Szabad online szöveg átalakító kisbetűssé

Home → Tools
Ezzel a konvertálóval konvertálhatja az összes szimbólum a szöveg bármely nyelven a kisbetűs. A konverziót követően az összes nagybetűt átviszik a kicsibe (példa a kisbetűs szövegre). A speciális szimbólumok, hiányosságok, írásjelek jelei, valamint a felső regiszterből az alsóba történő átváltás során a számok állandók maradnak. Ha a szövegben a kisbetűsen megjelenő opció van, akkor a konverzió után is a változtatások nélkül maradnak.
Tészta a szöveg-hoz megtérít:
 minden szimbólumot  véletlenszerű szimbólumok
Converting ...
Konverzió eredményének kisbetűssé:


A rendelkezésre álló lehetőségek kiválasztása: Ez a kisbetűs online-átalakító-hasznos eszköz, amely segít a szerkesztési (kijavítása) bármilyen szöveget. A szöveg szimbólumainak bármilyen esetről kisbetűre történő átalakítása gyakorlatilag azonnal megtörténik. A szöveg formázása ezzel a művelettel megmarad. A «regiszter» fogalmának írásjelei nem rendelkeznek, ezért nem változnak a loverc-be való átalakítás során. Figyelembe kell venni, hogy egyes nyelvekben a különálló betűk jelentős eltéréseket mutatnak az ötletben a nagy-és a kisbetűk között, és úgy néznek ki, mint külön, az egymással nem összefüggő betűk.

Használhatja ezt az ingyenes eszközt a szöveg minden karakterének bármilyen nyelvű fordítására kisbetűs módba. Az átalakítás eredményeként minden nagybetűk kicsiek lesznek. Az esetkorrekció típusa a kiválasztott opcióktól függ, az aktuális mód ki van emelve és színnel van jelölve. Az üzemmód kiválasztásához vagy megváltoztatásához kattintson a kívánt gombra. Felhasználóink ezt az eszközt gyakran eset-visszaállítónak hívják. Valójában törli a felső szövegbeviteli módot, és beállítja a kezdeti esetszintet, a legalacsonyabbat, alapértelmezés szerint. Bármely szöveget azonnali módban állíthat be, ezzel időt takaríthat meg. Javítsa ki a rossz regisztert a megfelelőre a register minimalizer segítségével.

Hogyan konvertálhatom a szöveget kisbetűre

A legtöbb számítógépes billentyűzet alapértelmezés szerint engedélyezve van a kisbetűkkel. A bekapcsoláshoz (vagy a nagybetűs mód letiltásához / a nagybetűs mód letiltásához) nyomja meg a Caps Lock gombot (a billentyűzet jobb felső sarkában a Num Pad felett kialszik a Caps Lock mód jelzőfény). Van egy másik módszer, amely alkalmas a kisbetűs beviteli mód rövid távú aktiválására-írja be a karaktereket, miközben lenyomva tartja a Shift gombot. A sapkák azonnali átalakítása fordított módban automatikus üzemmódban lehetséges az alsó karakterregiszter speciális átalakítójával. Korábban az ilyen eszközök csak speciális programokként és kiegészítőkként voltak elérhetők. Még a nagy teljesítményű szövegszerkesztőkben és irodai csomagokban sem valószínű, hogy képes lesz lefordítani a betűket egyik karakteres esetről a másikra. Annak ellenére, hogy folyamatosan szükség van erre a szolgáltatásra, a fejlesztők valamilyen okból nem adták hozzá a szoftverükhöz. És csak a komplex és professzionális szövegszerkesztőkben a kódolók és programozók számára talál egy karakteres átalakító funkciót. Ezen az oldalon lefordíthatja a szöveget az alsó félévre online, anélkül, hogy speciális szoftverre lenne szükség. Kisbetűs átalakítónk segít gyorsan kijavítani a gyakran előforduló helyzetet: «a szöveget nagybetűs módban írta be, de kisbetűvel kellett volna beírnia».

Ez a registry converter a következő problémákat és problémákat oldja meg, amelyek gyakran fordulnak elő az internethasználók számára, amikor szöveggel dolgoznak: mit tegyek, ha a szöveget nagybetűkkel gépeltem? Hogyan törölhetem a sapkákat, amikor beírom őket? Hol lehet eltávolítani a Caps szöveges módot? Hogyan csökkenthetem a szöveg esetét? Hogyan konvertálhatom a szöveg összes betűjét Nagyról kicsire? Hogyan törölhetem a teljes szöveg nagybetűinek beírását?

