Gratis online små tekst omformer

Home → Tools
Bruk dette konverteringsprogrammet til å konvertere alle symboler med tekst på alle språk til små bokstaver. Etter konverteringen blir alle store bokstaver overført til det lille (eksempel på tekst i små bokstaver). Spesielle symboler, hull, tegn på tegnsetting, og også tall under konverteringen fra øvre register i nedre vil bli holdt konstanter. Hvis det i teksten tegningsretter i små bokstaver er oppstått, etter konvertering de også vil forbli uten endringer.
Lime inn teksten som skal konverteres:
 alle symboler  tilfeldig symboler
Converting ...
:
Konverteringsresultatet til små bokstaver:


Å utføre konverteringen av symboler av tekst til små bokstaver er mulig ved hjelp av spesielle omformere. Det er på ingen måte nødvendig for at dette skal etablere små-Konverter i form av programmet. Contemporary metoder gjør det mulig å utføre konvertering av tekst til små bokstaver i vinduet i nettleseren til den digitale enheten. Converter (omformer av sletting av kapsa) vil spare til deg massen av tid og krefter. Utskifting av store bokstaver til sine små ekvivalenter i online form.

Lavere Case online-Konverter fra på denne siden-nyttig verktøy, som kan du bevise nyttig med redigering (korrigere) av tekster. Konverteringen av symbolene på teksten i små (liten sak) er utført praktisk talt umiddelbart. Formatering av tekst med denne operasjonen blir værende. Tall og tegn på tegnsetting av begrepet "register" har ikke; Derfor de ikke endres under konverteringen inn i små bokstaver. En bør vurdere at i enkelte språk de separate bokstavene har betydelige forskjeller i ideen i store og små og ser ut som separate, det er ikke forbundet med hverandre bokstaver.

Nå kan du konvertere tekst inn i små bokstaver på nettet, uten å komme kjører til bruk av spesialiserte program-omformere eller tekst redaktører. Denne gratis online-små-oversetter av tekst economizes din tid. På denne siden vil du finne omformer av øvre regimet av tekst i nedre (omformer av fjerning av kapsa, omformer av kansellering av kapsloka) eller omformer av store bokstaver i den lille (øvre cashbox av store bokstaver i nedre liten). Konvertering er utført umiddelbart, direkte i vinduet i nettleseren din uten behov for installasjon av tilleggsprogrammer.

På tastaturet på datamaskinen i de fleste tilfellene de små symbolene er inkludert i Po-stillhet. For sin tvungen Start (eller slå av regimet til den øvre register, for å slå ut av regimet av Caps Lock) er det nødvendig å fullføre høsting nøkkelen av Caps Lock (lampe av regimet til innføringen av store bokstaver i øvre av høyre til vinkelen på t Han tastaturet over NUM pad det vil gå ut) eller å innføre symboler, beholde SKIFT. Den momentan konvertering av store symboler til små er mulig i det automatiske regimet av den spesielle omformer av symboler.