreži razvio je vodeći i poznati Internet brend. Prednosti ovog sajta-prevodilac: podrška velikom broju jezika, brza brzina prevođenja online dokumenata, prevođenje Web sajtova radi na pametnim telefonima i tabletima, prihvatljivom kvalitetu rezultata prevoda. Rezultat prevođenja Web sajta će raditi sa punim oblikovanjem i uključuje stilove, skripte, medije itd.

Besplatan online sajt i prevođenje dokumenata putem usluge Bing (Microsoft Translator)

Besplatan Prevod Web lokacije od strane usluge Bing Prevodilac
Adresa Web lokacije:
sa jezika:   na jezik:
Web sajtovi sistem prevođenja koji je razvio Bing softver. Trenutno sistem za prevođenje Web lokacija pripada Microsoft Corporation. Alatka za prevođenje usluge Bing na osnovu usluge oblaka i radi direktno u pregledaču na bilo kom uređaju: računar, pametni telefon, tablet bez potrebe za instalacijom dodatnih komponenti. Pomoću ove besplatne alatke za prevođenje na mreži možete da pročitate sadržaj URL adrese na bilo kom jeziku koji želite. Ova Web lokacija prevodilac podržava mnoge popularne evropske i latinske jezike, uključujući creole, ćirilica, latinski. Veoma brz Prevod Web stranica i Internet dokumenata sa prihvatljivim kvalitetom.

Besplatni prevodilac Web stranice PROMT za ćirilične jezike

PROMT je besplatna usluga prevođenja Web stranica: brzo prevođenje za bilo koju Web lokaciju ili HTML dokument. Prevodilac Web lokacije PROMT će raditi sa svim Internet pregledačem, čak i pomoću pametnog telefona ili tableta. PROMT prevodilac posebno je efikasan prilikom prevođenja Web stranica sa stranih jezika na ruski (ili sa ruskog na bilo koji drugi jezik).

VIŠEJEZIČNA URL adresa prevodilac Systran za evropske jezike

Web prevodilac za glavne evropske jezike zasnovane na Systran sopstvenim dešavanjima. Prevod (lokalizacija sadržaja sajta) vrši se uz pomoć namenskog servera prevođenja ili tehnologija u oblaku. Za korišćenje ovog besplatnog prevodioca posetite lokaciju Systran sajt.

Veb lokacija i URL meta Localizer Bablic sa Web lokacijom automatskog otkrivanja jezika

Profesionalni Web prevodilački sistem sa automatskim definicijama originalnog jezika. Nakon unošenja adrese Veb lokacije, prevodilac će uspostaviti vezu sa serverom i zatražiće odabranu stranicu za utvrđivanje jezika. U sledećem koraku ćete morati da odaberete samo metod prevođenja Veb lokacije i jezik na kojem želite da dobijete rezultat.

Besplatno URL adresa Web lokacije-prevodilac Voila

Prevodilac na sajtu voila je baziran na PROMT tehnologijama i pokazuje veoma dobre rezultate. Prevodilac se ne razlikuje u brzini, tako da proces prevođenja Web sajta može potrajati oko minut. Na glavne evropske jezike. Meni tumača francuskog jezika. Nije dostupan u ovom trenutku.

Besplatno prevođenje Web lokacije putem TranExp

InterTran
Prevod sa:
Prevod na:
URL adresa:
Prevodilac za Web lokaciju koju su kreirali stručnjaci za prevođenje ograničena kompanija. Preduzeće razvija automatizovane sisteme prevođenja od 1998.

Na osnovu sopstvenog servera za poprečno prevođenje. Svaka HTML stranica će biti prevedena na prosečni kvalitet, tako da možete razumeti opšte značenje. Prednosti ovog tumača takođe mogu da se konstatna podrška za veliki broj jezika prevođenja.

Nakon prevođenja URL adrese možete slediti sve veze, a nove stranice će biti automatski prevedene i dalje. Prevodilac je pogodan za čitanje Web lokacija i blogova.

Prevodilac InterTran za tekst i reči koje ovdemožete da pronađete. Želite li da pročitate stranu Veb lokaciju na maternjem jeziku? Da li ste Veb stranicu pronašli na nepoznatim jezicima? Prevedite sa jednim od prevodilaca na mreži na internetu sa ove stranice. Postoji lista prevodilačkih sistema za lokalaciju Web lokacija sa automatskim otkrivanjem jezika.

Prevodilac Web lokacije sistem za prevođenje WebSphere Translation Server po IBM

WebSphere Translation Server — jeste softver za preduzeća koja rade sa informacijama na različitim jezicima. Softver se nesmetano integriše u strukturu preduzeća i omogućava brzo prevođenje informacija (dokumenata, e-pošte, Web lokacija) na različite jezike.

Profesionalni Prevod Web sajtova

Visokokvalitetni Prevod dokumenata na mreži, Web sajtova, internet stranice je prilično složen proces. Nijedan prevodilac na mreži neće moći da prevede Web lokaciju sa kvalitetom kao osoba. Ako vam je potrebna lokalizacija kvaliteta, obratite se Profesionalnim Prevodiocima.