Gratis online små bogstaver tekst converter

Home → Tools
Brug denne converter til at konvertere alle symboler af tekst på alle sprog til små. Efter konvertering overføres alle store bogstaver til små (eksempel på tekst med små bogstaver). Særlige symboler, huller, tegn på tegnsætning, og også antallet under konverteringen fra den øvre register i den nederste del holdes konstanter. Hvis warrants i små er stødt på i teksten, efter konvertering vil de også forblive uden ændringer.
Indsætte tekst at konvertere:
 alle symboler  tilfældige symboler
Converting ...
Konvertering resultat til små bogstaver:


At udføre konvertering af symboler af tekst til de små bogstaver er muligt ved hjælp af de særlige omformere. Det er på ingen måde nødvendigt for dette at etablere små-konverter i form af programmet. Moderne metoder gør det muligt at udføre konvertering af tekst til de små bogstaver i vinduet i browseren på din digitale enhed. Converter (konverter af aflysningen af Kapsa) vil spare dig for massen af tid og kræfter. Erstatning af store bogstaver til deres små ækvivalenter i online-form.

Små bogstaver online-Konverter fra på denne side-nyttigt værktøj, som kan for dig vise sig nyttigt med redigering (berigtigelse) af tekster. Konverteringen af symboler på tekst i små bogstaver (små bogstaver) udføres praktisk talt øjeblikkeligt. Formatering af tekst med denne handling forbliver. Tal og tegn på tegnsætning af begrebet "Register" ikke har; derfor ændrer de ikke under konverteringen til de små bogstaver. Man bør overveje, at i nogle sprog de separate breve har betydelige forskelle i ideen i store og små bogstaver og ligne separate, den ikke er forbundet med hinandens bogstaver.

Nu kan du konvertere tekst til små bogstaver online, uden at komme i gang med brugen af de specialiserede program-omformere eller teksteditorer. Denne gratis online-små bogstaver-oversætter af tekst sparer din tid. På denne side kan du finde konverteren af den øvre ordning af tekst i den nedre (konverter af fjernelse af Kapsa, konverteren af aflysningen af kapsloka) eller omformer af store bogstaver i den lille (øvre cashbox af store bogstaver i den nedre lille). Konvertering udføres øjeblikkeligt, direkte i vinduet i din browser uden behov for installation af add-ons.

På tastaturet af computeren i de fleste tilfælde de små bogstaver af symboler er medtaget til Po-Silence. For sin Forced start (eller at slukke for ordningen i det øvre register, for at slukke for regimet af Caps Lock) er det nødvendigt at afslutte høsten nøglen til Caps Lock (lampe af ordningen for indførelsen af store bogstaver i øvre ved højre til vinklen på t han tastatur over NUM pad det vil gå ud) eller at indføre symboler, fastholde Shift. Den øjeblikkelige omdannelse af store symboler til små er muligt i den automatiske regime af den særlige konverter af symboler.

Tilgængelige indstillinger til valg, før du klikker på Konverter knap: Denne små bogstaver online-converter-nyttigt værktøj, som kan hjælpe dig med redigering (korrektion) af eventuelle tekster. Konverteringen af symbolerne på tekst fra ethvert tilfælde til små bogstaver udføres praktisk talt øjeblikkeligt. Formatering af tekst med denne handling forbliver. Tal og tegn på tegnsætning af begrebet «register» har ikke, derfor ændres de ikke under konverteringen til lovercase. Man bør overveje, at de separate bogstaver på nogle sprog har betydelige forskelle i ideen i store og små bogstaver og ligner separate, de ikke forbundet med hinanden bogstaver.

