Konvertor za besplatne online mala slova teksta

Home → Tools
Koristite ovaj konvertor za direktnu konverziju svi simboli teksta na bilo kom jeziku u u mala slova. Nakon konverzije slovima će biti prenesen u malim (primer teksta sa slovima). Specijalnim simbolima, praznine, znakove interpunkcije, kao i broj tokom konverzije iz kase gornjeg u donje rukovoditi konstante. Ako u tekstu se susreo sa naloge sa slovima, nakon konverzije su takođe će ostati bez promene.
Nalepite tekst za konvertovanje:
 svi simboli  slučajni simbole  irreal chaos
Converting ...
Rezultata konverzije u mala slova:
Moguće je uz pomoć specijalnog konvertori je da izvrši konverziju od simbola tekst u mala slova. To je neophodno da uspostavi mala slova-konvertor u obliku program ovo nikako. Savremene metode omogućavaju da izvrši konverziju teksta u mala slova u prozoru pregledača digitalne jedinice. konvertor (konvertor za ukidanje kapsa) će sačuvati te masu vremena i snage. Zamena za velika slova da njihova mala ekvivalente u obrazac na mreži.

Mala slova online-konverter iz na ovoj stranici – korisna alatka, koja se može vam pokazati korisnim sa uređivanje (ispravljanje) tekstova. Pretvaranje simbole tekst u mala slova (mala slučaju) se vrši skoro istog trena. Oblikovanje teksta pomoću ove operacije je i dalje. Brojeva i znakova interpunkcije od "register koncept" nemaju; Stoga ne menjaju se tokom konverzije u u mala slova. Jedan treba da razmotrite da u nekim jezicima odvojena slova imaju značajne razlike u ideja u velika slova i mala slova i vidi kao odvojene, nisu povezane jedna sa drugom slova.

Sada možete da konvertujete tekst u u mala slova na internetu, bez dolazi pokrenut na upotrebu specijalnih programa-konvertori ili uređivača teksta. Besplatna online-mala slova-prevodilac teksta economizes svoje vreme. Na ovoj stranici pronaći ćete konvertor gornji režima teksta u donjem (konvertor za uklanjanje kapsa, konvertor za ukidanje kapsloka) ili konvertor za velika slova u mala (gornji kutiju s velikim slovima u donjem male). Konverzija se vrši odmah, direktno u prozoru pregledača bez potrebe za instaliranje dodataka.

Na tastaturi kompjutera u većini slučajeva malih simbola je uključena da po-tišina. Za svoje prisilne pokrenite (ili gaљenje režima gornji registar, okretanje od režima taster caps lock) je potrebno završiti berbu Caps Lock (lampa režima od uvođenja velikim slovima u gornjem s pravom da ugao t za led. Tastatura je iznad Num Pad da) ili da vam predstavim simbole, zadržavanje Shift. Trenutna konverziju veliki simbola mali je moguće u automatskog režima posebno konvertor simbola.

Dostupne opcije za izbor: Ovaj mrežni pretvarač malih slova koristan je alat koji vam može pomoći u uređivanju (ispravljanju) bilo kojih textova. Pretvaranje znakova texta iz bilo kog registra u mala slova vrši se gotovo trenutno. Formatiranje texta u ovoj operaciji se čuva. Cifre i znaci interpunkcije nemaju koncept «registra», pa se ne menjaju kada se prevedu u početni registar. Treba imati na umu da u nekim jezicima pojedinačna slova imaju značajne razlike u ideji velikih i malih slova i izgledaju kao odvojena, nepovezana slova.

Ovaj besplatni alat možete koristiti za prevođenje svih znakova texta na bilo kom jeziku u režim prevođenja malim slovom. Sva velika slova kao rezultat konverzije postaće mala. Tip popravke registra zavisi od izabranih parametara, trenutni režim je označen bojom. Da biste izabrali ili promenili režim, Samo dodirnite željeni. Naši korisnici Ovaj alat često nazivaju prilagođavačem registra. Zaista, poništava režim unosa gornjeg texta i postavlja početni nivo slova, najniži, postavljen na podrazumevani. Možete odmah prilagoditi bilo koji text, štedeći vreme. Ispravite pogrešan registar na tačan pomoću našeg minimalizatora registra.

