Gratis online små bogstaver tekst converter

Home → Tools
Brug denne converter til at konvertere alle symboler af tekst på alle sprog til små. Efter konvertering overføres alle store bogstaver til små (eksempel på tekst med små bogstaver). Særlige symboler, huller, tegn på tegnsætning, og også antallet under konverteringen fra den øvre register i den nederste del holdes konstanter. Hvis warrants i små er stødt på i teksten, efter konvertering vil de også forblive uden ændringer.
Indsætte tekst at konvertere:
 alle symboler  tilfældige symboler
Converting ...
Konvertering resultat til små bogstaver:


At udføre konvertering af symboler af tekst til de små bogstaver er muligt ved hjælp af de særlige omformere. Det er på ingen måde nødvendigt for dette at etablere små-konverter i form af programmet. Moderne metoder gør det muligt at udføre konvertering af tekst til de små bogstaver i vinduet i browseren på din digitale enhed. Converter (konverter af aflysningen af Kapsa) vil spare dig for massen af tid og kræfter. Erstatning af store bogstaver til deres små ækvivalenter i online-form.

Små bogstaver online-Konverter fra på denne side-nyttigt værktøj, som kan for dig vise sig nyttigt med redigering (berigtigelse) af tekster. Konverteringen af symboler på tekst i små bogstaver (små bogstaver) udføres praktisk talt øjeblikkeligt. Formatering af tekst med denne handling forbliver. Tal og tegn på tegnsætning af begrebet "Register" ikke har; derfor ændrer de ikke under konverteringen til de små bogstaver. Man bør overveje, at i nogle sprog de separate breve har betydelige forskelle i ideen i store og små bogstaver og ligne separate, den ikke er forbundet med hinandens bogstaver.

Nu kan du konvertere tekst til små bogstaver online, uden at komme i gang med brugen af de specialiserede program-omformere eller teksteditorer. Denne gratis online-små bogstaver-oversætter af tekst sparer din tid. På denne side kan du finde konverteren af den øvre ordning af tekst i den nedre (konverter af fjernelse af Kapsa, konverteren af aflysningen af kapsloka) eller omformer af store bogstaver i den lille (øvre cashbox af store bogstaver i den nedre lille). Konvertering udføres øjeblikkeligt, direkte i vinduet i din browser uden behov for installation af add-ons.

På tastaturet af computeren i de fleste tilfælde de små bogstaver af symboler er medtaget til Po-Silence. For sin Forced start (eller at slukke for ordningen i det øvre register, for at slukke for regimet af Caps Lock) er det nødvendigt at afslutte høsten nøglen til Caps Lock (lampe af ordningen for indførelsen af store bogstaver i øvre ved højre til vinklen på t han tastatur over NUM pad det vil gå ud) eller at indføre symboler, fastholde Shift. Den øjeblikkelige omdannelse af store symboler til små er muligt i den automatiske regime af den særlige konverter af symboler.