Konverterünk hasznos lehet szöveges üzenetek szerkesztéséhez, amikor az internethasználók gyakran sapkákhoz folyamodnak, és gyors szerkesztésre van szükségük. Sok Internet-felhasználó nyilvánvalóan helytelen betűkkel írja be a szöveget, megpróbálja fokozni a hatást és felhívni a figyelmet rá. Esetcsökkentő eszközünk segítségével azonnal kijavíthatja a helyzetet és rendezheti a szöveget.

Hogyan lehet szöveget konvertálni kis betűkké online

Használhat bármilyen szövegfeldolgozót, kiegészítő plugint vagy ezt az ingyenes konverziós eszközt. A karakteres ESET kézi fordítása meglehetősen unalmas folyamat, ezért javasoljuk az automatizált eszközök használatát nagy szövegekhez. Nem szükséges a kisbetűs átalakítót programként telepíteni. A Modern technológiák lehetővé teszik a kisbetűk konvertálását közvetlenül a készülék böngészőablakában. A kisbetűs átalakító (caps cancellation converter) sok időt és erőfeszítést takarít meg. A nagy betűk cseréje kis megfelelőikkel vagy az eset csökkentése online elérhető. Ezen az oldalon kis betűkkel készítheti el a szöveget az Esetjavító eszköz segítségével.

Az ezen az oldalon elérhető kisbetűs online szövegátalakító hasznos eszköz, amely hasznos lehet A szövegek szerkesztésekor. A szöveges karakterek konvertálása az alsó regiszterbe szinte azonnali. Ha lehetséges, a szöveg formázása megmarad a művelet során. A számok és az írásjelek nem rendelkeznek az «eset» fogalmával, így nem változnak, ha kisbetűkre konvertálnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes nyelveken az egyes betűk jelentős eltéréseket mutatnak a nagy-és kisbetűk ábrázolásában, és különálló, nem kapcsolódó betűkként jelennek meg. Vannak olyan karakterek is, amelyek mindkét regiszterben külsőleg azonos ábrázolással rendelkeznek, de különbözőnek tekinthetők és különböző kódokkal rendelkeznek.

Ha a konverter beállításaiban a «véletlenszerű betűk» opciót választja, akkor a tetszőleges módon kiválasztott betűknek csak egy része konvertálódik kisbetűkké. Az eredmény érdekes hatás, amikor a betűk egy része az eredeti esetben marad, mások pedig kisbetűvé válnak. Ez azt jelenti, hogy mely betűket alakítják át kis esetre, véletlenszerűen határozzák meg. Ha mind a nagy -, mind a kisbetűket véletlenszerűen kell beállítania, rendelkezésre áll egy véletlenszerű eset-átalakító.

Most online konvertálhatja a szöveget kisbetűkké, anélkül, hogy speciális átalakító programokat vagy szövegszerkesztőket használna. A szöveg kisbetűs online fordítása időt takarít meg, mert a toolover converter szinte azonnal elvégzi a munkáját. Itt található egy top-to-bottom Szöveges mód átalakító. A caps visszavonási átalakító éjjel-nappal elérhető ezen az oldalon. Bárki használhatja a capslock törlési átalakítót teljesen ingyenesen. A nagy-kis betű konverter online működik, és bármely eszköz felhasználója számára elérhető: számítógép, táblagép vagy okostelefon. A nagybetűk kisbetűkké történő átalakítása azonnal, közvetlenül a böngészőablakban történik, anélkül, hogy további összetevőket kellene telepíteni. Ehhez az átalakításhoz nincs szükség telepítésre. Kis vagy nagy szövegek konvertálása kisbetűs módba.

Az esetcsökkentő eszközt úgy tervezték, hogy csökkentse a betűk látható méretét a szövegben, Nagyról kicsire fordítva (nagybetűtől kisbetűig, nagybetűtől nagybetűig). A teljes szöveget vagy a kiválasztott egyedi karaktereket kisbetűkké alakíthatja: az egyes mondatok első betűjét kisbetűkre (nagybetűk eltávolítása), az egyes szavak első betűjét kisbetűkre, véletlenszerű betűt kisbetűkre.