Kako da pretvorim text u mala slova

Većina računarskih tastatura podrazumevano koristi male znakove. Da biste ga prinudno omogućili (ili onemogućili režim velikih slova / onemogućili režim Caps), pritisnite taster Caps Lock (lampica režima Caps Lock u gornjem desnom uglu tastature iznad numeričke tastature će se ugasiti). Postoji još jedan način koji je pogodan za kratko aktiviranje režima unosa malih slova-Unesite znakove držeći pritisnut taster Shift. Trenutno pretvaranje velikih slova u obratna slova moguće je u automatskom režimu pomoću specijalnog pretvarača malih slova simbola. Ranije su takvi alati bili dostupni samo u obliku specijalizovanih programa i dodataka. Čak i u moćnim uređivačima texta i kancelarijskim paketima, malo je verovatno da ćete naći mogućnost prevođenja slova iz jednog registra u drugi. Uprkos stalnoj potrebi za ovom funkcijom, programeri je iz nekog razloga nisu dodali u svoj softver. I samo u složenim i profesionalnim uređivačima texta za radne stolove i programere možete pronaći funkciju konverzije registra znakova. Na ovoj stranici možete prevesti text na jezik nižih razreda na mreži bez pribegavanja specijalizovanom softveru. Naš pretvarač malih slova pomoći će vam da brzo popravite situaciju koja se često javlja: «kucali ste velikim slovom, ali trebalo je da ga otkucate malim slovima».

Ovaj pretvarač registra rešava sledeće probleme koje korisnici Interneta često imaju kada rade sa textom: šta da radim ako sam otkucao text pomoću velikih slova? Kako da opozovem upotrebu velikih slova dok ih kucam? Gde mogu da onemogućim režim unosa texta velikim slovima? Kako mogu smanjiti broj registara u textu? Kako da pretvorim sva slova u textu iz velikih u mala? Kako da poništim pisanje velikih slova za ceo text?

Naš pretvarač može biti koristan za uređivanje textualnih poruka kada korisnici Interneta često pribegavaju velikim slovima i trebaju brzo uređivanje. Mnogi korisnici Interneta unose text sa očigledno pogrešnim slovima, pokušavajući da pojačaju efekat i privuku pažnju na njega. Pomoću našeg alata za skraćivanje slova možete odmah popraviti situaciju i urediti text.

Kako pretvoriti text u mala slova na mreži

Možete koristiti bilo koji program za obradu texta, dodatne dodatke ili ove besplatne alate za konverziju. Ručno prevođenje registra znakova prilično je dosadan proces, pa preporučujemo upotrebu automatizovanih alata za velike textove. Nema potrebe da pretvarač malih slova instalirate kao program. Savremena tehnologija vam omogućava da prevedete text u mala slova direktno u prozoru pregledača vašeg uređaja. Pretvarač malih slova (Caps cancellation Converter) uštedeće vam puno vremena i truda. Zamena velikih slova njihovim malim ekvivalentima ili skraćivanjem slova dostupna je na mreži. Text na ovoj stranici možete napraviti malim slovima pomoću alata za korekciju registra.

Mrežni pretvarač malih slova dostupan na ovoj stranici koristan je alat koji vam može dobro doći prilikom uređivanja textova. Pretvaranje textualnih znakova u mala slova gotovo je trenutno. Prilikom izvođenja ove operacije, ako je moguće, zadržava se formatiranje texta. Brojevi i interpunkcijski znakovi nemaju koncept «registra», pa se ne menjaju kada se prevedu u mala slova. Imajte na umu da u nekim jezicima pojedinačna slova imaju značajne razlike u prikazu velikih i malih slova i pojavljuju se kao odvojena, nepovezana slova. Postoje i neki simboli koji spolja imaju isti prikaz u oba registra, ali se smatraju različitim i imaju različite kodove.

Ako u podešavanjima pretvarača izaberete opciju «slučajna slova», tada će se samo deo slova izabranih na proizvoljan način pretvoriti u mala slova. Rezultat je zanimljiv efekat kada neka slova ostanu u originalnom slučaju, a neka se prevedu u mala slova. Odnosno, koja slova će biti prevedena u mala slova određuje se nasumično. Ako trebate nasumično da podesite vrednosti velikih i malih slova, postoji pretvarač slučajnih vrednosti.

Sada možete pretvoriti text u mala slova na mreži bez pribegavanja specijalizovanim programima za pretvaranje ili uređivačima texta. Prevođenje texta u mala slova na mreži štedi vam vreme jer naš toolover pretvarač posao obavlja gotovo trenutno. Ovde ćete pronaći pretvarač za izlaz texta od vrha do dna. Na ovoj stranici naš pretvarač za uklanjanje Caps-a dostupan je 24 sata dnevno. Svako može koristiti pretvarač za otkazivanje Capslock-a potpuno besplatno. Pretvarač velikih slova u mala slova radi na mreži i dostupan je korisnicima bilo kog uređaja: računara, tableta ili pametnog telefona. Pretvaranje velikih slova u mala slova vrši se odmah, direktno u prozoru pregledača, bez potrebe za instaliranjem dodatnih komponenti. Za ovu konverziju nije potrebna instalacija. Pretvorite mali ili veliki text u mali text.

