Текстов конвертор с главни букви

Home → Tools
Този безплатен онлайн инструмент ви помага да конвертирате всички малки букви на текста на това е главни еквивалент. Всичко символи в текста, след промяна стана главни букви (или така наречените големи букви). Пример за превръщане в главни букви: примерен текст. Ако такова преобразуване не е възможно, писмото е непроменено (зависи от азбуката). Преобразуването в главни букви е налично само за писма, изхвърлете препинателните знаци и числата. Незабавно превръщане на големи букви в браузъра си.
Поставяне на текст за преобразуване:
 всички писма  произволни букви
 първо писмо всички думи  първо писмо всички изречения
Converting ...
:
Резултат от преобразуването:


Как да конвертирате текст с главни букви онлайн

Използвайте нашия безплатен онлайн инструмент текст, за да конвертирате всички букви на текста от малки до главни. След процеса на капитализация преведеният текст ще бъде осветен. По-долу са стъпките за това как да направите това в нашия безплатен инструмент случай преобразуване.

Изберете текста, за който искате да промените случая в горния режим, копирайте го в клипборда и го поставете в областта източник текст.

Преди конвертиране на текст в големи букви можете да изберете подходящата опция от списъка със стойности. Например, ако искате да преведете всички писма до главни букви (за да акцентирате върху всички букви), изберете опцията всички символи. Ако искате да смените символите с главни букви, изберете опцията случайни букви (произволни главни ефекти).

всички букви — за да се акцентира върху всички букви.
първо писмо всичко слово — да се възползва от първата буква на всяка дума.
първо писмо всичко изречение — да се възползва от първата буква на всяко изречение (изречение случай).
случайни букви — да се възползва от произволни букви на текст (случаен случай).

Щракване определителен член промяна случай копче към тичам обръщане процес.

Конвертиран текст ще бъде вмъкнат в резултат текст област и подчерта за следващата употреба.

Промяна на случая на текст

Можете да промените случая (или главни букви) на всеки документ в горния режим. За да промените случая на избран текст или документ на компютър, смартфон, таблет, можете да използвате следните методи.

Промяна на случай на горната част на компютъра чрез клавиатурата пишете. С въвеждането на текст от клавиатурата в горния регистър на символите (главни) може да бъде получена чрез натискане на Shift ключ или след активиране на Caps Lock режим (kapslok). Когато Caps Lock режим на поддръжка, всичко въвели символа от клавиатурата ще бъде в голям или по-голям случай, докато не натиснете Caps Lock бутона отново.

Много текстообработка, програмиране и скриптови езици имат специални команди или функции за конвертиране на данни, текст или променлива в главни букви.

Трансформация случай на смартфон или таблет

На смартфони и таблети клавиатури няма Caps Lock ключ или Shift ключ. За да направите главна буква на тези устройства, натиснете стрелката нагоре на екранната клавиатура и след това буквата, която искате да се капитализира.

Там сте също някой software, запушалка или модулирам този поддръжка определителен член способност към промяна определителен член случай на текст този has вече p.p. от be вид.

Конвертиране на всички текстове, с главни букви онлайн безплатно. Безплатни онлайн символи преводач от малки букви на големи букви. Големи символи текст генератор за всеки документ, без да инсталирате освен софтуер или модули (не се изисква инсталация). Бързо преобразуване на текст в големи символи.

Как да конвертирате текст на големи букви онлайн. За да се превърне текст в горния регистър случай е възможно с помощта на специални софтуерни конвертори, текстови редактори или онлайн-услуги. Уеб-базирано преобразуване на символи в горния регистър (CapsLock Online) може да се извършва на тази страница с помощта на интернет браузъра на вашия компютър, таблет или смартфон. Процесът на преобразуване на регистрите на текст възниква във всички за двойка секунди.

Корекция на случай на текст онлайн

Това е често срещана ситуация, която всеки, който е написал текстове в редактора поне веднъж, се е сблъсквал. Какво трябва да направя, ако съм написал текста с малки букви, но е необходимо да използвам големи? Сега повторете всичко, включете капачките и въведете буквите отново. И ако има много букви, задачата за замяна на писма с големи става много времеемка. Как да преведа текста на капачки автоматично? Въпреки важността на тази функция при редактиране на текстове, повечето текстови редактори нямат функция за преобразуване на случаите или се изпълняват по такъв начин, че е почти невъзможно да се използва. Просто използвайте нашия безплатен онлайн случай Преводач (онлайн капачки) онлайн преводач да капачки и да получите текста в главни букви в няколко секунди. Системата ще замени всички малки букви с главни в незабавен режим.

