Szabad online szöveg átalakító kisbetűssé

Home → Tools
Ezzel a konvertálóval konvertálhatja az összes szimbólum a szöveg bármely nyelven a kisbetűs. A konverziót követően az összes nagybetűt átviszik a kicsibe (példa a kisbetűs szövegre). A speciális szimbólumok, hiányosságok, írásjelek jelei, valamint a felső regiszterből az alsóba történő átváltás során a számok állandók maradnak. Ha a szövegben a kisbetűsen megjelenő opció van, akkor a konverzió után is a változtatások nélkül maradnak.
Tészta a szöveg-hoz megtérít:
 minden szimbólumot  véletlenszerű szimbólumok
Converting ...
Konverzió eredményének kisbetűssé:


Elvégzésére átalakítása a szimbólumok a szöveg a kisbetűs lehetséges a támogatást a különleges konverterek. Ez egyáltalán nem szükséges, hogy létrehozza a kisbetűs átalakító formájában a program. A kortárs módszerek lehetővé teszik a szöveg átváltását a kisbetűsre a digitális egység böngészője ablakában. Converter (konverter a törlését kapsa) fogja megmenteni az Ön számára a tömeg az idő és erők. Helyettesítése nagybetűket, hogy a kis egyenértékű az online formában.

Kisbetűs online-konverter ezen az oldalon-hasznos eszköz, amely az Ön számára hasznosnak bizonyulhat a szerkesztési (korrigálása) a szövegek. Az átalakítás a szimbólumok a szöveg a kisbetűs (kis ügy) végzik gyakorlatilag azonnal. Ezzel a művelettel a szöveg formázása megmarad. Számok és jelei írásjelek a Concept "regisztráció" nincs; ezért nem változnak a konverzió során a kisbetűs. Figyelembe kell venni, hogy egyes nyelveken a különálló betűk jelentős különbségeket mutatnak az ötletben a kis-és nagybetűkben, és különállónak néznek ki, nem kapcsolódnak egymáshoz.

Most már tudja alakítani a szöveget a kisbetűs online, anélkül, hogy fut a használatát a speciális program-konverterek vagy szövegszerkesztők. Ez az ingyenes online-kisbetűs-fordító a szöveg economizes az idejét. Ezen az oldalon megtalálja a konverter a felső rendszer a szöveg az alsó (átalakító eltávolítása kapsa, a konverter a törlését kapsloka) vagy átalakító nagybetűket a kis (felső Cashbox a nagybetűk az alsó kis). Konverzió végzik azonnal, közvetlenül az ablakon a böngésző nélkül, hogy a telepítés a kiegészítők.

A számítógép billentyűzetén a legtöbb esetben a kisbetűs szimbólumok szerepelnek a Po-Silence. Annak kényszerű kezdete (vagy kikapcsolása a rendszer a felső-nyilvántartás, a kikapcsolás a rendszer Caps Lock) szükséges befejezni betakarítási kulcsa Caps Lock (LAMP a rendszer bevezetése nagybetűk a felső jobb a szög a t ő billentyűzet felett NUM pad fog kimenni), vagy bevezetni szimbólumok, megtartása SHIFT. A pillanatnyi átalakítása nagy szimbólumok a kis lehetőség van az automatikus rendszer a speciális átalakító szimbólumok.