Uređaj za smanjenje slova dizajniran je da smanji prividnu veličinu slova u textu, pretvarajući ih iz velikih u male (od velikih do malih slova, od velikih do velikih slova). Možete prevesti sav text ili odabrane pojedinačne znakove u mala slova: prvo slovo svake rečenice u mala slova (uklanjanjem velikih slova), prvo slovo svake reči u mala slova, slučajno slovo u mala slova.

Ovaj textualni alat se ponekad naziva Capslock Remover, odnosno pretvarač za poništavanje Capslock efekta. Možete brzo minimizirati velika i mala slova za bilo koji text, ova opcija je korisna za ispravljanje ili uređivanje. Online verzija radi slično kao program za korekciju za ispravljanje registra znakova. Ako ste uneli pogrešan text pomoću neutralizatora registra, možete brzo da popravite situaciju. Text za ispravljanje velikih slova znakova treba uneti u veliko polje.

Alat za moderatore koji vam omogućava da brzo popravite text otkucan velikim slovima, pretvorite velika slova u uobičajena. Za one koji vole da koriste puno velikih slova. Uređaj za smanjenje slova koji zamenjuje sva velika slova sličnim malim slovima. Vrlo brz neutralizator velikih slova u textu. Podešavanja možete prilagoditi tako što ćete popraviti sve osim velikih slova. Pretvarač koristimo za prilagođavanje postova korisnika na forumu tokom moderacije. Korisnici vole da pišu velikim slovima, ali nema ugrađenu funkciju za pretvaranje, poništavanje ili brisanje velikih slova. Sav veliki text odjednom postaje plitak. Konvertovani text izgleda isto na svim uređajima. Nema veze sa uređajem ili operativnim sistemom. Korektor registra ispravlja pogrešno postavljeni registar znakova u textu. Brzo sam preveo sva velika slova u mala velika slova. Text možete brzo dovesti do opšteprihvaćenih standarda.

Доступне опције за избор: Овај мрежни претварач малих слова користан је алат који вам може помоћи у уређивању (исправљању) било којих текстова. Претварање знакова текста из било ког регистра у мала слова врши се готово тренутно. Форматирање текста у овој операцији се чува. Цифре и знаци интерпункције немају концепт «регистра», па се не мењају када се преведу у почетни регистар. Треба имати на уму да у неким језицима појединачна слова имају значајне разлике у идеји великих и малих слова и изгледају као одвојена, неповезана слова.

Овај бесплатни алат можете користити за превођење свих знакова текста на било ком језику у режим превођења малим словом. Сва велика слова као резултат конверзије постаће мала. Тип поправке регистра зависи од изабраних параметара, тренутни режим је означен бојом. Да бисте изабрали или променили режим, Само додирните жељени. Наши корисници Овај алат често називају прилагођавачем регистра. Заиста, поништава режим уноса горњег текста и поставља почетни ниво слова, најнижи, постављен на подразумевани. Можете одмах прилагодити било који текст, штедећи време. Исправите погрешан регистар на тачан помоћу нашег минимализатора регистра.

Како да претворим текст у мала слова

Већина рачунарских тастатура подразумевано користи мале знакове. Да бисте га принудно омогућили (или онемогућили режим великих слова / онемогућили режим Цапс), притисните тастер Цапс Лоцк (лампица режима Цапс Лоцк у горњем десном углу тастатуре изнад нумеричке тастатуре ће се угасити). Постоји још један начин који је погодан за кратко активирање режима уноса малих слова-Унесите знакове држећи притиснут тастер Схифт. Тренутно претварање великих слова у обратна слова могуће је у аутоматском режиму помоћу специјалног претварача малих слова симбола. Раније су такви алати били доступни само у облику специјализованих програма и додатака. Чак и у моћним уређивачима текста и канцеларијским пакетима, мало је вероватно да ћете наћи могућност превођења слова из једног регистра у други. Упркос сталној потреби за овом функцијом, програмери је из неког разлога нису додали у свој софтвер. И само у сложеним и професионалним уређивачима текста за радне столове и програмере можете пронаћи функцију конверзије регистра знакова. На овој страници можете превести текст на језик нижих разреда на мрежи без прибегавања специјализованом софтверу. Наш претварач малих слова помоћи ће вам да брзо поправите ситуацију која се често јавља: «куцали сте великим словом, али требало је да га откуцате малим словима».

Овај претварач регистра решава следеће проблеме које корисници Интернета често имају када раде са текстом: шта да радим ако сам откуцао текст помоћу великих слова? Како да опозовем употребу великих слова док их куцам? Где могу да онемогућим режим уноса текста великим словима? Како могу смањити број регистара у тексту? Како да претворим сва слова у тексту из великих у мала? Како да поништим писање великих слова за цео текст?