Текст случай преводач инструмент онлайн

На тази страница ще ви помогне да увеличите случая или размера на текста в онлайн режим, да преведете буквите на долния касов апарат в горния. Задайте текста си на капачки заключване онлайн режим с едно кликване на един бутон, превключване на всички букви на текста в горния режим. Нашият главен конвертор или преводач на символи незабавно ще замени малките букви с големи в текста. Трябва ли да се увеличи регистърът? Искате ли да увеличите буквите на текста? Тогава сте попаднали на правилната страница. Според нашата информация, функцията за преобразуване на регистъра е много популярна сред потребителите. Традиционно такива инструменти се предлагат като програма, но имаме версия на горния регистър конвертор за браузъра. Можете да го използвате на всеки компютър, таблет или мобилно устройство с всяка операционна система. Увеличаването на случая е възможно за писма на всеки език. Ако в текста вече има главни букви, те ще останат непроменени при използване на лупа. Всички малки букви ще станат големи, след като кликнете върху бутона. С други думи, всички малки букви могат автоматично да бъдат заменени с главни.

Промяна на главни букви или случай на текст онлайн

Можете да промените случая (или капитализацията) на избрания текст в Горен режим във всеки документ, като щракнете върху един бутон. За да промените казуса на избрания текст или документ от малък на голям на компютър, смартфон, таблет, можете да използвате следните методи. Онлайн превод на всички текстови знаци в главни букви може да се извърши на тази страница с помощта на интернет браузъра на вашия компютър, таблет или смартфон. Можете да направите текста с големи букви по всяко време, защото услугата е непрекъсната през всичките 24 часа. Процесът на конвертиране на текстовия случай в режим на горен Ел отнема само няколко секунди.

Как да конвертирате текст в големи букви онлайн

Конвертирането на текст (символи за прехвърляне) в горния регистър е възможно с помощта на специалната програма-конвертори, текстови редактори или онлайн-услуги. Уеб-базираното преобразуване на символи в горния регистър (капачки Лок онлайн) може да се извърши на тази страница с помощта на интернет браузъра на вашия компютър, таблет или смартфон. Процесът на преобразуване на регистрите на текст се случва във всички за двойката секунди. Можете да използвате този онлайн конвертор и за коригиране на локала.

Когато въвеждате текст от клавиатурата, можете да получите главни букви, като задържите клавиша Shift или разрешите режима на заключване на капачките (Caps Lock). Тази опция за разрешаване на главни букви е зададена по подразбиране за повечето компютърни системи (изключения в зависимост от локала, регионалните настройки и стандартите). Изборът на регистър дойде при нас от времето на пишещите машини, които бяха използвани за създаване на печатни документи в пред-компютърната ера. Почти всички пишещи машини имат два регистъра, голям и по-нисък, които се превключват със специален бутон. Голям случай се използва за заглавия, думи, които трябва да бъдат подчертани, и просто въвеждане на главни букви. Малки букви са използвани за въвеждане на останалите знаци.

Специален ключ е бил използван за смяна на регистъра. Ключът за изместване се нарича неофициално «бутон за превод на случай» или «ключ за избор на случай». Бутонът доведе до вертикално преместване на чука с буквата, която удари хартията. За първи път това е реализирано през 1870-те години и след това започва да се използва навсякъде: няколко букви с различни размери или стилове могат да бъдат поставени върху чука наведнъж (курсив, Готически, силен, свеж). Ключ за заключване на капачки — «ключ за заключване на регистъра», който всъщност фиксира ключа за превод на регистъра в натиснато положение.

Тъй като не бяха приети ясни стандарти, имаше различни варианти на превключване и фиксиране на случая на въвеждане на писма. Или бутонът е фиксиран, или е добавен друг, което ви позволява да превключите кутията веднъж, за да въведете един знак. След въвеждане на буква, горният падеж автоматично се превключва на по-малък, докато самият бутон щраква. С течение на времето всичко това се е преместило в компютърната сфера и днес е представено под формата на позната клавиатура. На класическата клавиатура на компютъра, случаят на въвеждане на букви се задава от режима на заключване на капачките (режимът се активира и отменя чрез натискане на съответния бутон на клавиатурата, режимите се превключват последователно), ако е активиран, ще се използва горният случай. Ключът за изместване ви позволява за кратко да заместите или отмените този режим, като го задържите, докато въвеждате знак. Ако режимът на заключване на капачките не е активиран, задръжте клавиша за превключване, за да въведете главни букви. Това важи, когато въвеждате отделни знаци, които искате да въведете с главни букви.

В повечето текстови редактори функцията за превод в главни букви в директната му форма практически не е представена. Въпреки търсенето на тази функция, в повечето случаи няма да намерите такъв бутон «превод в главни букви», дори и в специализирани текстообработващи програми за програмисти, типографи и журналисти. От това, което можете да намерите, това е функцията за автоматично задаване на главна буква в началото на изречение. И в текстов редактор Тип дума можете да създадете стил на показване за всяка част от текста с настройките «главни букви», но няма да конвертирате директно текста в главни букви. Ако копирате такъв текст в друг текстов редактор, избраните стилове на показване най-вероятно ще бъдат загубени.