Gratis online små tekst omformer

Home → Tools
Bruk dette konverteringsprogrammet til å konvertere alle symboler med tekst på alle språk til små bokstaver. Etter konverteringen blir alle store bokstaver overført til det lille (eksempel på tekst i små bokstaver). Spesielle symboler, hull, tegn på tegnsetting, og også tall under konverteringen fra øvre register i nedre vil bli holdt konstanter. Hvis det i teksten tegningsretter i små bokstaver er oppstått, etter konvertering de også vil forbli uten endringer.
Lime inn teksten som skal konverteres:
 alle symboler  tilfeldig symboler
Converting ...
:
Konverteringsresultatet til små bokstaver:


Å utføre konverteringen av symboler av tekst til små bokstaver er mulig ved hjelp av spesielle omformere. Det er på ingen måte nødvendig for at dette skal etablere små-Konverter i form av programmet. Contemporary metoder gjør det mulig å utføre konvertering av tekst til små bokstaver i vinduet i nettleseren til den digitale enheten. Converter (omformer av sletting av kapsa) vil spare til deg massen av tid og krefter. Utskifting av store bokstaver til sine små ekvivalenter i online form.

Lavere Case online-Konverter fra på denne siden-nyttig verktøy, som kan du bevise nyttig med redigering (korrigere) av tekster. Konverteringen av symbolene på teksten i små (liten sak) er utført praktisk talt umiddelbart. Formatering av tekst med denne operasjonen blir værende. Tall og tegn på tegnsetting av begrepet "register" har ikke; Derfor de ikke endres under konverteringen inn i små bokstaver. En bør vurdere at i enkelte språk de separate bokstavene har betydelige forskjeller i ideen i store og små og ser ut som separate, det er ikke forbundet med hverandre bokstaver.

Nå kan du konvertere tekst inn i små bokstaver på nettet, uten å komme kjører til bruk av spesialiserte program-omformere eller tekst redaktører. Denne gratis online-små-oversetter av tekst economizes din tid. På denne siden vil du finne omformer av øvre regimet av tekst i nedre (omformer av fjerning av kapsa, omformer av kansellering av kapsloka) eller omformer av store bokstaver i den lille (øvre cashbox av store bokstaver i nedre liten). Konvertering er utført umiddelbart, direkte i vinduet i nettleseren din uten behov for installasjon av tilleggsprogrammer.

På tastaturet på datamaskinen i de fleste tilfellene de små symbolene er inkludert i Po-stillhet. For sin tvungen Start (eller slå av regimet til den øvre register, for å slå ut av regimet av Caps Lock) er det nødvendig å fullføre høsting nøkkelen av Caps Lock (lampe av regimet til innføringen av store bokstaver i øvre av høyre til vinkelen på t Han tastaturet over NUM pad det vil gå ut) eller å innføre symboler, beholde SKIFT. Den momentan konvertering av store symboler til små er mulig i det automatiske regimet av den spesielle omformer av symboler. Denne Små bokstaver online-converter-nyttig verktøy, som kan hjelpe deg med redigering (korrigere) av eventuelle tekster. Konverteringen av symbolene på tekst fra alle tilfeller til små bokstaver utføres praktisk talt umiddelbart. Formatering av tekst med denne operasjonen gjenstår. Tall og tegn på tegnsetting av konseptet «register» har ikke; derfor endres de ikke under konverteringen til lovercase. Man bør vurdere at i enkelte språk har de separate bokstavene betydelige forskjeller i ideen i store og små bokstaver og ser ut som separate, ikke forbundet med hverandre bokstaver.

Du kan bruke dette gratis verktøyet til å oversette alle tegn med tekst på hvilket som helst språk til små bokstaver. Hver store bokstaver som følge av konverteringen blir liten. Type sakskorreksjon avhenger av de valgte alternativene, gjeldende modus er uthevet og merket med farge. For å velge eller endre modus, klikker du bare på ønsket. Våre brukere kaller ofte dette verktøyet en saksresetter. Faktisk avbryter den den øvre tekstinntastingsmodusen og angir det opprinnelige saksnivået, det laveste, som standard. Du kan justere hvilken som helst tekst i en øyeblikkelig modus, noe som sparer tid. Korriger feil register til riktig med vår register minimalizer.

Hvordan konverterer jeg tekst Til Små Bokstaver

De fleste datatastaturer har Små bokstaver aktivert som standard. For å tvinge den på (eller deaktivere Store bokstaver / deaktivere Caps-modus), trykk På Caps Lock-tasten (Caps Lock-moduslampen øverst til høyre på tastaturet over Num-Puten slukkes). Det er en annen måte som er egnet for kortvarig aktivering av inndatamodus med små bokstaver-skriv inn tegn mens Du holder Nede Skift-knappen. Øyeblikkelig konvertering av caps til revers er mulig i automatisk modus med en spesiell omformer av det nedre tegnregisteret. Tidligere var slike verktøy bare tilgjengelige som spesialiserte programmer og tilleggsprogrammer. Selv i kraftige tekstredigerere og kontorpakker, er det lite sannsynlig at du finner muligheten til å oversette bokstaver fra ett tegn til et annet. Til tross for det konstante behovet for denne funksjonen, la utviklerne av en eller annen grunn ikke den til programvaren sin. Og bare i komplekse og profesjonelle tekstredigerere for kodere og programmerere kan du finne En Funksjon For Konvertering Av Tegn. På denne siden kan du oversette tekst til lavere semester online, uten å ty til behovet for spesialisert programvare. Vår småbokskonverterer hjelper deg med å raskt rette opp en ofte forekommende situasjon: «du skrev inn tekst i store bokstaver, men du burde ha skrevet den med små bokstaver».

