Сonvertidor del text en majúscules

Home → Tools
Aquesta eina en línia lliure ajuda a convertir el seu equivalent en majúscules minúscules de tot el text. Tot símbols en text després modificar es convertí en lletres Capitals (o cartes de gran anomenada). Exemple de conversió en minúscules lletres: exemple de TEXT. Si cap aquesta conversió, és possible, la carta ha canviat (depèn de l'alfabet). Conversió a majúscules disponible només per a les cartes, descartar símbols de puntuació i números. Immediatament la conversió en lletres grans al seu navegador.

:
Enganxar el text a convertir:
 totes les lletres  cartes fortuïtes
 primera carta totes les paraules  primera carta totes les frases
Converting ...
Resultat de la conversió:


Com convertir qualsevol text en minúscules en línia

Utilitzeu la nostra eina de text en línia lliure per convertir cartes de tot el text de minúscules per majúscules. Després el procés de capitalització traduir text se subratllarà. Sota són els passos damunt com fer això a la nostra eina de conversió lliure de cas.

Selecciona el text del qual voleu canviar el cas al mode superior, copiar-lo al portapapers i enganxar a l'àrea de text de font.

Abans de text de conversió a lletres grans podeu seleccionar l'opció corresponent de la llista de valors. Per exemple, si voleu traduir totes les lletres en minúscules (a aprofitar totes les lletres), seleccioneu el totes les lletres opció. Si voleu canviar per majúscules símbols del text aleatori, seleccioneu el cartes fortuïtes opció (efecte capitells randomize).

totes les lletres — aprofitar totes les lletres.
primera lletra tot paraula — per posa en majúscules la primera lletra de cada paraula.
primera lletra tot frase — a posa en majúscules la primera lletra de cada frase (cas de la sentència).
cartes fortuïtes — les lletres aleatòries de text (cas fortuït) d'aprofitar.

Feu clic a el Convertir botó per executar el procés de conversió.

Text convertit s'inserirà a Resultat de la conversió àrea i va destacar per utilitzar el següent.

Canviant el cas del text

Podeu canviar el cas (o majúscules) de qualsevol document a mode superior. Per canviar el cas del text seleccionat o un document en un PC, smartphone, comprimit, pot utilitzar seguint mètodes.

Cas canviant a upper en un PC teclat escrivint

Amb la mecanografia de text del teclat es poden obtenir el registre agut de símbols (en majúscules) prement Shift clau o habilitació després dels Caps Lock mode de (kapslok). Quan Caps Lock mode permès, tot escrits caràcters del teclat estarà en grans o més grans cas fins que es premi CapsLock botó una altra vegada. No capaç de canviar el cas caràcters escrits ja, només podeu suprimir seu i escriu una altra vegada en el cas de dret.

Molts processadors paraula i text, programació i llengües de scripting té comandos especials o funcions per convertir una dades, text o variable en majúscules.

Transformar el cas en un smartphone o tauleta

En smartphones i tablets teclats no hi ha cap Caps Lock clau o Shift clau. Capitalitzar una carta en aquests mecanismes, premeu la fletxa cap amunt la pantalla teclat i després la lletra que vol ser capitalitzat.

També hi ha una mica de programari, plugin o mòduls que donen suport a la capacitat de canviar el cas del text que ja s'ha escrit.

Convertir textos en minúscules en línia de franc

Traductor gratuït en línia símbols de lletres petites a grans lletres. Grans caràcters text generador per a qualsevol document sense instal·lar programari d'addició o mòduls (no hi ha cap instal·lació exigida). Ràpida conversió de text a grans símbols.

Com convertir text per lletres grans en línia

Per convertir text en el registre agut cas és possible amb l'ajuda dels convertidors de programari especial, editors de text o serveis en línia. Basada en web de conversió de símbols en el registre agut (capslock en línia) es pot realitzar en aquesta pàgina amb l'ajuda del navegador Internet del seu ordinador, tablet o Smartphone. El procés de la conversió dels registres del text es produeix en tots els per al parell de segons.