Du kan bruge dette gratis værktøj til at oversætte alle tegn på tekst på ethvert sprog til små bogstaver. Alle store bogstaver som følge af konverteringen bliver små. Typen af sagskorrektion afhænger af de valgte indstillinger, den aktuelle tilstand fremhæves og markeres med farve. For at vælge eller ændre tilstanden skal du blot klikke på den ønskede. Vores brugere kalder ofte dette værktøj en sagsnulsætter. Faktisk annullerer den den øverste tekstindtastningstilstand og indstiller det oprindelige case-niveau, det laveste, indstillet som standard. Du kan justere enhver tekst i en øjeblikkelig tilstand, hvilket sparer din tid. Ret det forkerte register til det rigtige med vores registerminimalisator.

Hvordan konverterer jeg tekst til små bogstaver

De fleste computertastaturer har små bogstaver aktiveret som standard. For at tvinge den til (eller deaktivere store bogstaver / deaktivere Caps-tilstand) skal du trykke på Caps Lock-tasten (Caps Lock mode-lyset i øverste højre hjørne af tastaturet over Num Pad slukkes). Der er en anden måde, der er egnet til kortvarig aktivering af små bogstaver input mode-Indtast tegn, mens du holder Shift — knappen nede. Øjeblikkelig konvertering af hætter til omvendt er mulig i automatisk tilstand ved hjælp af en speciel konverter af det nederste tegnregister. Tidligere var sådanne værktøjer kun tilgængelige som specialiserede programmer og tilføjelser. Selv i kraftfulde tekstredaktører og kontorpakker er det usandsynligt, at du finder muligheden for at oversætte bogstaver fra et tegn til et andet. På trods af det konstante behov for denne funktion tilføjede udviklerne af en eller anden grund ikke det til deres program. Og kun i komplekse og professionelle tekstredaktører til kodere og programmører kan du finde en Tegn Case Converter-funktion. På denne side kan du oversætte tekst til det nederste semester online uden at ty til behovet for specialprogrammer. Vores små bogstaver konverter hjælper dig med hurtigt at rette op på en ofte forekommende situation: «du har skrevet tekst i store bogstaver, men du skulle have skrevet den med små bogstaver».

Denne registerkonverter løser følgende problemer og problemer, der ofte opstår for internetbrugere, når de arbejder med tekst: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg skrev teksten ved hjælp af Caps? Hvordan annullerer jeg Caps, når jeg indtaster dem? Hvor kan jeg fjerne Teksttilstanden Caps? Hvordan kan jeg reducere tilfældet med tekst? Hvordan konverterer jeg alle bogstaverne i teksten fra stor til lille? Hvordan annullerer jeg indtastning af store bogstaver for hele teksten?

Vores konverter kan være nyttig til redigering af tekstbeskeder, når internetbrugere ofte bruger caps og har brug for hurtig redigering. Mange internetbrugere indtaster tekst med åbenlyst forkerte sagstegn, forsøger at forbedre effekten og henlede opmærksomheden på den. Ved hjælp af vores case-reduktionsværktøj kan du øjeblikkeligt rette op på situationen og sætte teksten i orden.

Sådan konverteres tekst til små bogstaver online

Du kan bruge enhver tekstprocessor, tilføjelsesplugins eller dette gratis konverteringsværktøj. Oversættelse af tegnsagen manuelt er en ret kedelig proces, så vi anbefaler at bruge automatiserede værktøjer til store tekster. Det er ikke nødvendigt at installere små bogstaver som et program. Moderne teknologier giver dig mulighed for at konvertere til små bogstaver direkte i enhedens bro.ser-vindue. Små bogstaver konverter (caps annullering konverter) vil spare dig for en masse tid og kræfter. Udskiftning af store bogstaver med deres små ækvivalenter eller reduktion af sagen er tilgængelig online. Du kan lave teksten med små bogstaver på denne side for Case Corrector Tool.

