Безплатен онлайн конвертор на малки текст

Home → Tools
Използвайте този конвертор за конвертиране на всички символи на текст на всеки език в малки букви. След преобразуването всички главни букви ще бъдат прехвърлени в малкия (пример на текст в малки). Ако се срещнат в текстовите варанти с малки букви, след конвертирането те също ще останат без промените. Специални символи, пропуски, признаци на пунктуация, а също и число по време на преобразуването от горния регистър в долната ще се държат константи.
Поставяне на текст за конвертиране:
 всички символи  произволни символи
Converting ...
:
Конверсионни резултати в малки:


За да се извърши преобразуването на символите на текста на малките е възможно с помощта на специалните конвертори. По никакъв начин не е необходимо за това да се установи малки-конвертор под формата на програмата. Съвременните методи правят възможно преобразуването на текст в малки букви в прозореца на браузъра на вашия цифров модул. конвертор (конвертор на анулирането на kapsa) ще ви спести масата на времето и силите. Подмяна на главни букви в малки еквиваленти в онлайн форма.

Малък случай онлайн-конвертор от тази страница-полезен инструмент, който може да ви се окаже полезен с редактирането (коригиране) на текстове. Превръщането на символите на текста в малки (малък случай) се извършва на практика веднага. Форматирането на текста с тази операция остава. Числата и знаците за пунктуация на концепцията "регистър " нямат; Следователно те не се променят по време на преобразуването в малки букви. Трябва да се има предвид, че на някои езици отделните букви имат значителни разлики в идеята в главни и малки и изглеждат като отделни, несвързани помежду си писма.

Сега можете да конвертирате текст в малките малки онлайн, без да идва да работи за използването на специализираните програма-конвертори или текстови редактори. Тази безплатна онлайн-малка-писмен преводач на текст икономитира вашето време. На тази страница ще намерите конвертор на горния режим на текст в долния (конвертор на отстраняването на kapsa, конвертор на анулирането на kapsloka) или конвертор на главни букви в малкия (Горна кутия с главни букви в долната малка). Преобразуването се извършва незабавно, директно в прозореца на вашия браузър, без да е необходимо да се инсталира добавки.

На клавиатурата на компютъра в повечето случаи малката част от символите е включена в мълчанието. За принудително стартиране (или изключване на режима на горния регистър, на изключване на режима на Caps Lock) е необходимо да се завърши събирането на ключа на Caps Lock (лампа на режима на въвеждане на главни букви в горната дясна част на ъгъла на t Той клавиатура над NUM Pad ще излезе) или да се въведат символи, запазване на Shift. Моментната конверсия на големи символи на Small е възможно в автоматичния режим от специалния конвертор на символи.

Налични опции за избор, преди да щракнете върху Конвертиране бутон: Това малки букви онлайн-конвертор-полезен инструмент, който може да ви помогне с редактиране (коригиране) на всички текстове. Превръщането на символите на текста от всеки случай в малки букви се извършва практически незабавно. Форматирането на текст с тази операция остава. Числата и знаците на пунктуацията на понятието «регистър» нямат; следователно те не се променят по време на превръщането в любовника. Трябва да се има предвид, че в някои езици отделните букви имат значителни разлики в идеята в горната и малката буква и изглеждат като отделни, несвързаните помежду си букви.

Можете да използвате този безплатен инструмент за превод на всички символи на текст на всеки език в режим с малки букви. Всяка главна буква в резултат на преобразуването ще стане малка. Видът на корекцията на корпуса зависи от избраните опции, текущият режим е подчертан и маркиран с цвят. За да изберете или промените режима, просто кликнете върху желания. Нашите потребители често наричат този инструмент презаселване на случаи. Всъщност той отменя горния режим на въвеждане на текст и задава първоначалното ниво на случаите, най-ниското, зададено по подразбиране. Можете да коригирате всеки текст в моментален режим, спестявайки си време. Коригирайте грешен регистър към правилния с нашия регистър минимализатор.

Как да конвертирате текст в малки букви

Повечето компютърни клавиатури имат малки букви, разрешени по подразбиране. За да го принудите (или деактивирате режим на главни букви / режим на изключване на капачки), натиснете клавиша за заключване на капачките (светлината на режима на заключване на капачките в горния десен ъгъл на клавиатурата над подложката ще изгасне). Има и друг начин, който е подходящ за краткосрочно активиране на режима на въвеждане на малки букви — въвеждане на знаци, докато държите бутона за превключване надолу. Незабавното преобразуване на капачките за обръщане е възможно в автоматичен режим чрез специален конвертор на долния регистър на знаците. Преди това такива инструменти бяха достъпни само като специализирани програми и добавки. Дори и в мощни текстови редактори и офис пакети, е малко вероятно да намерите способността да превеждате букви от един символ на друг. Въпреки постоянната нужда от тази функция, разработчиците по някаква причина не я добавят към софтуера си. И само в сложни и професионални текстови редактори за програмисти и програмисти можете да намерите функция за конвертор на символи. На тази страница можете да превеждате текст на долния семестър онлайн, без да прибягвате до необходимостта от специализиран софтуер. Нашият конвертор с малки букви ще ви помогне бързо да коригирате често срещаща се ситуация: «Въвели сте текст в режим с големи букви, но е трябвало да го напишете с малки букви».