Ezt a szöveges eszközt néha Capslock Remover-nek hívják, vagyis capslock effect cancellation converter-nek. Gyorsan készíthet minimális esetet bármely szöveghez, ez az opció javításokhoz vagy szerkesztési szerkesztésekhez hasznos. Az online verzió hasonlóan működik, mint a lektorprogram a karakterek esetének kijavítására. Ha rossz esetben adta meg a szöveget, a case semlegesítő segítségével gyorsan kijavíthatja a helyzetet. A karakteres eset kijavítására szolgáló szöveget a felső mezőbe kell beírni.

Eszköz a moderátorok számára, gyorsan kijavíthatja a sapkák által bevitt szöveget, konvertálhatja a sapkákat szabályosra. Azok számára, akik szeretnek sok sapkát használni. Esetcsökkentő eszköz, amely az összes nagybetűs karaktert kisbetűkkel helyettesíti.

Egy nagyon gyors szöveg sapkák semlegesítő. A beállításokat úgy állíthatja be, hogy mindent kijavít, kivéve a nagybetűket. Átalakítót használunk a felhasználói hozzászólások beállításához a fórumon moderálás közben. A felhasználók szeretnek sapkákat írni, de nincs beépített funkció a sapkák konvertálására, törlésére vagy törlésére. Minden nagy szöveg azonnal kicsi lesz. Az átalakított szöveg minden eszközön ugyanúgy néz ki. Nincs kötés az eszközhöz vagy az operációs rendszerhez. Az esetjavító kijavítja a szöveg helytelenül beállított karakteres esetét. Gyorsan lefordítottam az összes nagybetűt kis nagybetűkre. Gyorsan eljuttathatja a szöveget az általánosan elfogadott szabványokhoz.

Elvégzésére átalakítása a szimbólumok a szöveg a kisbetűs lehetséges a támogatást a különleges konverterek. Ez egyáltalán nem szükséges, hogy létrehozza a kisbetűs átalakító formájában a program. A kortárs módszerek lehetővé teszik a szöveg átváltását a kisbetűsre a digitális egység böngészője ablakában. Converter (konverter a törlését kapsa) fogja megmenteni az Ön számára a tömeg az idő és erők. Helyettesítése nagybetűket, hogy a kis egyenértékű az online formában.

Kisbetűs online-konverter ezen az oldalon-hasznos eszköz, amely az Ön számára hasznosnak bizonyulhat a szerkesztési (korrigálása) a szövegek. Az átalakítás a szimbólumok a szöveg a kisbetűs (kis ügy) végzik gyakorlatilag azonnal. Ezzel a művelettel a szöveg formázása megmarad. Számok és jelei írásjelek a Concept "regisztráció" nincs; ezért nem változnak a konverzió során a kisbetűs. Figyelembe kell venni, hogy egyes nyelveken a különálló betűk jelentős különbségeket mutatnak az ötletben a kis-és nagybetűkben, és különállónak néznek ki, nem kapcsolódnak egymáshoz.

Most már tudja alakítani a szöveget a kisbetűs online, anélkül, hogy fut a használatát a speciális program-konverterek vagy szövegszerkesztők. Ez az ingyenes online-kisbetűs-fordító a szöveg economizes az idejét. Ezen az oldalon megtalálja a konverter a felső rendszer a szöveg az alsó (átalakító eltávolítása kapsa, a konverter a törlését kapsloka) vagy átalakító nagybetűket a kis (felső Cashbox a nagybetűk az alsó kis). Konverzió végzik azonnal, közvetlenül az ablakon a böngésző nélkül, hogy a telepítés a kiegészítők.

A számítógép billentyűzetén a legtöbb esetben a kisbetűs szimbólumok szerepelnek a Po-Silence. Annak kényszerű kezdete (vagy kikapcsolása a rendszer a felső-nyilvántartás, a kikapcsolás a rendszer Caps Lock) szükséges befejezni betakarítási kulcsa Caps Lock (LAMP a rendszer bevezetése nagybetűk a felső jobb a szög a t ő billentyűzet felett NUM pad fog kimenni), vagy bevezetni szimbólumok, megtartása SHIFT. A pillanatnyi átalakítása nagy szimbólumok a kis lehetőség van az automatikus rendszer a speciális átalakító szimbólumok.