Konvertor za besplatne online mala slova teksta

Home → Tools
Koristite ovaj konvertor za direktnu konverziju svi simboli teksta na bilo kom jeziku u u mala slova. Nakon konverzije slovima će biti prenesen u malim (primer teksta sa slovima). Specijalnim simbolima, praznine, znakove interpunkcije, kao i broj tokom konverzije iz kase gornjeg u donje rukovoditi konstante. Ako u tekstu se susreo sa naloge sa slovima, nakon konverzije su takođe će ostati bez promene.
Nalepite tekst za konvertovanje:
 svi simboli  slučajni simbole  irreal chaos
Converting ...
Rezultata konverzije u mala slova:
Moguće je uz pomoć specijalnog konvertori je da izvrši konverziju od simbola tekst u mala slova. To je neophodno da uspostavi mala slova-konvertor u obliku program ovo nikako. Savremene metode omogućavaju da izvrši konverziju teksta u mala slova u prozoru pregledača digitalne jedinice. konvertor (konvertor za ukidanje kapsa) će sačuvati te masu vremena i snage. Zamena za velika slova da njihova mala ekvivalente u obrazac na mreži.

Mala slova online-konverter iz na ovoj stranici – korisna alatka, koja se može vam pokazati korisnim sa uređivanje (ispravljanje) tekstova. Pretvaranje simbole tekst u mala slova (mala slučaju) se vrši skoro istog trena. Oblikovanje teksta pomoću ove operacije je i dalje. Brojeva i znakova interpunkcije od "register koncept" nemaju; Stoga ne menjaju se tokom konverzije u u mala slova. Jedan treba da razmotrite da u nekim jezicima odvojena slova imaju značajne razlike u ideja u velika slova i mala slova i vidi kao odvojene, nisu povezane jedna sa drugom slova.

Sada možete da konvertujete tekst u u mala slova na internetu, bez dolazi pokrenut na upotrebu specijalnih programa-konvertori ili uređivača teksta. Besplatna online-mala slova-prevodilac teksta economizes svoje vreme. Na ovoj stranici pronaći ćete konvertor gornji režima teksta u donjem (konvertor za uklanjanje kapsa, konvertor za ukidanje kapsloka) ili konvertor za velika slova u mala (gornji kutiju s velikim slovima u donjem male). Konverzija se vrši odmah, direktno u prozoru pregledača bez potrebe za instaliranje dodataka.

Na tastaturi kompjutera u većini slučajeva malih simbola je uključena da po-tišina. Za svoje prisilne pokrenite (ili gaљenje režima gornji registar, okretanje od režima taster caps lock) je potrebno završiti berbu Caps Lock (lampa režima od uvođenja velikim slovima u gornjem s pravom da ugao t za led. Tastatura je iznad Num Pad da) ili da vam predstavim simbole, zadržavanje Shift. Trenutna konverziju veliki simbola mali je moguće u automatskog režima posebno konvertor simbola.