Този регистър конвертор решава следните проблеми и проблеми, които често се срещат на интернет потребителите при работа с текст: Какво трябва да направя, ако съм написал текста с капачки? Как да анулирам капачки, когато ги въвеждам? Къде мога да премахна текстовия режим на капачките? Как мога да намаля текста? Как да преобразувам всички букви в текста от големи в малки? Как да отменя въвеждането на главни букви за целия текст?

Нашият конвертор може да бъде полезен за редактиране на текстови съобщения, когато интернет потребителите често прибягват до капачки и се нуждаят от бързо редактиране. Много интернет потребители въвеждат текст с очевидно неправилни главни знаци, опитвайки се да подобрят ефекта и да привлекат вниманието към него. Използвайки нашия инструмент за намаляване на случаите, можете незабавно да коригирате ситуацията и да подредите текста.

Как да конвертирате текст в малки букви онлайн

Можете да използвате всеки текстов процесор, добавки плъгини или тази безплатна конвертиране инструменти. Ръчното превеждане на символния случай е доста досаден процес, затова препоръчваме използването на автоматизирани инструменти за големи текстове. Не е необходимо да инсталирате конвертора с малки букви като програма. Съвременните технологии ви позволяват да конвертирате в малки букви директно в прозореца на браузъра на вашето устройство. Малък конвертор (капачки конвертор за анулиране) ще ви спести много време и усилия. Замяната на големи букви с техните малки еквиваленти или намаляването на случая е достъпно онлайн. Можете да направите текста с малки букви на тази страница от инструмента за корекция на случай.

Малък текстов конвертор онлайн на тази страница е полезен инструмент, който може да бъде полезен за вас при редактиране на текстове. Конвертирането на текстови знаци в долния регистър е почти мигновено. Ако е възможно, форматирането на текста се запазва по време на тази операция. Числата и препинателните знаци нямат понятието «случай», така че те не се променят, когато се превръщат в малки букви. Моля, имайте предвид, че в някои езици отделните букви имат значителни разлики в представянето на главни и малки букви и се появяват като отделни, несвързани букви. Има и някои знаци, които имат външно идентично представяне в двата регистъра, но се считат за различни и имат различни кодове.

Ако изберете опцията «произволни букви» в настройките на конвертора, тогава само част от буквите, избрани по произволен начин, ще бъдат преобразувани в малки букви. Резултатът е интересен ефект, когато някои от буквите ще останат в оригиналния случай, а някои ще бъдат превърнати в малки букви. Това означава, че кои букви ще бъдат преобразувани в малък случай, се определя произволно. Ако трябва да зададете както горните, така и долните стойности на случаен принцип, има наличен конвертор за случайни случаи.

Сега можете да конвертирате текст в малки букви онлайн, без да се прибягва до използването на специализирани програми конвертор или текстови редактори. Онлайн превод на текст с малки букви ви спестява време, защото нашият конвертор на инструменти върши работата си почти мигновено. Тук ще намерите конвертор за текстов режим отгоре надолу. Нашият конвертор за изтегляне на капачки е на разположение денонощно на тази страница. Всеки може да използва конвертора за анулиране на капслок напълно безплатно. Конверторът на големи до малки букви работи онлайн и е достъпен за потребителите на всяко устройство: компютър, таблет или смартфон. Преобразуването на главни букви в малки букви се извършва незабавно, директно в прозореца на браузъра ви, без да е необходимо да инсталирате допълнителни компоненти. Не е необходима инсталация за това преобразуване. Конвертиране на малки или големи текстове в режим с малки букви.

Устройството за намаляване на корпуса е предназначено да намали видимия размер на буквите в текста, като ги превръща от големи в малки (от главни към малки, от главни към главни). Можете да конвертирате целия текст или избрани отделни знаци с малки букви: първата буква на всяко изречение с малки букви (премахване на главни букви), първата буква на всяка дума с малки букви, произволна буква с малки букви.

Този текстов инструмент понякога се нарича отстраняване на Капслок, т.е. конвертор за анулиране на ефекта на капслок. Можете бързо да направите минимален случай за всеки текст, тази опция е полезна за корекции или редакционни редакции. Онлайн версията работи подобно на програмата за корекция за коригиране на случай на знаци. Ако сте въвели текста в грешен случай, като използвате неутрализатора на случая, можете бързо да коригирате ситуацията. Текстът за коригиране на знаковия случай трябва да бъде въведен в горното поле.

Инструмент за модератори, можете бързо да коригирате текста, въведен от капачки, да конвертирате капачки в редовни. За тези, които обичат да използват много капачки. Устройство за намаляване на главни букви, което замества всички главни знаци с подобни в малки букви.

Много бърз неутрализатор на текстовите капачки. Можете да зададете настройките, като коригирате всичко, с изключение на главните. Използваме конвертор, за да коригираме потребителските публикации във форума по време на модериране. Потребителите обичат да пишат капачки, но няма вградена функция за конвертиране, анулиране или изтриване на капачки. Целият голям текст веднага става малък. Преобразуваният текст изглежда еднакво на всички устройства. Няма обвързване с устройството или операционната система. Коректорът на случай коригира неправилно зададения символен случай на текста. Бързо преведох всички големи букви в малки главни букви. Можете бързо да приведете текста към общоприетите стандарти.