Denne registerkonvertereren løser følgende problemer og problemer som ofte oppstår For Internett-brukere når de arbeider med tekst: Hva skal jeg gjøre hvis jeg skrev teksten ved Hjelp Av Caps? Hvordan avbryter Jeg Caps når jeg skriver dem inn? Hvor kan Jeg fjerne Caps tekstmodus? Hvordan kan Jeg redusere Tilfelle av tekst? Hvordan konverterer jeg alle bokstavene i teksten fra stor til liten? Hvordan avbryter jeg å skrive inn store bokstaver for hele teksten?

Omformeren vår kan være nyttig for redigering av tekstmeldinger når Internett-brukere ofte tyr til caps og trenger rask redigering. Mange Internett-brukere skriver inn tekst med åpenbart feil saks tegn, prøver å forbedre effekten og trekke oppmerksomheten til den. Ved hjelp av vårt saksreduksjonsverktøy kan du øyeblikkelig rette opp situasjonen og sette teksten i orden.

Hvordan konvertere tekst Til Små Bokstaver på nettet

Du kan bruke hvilken som helst tekstprosessor, tilleggsprogrammer eller dette gratis konverteringsverktøyet. Å oversette tegnsaken manuelt er en ganske kjedelig prosess, så vi anbefaler å bruke automatiserte verktøy for store tekster. Det er ikke nødvendig å installere små bokstaver som et program. Moderne teknologier lar deg konvertere til små bokstaver direkte i nettleservinduet på enheten din. Små bokstaver converter (caps cancellation converter) vil spare deg for mye tid og krefter. Bytte ut store bokstaver med sine små ekvivalenter eller redusere saken er tilgjengelig online. Du kan lage teksten med små bokstaver på denne siden Av Case Corrector Tool.

Den elektroniske tekstkonvertereren med små bokstaver som er tilgjengelig på denne siden, er et nyttig verktøy som kan være nyttig for deg når du redigerer tekster. Konvertering av teksttegn til det nedre registeret er nesten øyeblikkelig. Hvis det er mulig, blir tekstformateringen bevart under denne operasjonen. Tall og skilletegn har ikke begrepet «sak», så de endres ikke når de konverteres til små bokstaver. Vær oppmerksom på at på noen språk har individuelle bokstaver betydelige forskjeller i store og små bokstaver og vises som separate, ikke-relaterte bokstaver. Det er også noen tegn som har en utad identisk representasjon i begge registre, men anses som forskjellige og har forskjellige koder.

Hvis du velger alternativet «tilfeldige bokstaver» i konverteringsinnstillingene, blir bare en del av bokstavene som er valgt på en vilkårlig måte konvertert til små bokstaver. Resultatet er en interessant effekt, når noen av bokstavene vil forbli i den opprinnelige saken, og noen vil bli konvertert til små bokstaver. Det vil si hvilke bokstaver som skal konverteres til små bokstaver, bestemmes tilfeldig. Hvis du trenger å angi både store og små bokstaver tilfeldig, er det en tilfeldig saksomformer tilgjengelig.

Nå kan du konvertere tekst til små bokstaver online, uten å ty til bruk av spesialiserte konverteringsprogrammer eller tekstredigerere. Online oversettelse av tekst til små bokstaver sparer deg for tid, fordi vår toolover converter gjør jobben sin nesten umiddelbart. Her finner du en topp-til-bunn tekstmodusomformer. Vår caps tilbaketrekking converter er tilgjengelig døgnet rundt på denne siden. Alle kan bruke capslock cancellation converter helt gratis. Stor-til-liten bokstavkonverterer fungerer online og er tilgjengelig for brukere av alle enheter: datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Konvertering av store bokstaver til små bokstaver utføres umiddelbart, direkte i nettleservinduet, uten å måtte installere tilleggskomponenter. Ingen installasjon kreves for denne konverteringen. Konverter små eller store tekster til små bokstaver.

Den saksreduserende enheten er designet for å redusere den synlige størrelsen på bokstaver i teksten, og gjøre dem fra store til små (fra store til små bokstaver, store til store bokstaver). Du kan konvertere hele teksten eller valgte individuelle tegn til små bokstaver: den første bokstaven i hver setning til små bokstaver (fjerne store bokstaver), den første bokstaven i hvert ord til små bokstaver, en tilfeldig bokstav til små bokstaver.

Dette tekstverktøyet kalles Noen ganger Capslock Remover, det vil si en capslock effect cancellation converter. Du kan raskt lage et minimumssak for hvilken som helst tekst, dette alternativet er nyttig for rettelser eller redaksjonelle redigeringer. Den elektroniske versjonen fungerer på samme måte som korrekturleserprogrammet for å korrigere tilfelle av tegn. Hvis du skrev inn teksten i feil tilfelle, kan du raskt rette opp situasjonen ved å bruke case neutralizer. Teksten for å korrigere tegnsaken skal legges inn i det øvre feltet.

Et verktøy for moderatorer, du kan raskt korrigere teksten som er skrevet inn av caps, konvertere caps til vanlig. For deg som liker å bruke mange luer. En saksreduserende enhet som erstatter alle store bokstaver med lignende i små bokstaver. En veldig rask tekst caps neutralizer. Du kan angi innstillingene ved å korrigere alt unntatt de store bokstavene. Vi bruker en omformer for å justere brukerinnlegg på forumet under moderering. Brukere liker å skrive caps, men det er ingen innebygd funksjon for å konvertere, avbryte eller slette caps. All stor tekst blir umiddelbart liten. Den konverterte teksten ser lik ut på alle enheter. Det er ingen binding til enheten eller operativsystemet. Case corrector korrigerer feil satt tegn tilfelle av teksten. Jeg oversatte raskt alle de store bokstavene til små store bokstaver. Du kan raskt bringe teksten til allment aksepterte standarder.