Наш претварач може бити користан за уређивање текстуалних порука када корисници Интернета често прибегавају великим словима и требају брзо уређивање. Многи корисници Интернета уносе текст са очигледно погрешним словима, покушавајући да појачају ефекат и привуку пажњу на њега. Помоћу нашег алата за скраћивање слова можете одмах поправити ситуацију и уредити текст.

Како претворити текст у мала слова на мрежи

Можете користити било који програм за обраду текста, додатне додатке или ове бесплатне алате за конверзију. Ручно превођење регистра знакова прилично је досадан процес, па препоручујемо употребу аутоматизованих алата за велике текстове. Нема потребе да претварач малих слова инсталирате као програм. Савремена технологија вам омогућава да преведете текст у мала слова директно у прозору прегледача вашег уређаја. Претварач малих слова (Цапс цанцеллатион Цонвертер) уштедеће вам пуно времена и труда. Замена великих слова њиховим малим еквивалентима или скраћивањем слова доступна је на мрежи. Текст на овој страници можете направити малим словима помоћу алата за корекцију регистра.

Мрежни претварач малих слова доступан на овој страници користан је алат који вам може добро доћи приликом уређивања текстова. Претварање текстуалних знакова у мала слова готово је тренутно. Приликом извођења ове операције, ако је могуће, задржава се форматирање текста. Бројеви и интерпункцијски знакови немају концепт «регистра», па се не мењају када се преведу у мала слова. Имајте на уму да у неким језицима појединачна слова имају значајне разлике у приказу великих и малих слова и појављују се као одвојена, неповезана слова. Постоје и неки симболи који споља имају исти приказ у оба регистра, али се сматрају различитим и имају различите кодове.

Ако у подешавањима претварача изаберете опцију «случајна слова», тада ће се само део слова изабраних на произвољан начин претворити у мала слова. Резултат је занимљив ефекат када нека слова остану у оригиналном случају, а нека се преведу у мала слова. Односно, која слова ће бити преведена у мала слова одређује се насумично. Ако требате насумично да подесите вредности великих и малих слова, постоји претварач случајних вредности.

Сада можете претворити текст у мала слова на мрежи без прибегавања специјализованим програмима за претварање или уређивачима текста. Превођење текста у мала слова на мрежи штеди вам време јер наш тооловер претварач посао обавља готово тренутно. Овде ћете пронаћи претварач за излаз текста од врха до дна. На овој страници наш претварач за уклањање Цапс-а доступан је 24 сата дневно. Свако може користити претварач за отказивање ЦапсЛоцк-а потпуно бесплатно. Претварач великих слова у мала слова ради на мрежи и доступан је корисницима било ког уређаја: рачунара, таблета или паметног телефона. Претварање великих слова у мала слова врши се одмах, директно у прозору прегледача, без потребе за инсталирањем додатних компоненти. За ову конверзију није потребна инсталација. Претворите мали или велики текст у мали текст.

Уређај за смањење слова дизајниран је да смањи привидну величину слова у тексту, претварајући их из великих у мале (од великих до малих слова, од великих до великих слова). Можете превести сав текст или одабране појединачне знакове у мала слова: прво слово сваке реченице у мала слова (уклањањем великих слова), прво слово сваке речи у мала слова, случајно слово у мала слова.

Овај текстуални алат се понекад назива ЦапсЛоцк Ремовер, односно претварач за поништавање ЦапсЛоцк ефекта. Можете брзо минимизирати велика и мала слова за било који текст, ова опција је корисна за исправљање или уређивање. Онлине верзија ради слично као програм за корекцију за исправљање регистра знакова. Ако сте унели погрешан текст помоћу неутрализатора регистра, можете брзо да поправите ситуацију. Текст за исправљање великих слова знакова треба унети у велико поље.

Алат за модераторе који вам омогућава да брзо поправите текст откуцан великим словима, претворите велика слова у уобичајена. За оне који воле да користе пуно великих слова. Уређај за смањење слова који замењује сва велика слова сличним малим словима. Врло брз неутрализатор великих слова у тексту. Подешавања можете прилагодити тако што ћете поправити све осим великих слова. Претварач користимо за прилагођавање постова корисника на форуму током модерације. Корисници воле да пишу великим словима, али нема уграђену функцију за претварање, поништавање или брисање великих слова. Сав велики текст одједном постаје плитак. Конвертовани текст изгледа исто на свим уређајима. Нема везе са уређајем или оперативним системом. Коректор регистра исправља погрешно постављени регистар знакова у тексту. Брзо сам превео сва велика слова у мала велика слова. Текст можете брзо довести до општеприхваћених стандарда.