Безплатен онлайн конвертор на малки текст

Home → Tools
Използвайте този конвертор за конвертиране на всички символи на текст на всеки език в малки букви. След преобразуването всички главни букви ще бъдат прехвърлени в малкия (пример на текст в малки). Ако се срещнат в текстовите варанти с малки букви, след конвертирането те също ще останат без промените. Специални символи, пропуски, признаци на пунктуация, а също и число по време на преобразуването от горния регистър в долната ще се държат константи.
Поставяне на текст за конвертиране:
 всички символи  произволни символи
Converting ...
:
Конверсионни резултати в малки:


За да се извърши преобразуването на символите на текста на малките е възможно с помощта на специалните конвертори. По никакъв начин не е необходимо за това да се установи малки-конвертор под формата на програмата. Съвременните методи правят възможно преобразуването на текст в малки букви в прозореца на браузъра на вашия цифров модул. конвертор (конвертор на анулирането на kapsa) ще ви спести масата на времето и силите. Подмяна на главни букви в малки еквиваленти в онлайн форма.

Малък случай онлайн-конвертор от тази страница-полезен инструмент, който може да ви се окаже полезен с редактирането (коригиране) на текстове. Превръщането на символите на текста в малки (малък случай) се извършва на практика веднага. Форматирането на текста с тази операция остава. Числата и знаците за пунктуация на концепцията "регистър " нямат; Следователно те не се променят по време на преобразуването в малки букви. Трябва да се има предвид, че на някои езици отделните букви имат значителни разлики в идеята в главни и малки и изглеждат като отделни, несвързани помежду си писма.

Сега можете да конвертирате текст в малките малки онлайн, без да идва да работи за използването на специализираните програма-конвертори или текстови редактори. Тази безплатна онлайн-малка-писмен преводач на текст икономитира вашето време. На тази страница ще намерите конвертор на горния режим на текст в долния (конвертор на отстраняването на kapsa, конвертор на анулирането на kapsloka) или конвертор на главни букви в малкия (Горна кутия с главни букви в долната малка). Преобразуването се извършва незабавно, директно в прозореца на вашия браузър, без да е необходимо да се инсталира добавки.

На клавиатурата на компютъра в повечето случаи малката част от символите е включена в мълчанието. За принудително стартиране (или изключване на режима на горния регистър, на изключване на режима на Caps Lock) е необходимо да се завърши събирането на ключа на Caps Lock (лампа на режима на въвеждане на главни букви в горната дясна част на ъгъла на t Той клавиатура над NUM Pad ще излезе) или да се въведат символи, запазване на Shift. Моментната конверсия на големи символи на Small е възможно в автоматичния режим от специалния конвертор на символи.