Den lille online tekstkonverter, der er tilgængelig på denne side, er et nyttigt værktøj, der kan være nyttigt for dig, når du redigerer tekster. Konvertering af teksttegn til det nederste register er næsten øjeblikkelig. Hvis det er muligt, bevares tekstformateringen under denne operation. Tal og tegnsætningstegn har ikke begrebet «sag», så de ændres ikke, når de konverteres til små bogstaver. Bemærk, at individuelle bogstaver på nogle sprog har betydelige forskelle i repræsentation af store og små bogstaver og vises som separate, ikke-relaterede bogstaver. Der er også nogle tegn, der har en udadtil identisk repræsentation i begge registre, men betragtes som forskellige og har forskellige koder.

Hvis du vælger indstillingen «tilfældige bogstaver» i konverterindstillingerne, konverteres kun en del af de bogstaver, der er valgt på en vilkårlig måde, til små bogstaver. Resultatet er en interessant effekt, når nogle af bogstaverne forbliver i den oprindelige sag, og nogle vil blive konverteret til små bogstaver. Det vil sige, hvilke bogstaver der konverteres til små bogstaver bestemmes tilfældigt. Hvis du har brug for at indstille både store og små bogstaver tilfældigt, er der en tilfældig case-konverter tilgængelig.

Nu Kan du konvertere tekst til små bogstaver online uden at ty til brug af specialiserede konverteringsprogrammer eller tekstredaktører. Online oversættelse af tekst til små bogstaver sparer dig tid, fordi vores toolover converter gør sit job næsten øjeblikkeligt. Her finder du en top-til-bund teksttilstandskonverter. Vores caps tilbagetrækning konverter er tilgængelig døgnet rundt på denne side. Alle kan bruge capslock cancellation converter helt gratis. Den store til lille brevkonverter fungerer online og er tilgængelig for brugere af enhver enhed: computer, tablet eller smartphone. Konvertering af store bogstaver til små bogstaver udføres øjeblikkeligt, direkte i dit bro.ser-vindue, uden at det er nødvendigt at installere yderligere komponenter. Ingen installation kræves til denne konvertering. Konverter små eller store tekster til små bogstaver.

Den case-reducerende enhed er designet til at reducere den synlige størrelse af bogstaver i teksten, dreje dem fra store til små (fra store til små bogstaver, store til store bogstaver). Du kan konvertere hele teksten eller udvalgte individuelle tegn til små bogstaver: det første bogstav i hver sætning til små bogstaver (fjernelse af store bogstaver), det første bogstav i hvert ord til små bogstaver, et tilfældigt bogstav til små bogstaver.

Dette tekstværktøj kaldes undertiden Capslock Remover, det vil sige en CapsLock-effektannulleringskonverter. Du kan hurtigt lave et minimumssag for enhver tekst, Denne indstilling er nyttig til rettelser eller redaktionelle redigeringer. Onlineversionen fungerer på samme måde som korrekturlæserprogrammet til korrektion af tegn. Hvis du indtastede teksten i det forkerte tilfælde, kan du hurtigt rette op på situationen ved hjælp af sagsneutralisatoren. Teksten til korrektion af tegntilfældet skal indtastes i det øverste felt.

Et værktøj til moderatorer, du kan hurtigt rette teksten indtastet af caps, konvertere caps til almindelig. For dem der kan lide at bruge mange hætter. En case-reducerende enhed, der erstatter alle store bogstaver med lignende i små bogstaver.

En meget hurtig tekst caps neutralisator. Du kan indstille indstillingerne ved at rette alt undtagen de store bogstaver. Vi bruger en konverter til at justere brugerindlæg på forummet under moderering. Brugere kan lide at skrive caps, men der er ingen indbygget funktion til konvertering, annullering eller sletning af caps. Al stor tekst bliver straks lille. Den konverterede tekst ser ens ud på alle enheder. Der er ingen binding til enheden eller operativsystemet. Case corrector korrigerer tekstens forkert indstillede tegn. Jeg oversatte hurtigt alle de store bogstaver til små store bogstaver. Du kan hurtigt bringe teksten til almindeligt accepterede standarder.