Online konvertering af tekst med store bogstaver

Home → Tools
Dette gratis online-værktøj hjælper dig med at konvertere alle tekstens små bogstaver til det store tilsvarende (Caps Lock konvertering online). Alt symboler i tekst efter ændring blev store bogstaver (eller såkaldte store bogstaver). Eksempel på konvertering til store bogstaver: eksempeltekst → EKSEMPELTEKST. Hvis ikke en sådan konvertering er muligt, er bogstavet uændret (afhænger af alfabetet). Konvertering til store bogstaver kun tilgængelig for breve, kassér tegnsætnings symboler og tal. Straks konvertering til store bogstaver i din browser uden plugins.

:
Indsæt tekst, der skal konverteres:
 alle bogstaver  tilfældige bogstaver
 første bogstav alle ord  første bogstav alle sætninger
Converting ...
Konverterings resultat:


Tekst ændre sag værktøj i din webbrowser

Brug vores gratis online tekstværktøj til at konvertere alle tekst breve fra små til store bogstaver. Efter kapitalisering proces vil oversat tekst blive fremhævet. Nedenfor er de trin, hvordan du gør dette i vores gratis sag konverteringsværktøj.

Marker den tekst, som du vil ændre sagen til i øverste tilstand, Kopiér den til Udklipsholder og Indsæt i kildetekst området.

Før konverterings tekst til store bogstaver kan du vælge den relevante indstilling på listen over værdier. Hvis du for eksempel vil oversætte alle breve til store bogstaver (for at skrive alle bogstaverne med stort), skal du vælge indstillingen "alle symboler" eller "alt tegn". Hvis du ønsker at skifte til store bogstaver tilfældige tekst symboler, skal du vælge "tilfældige bogstaver" valgmulighed (randomisere versaler virkning).

alle bogstaver — for at skrive alle bogstaverne med stort.
første bogstav alt ord — for at skrive det første bogstav i hvert ord med stort.
første bogstav alt sætning — for at udnytte det første bogstav i hver sætning (punktum sag).
tilfældige bogstaver — for at udnytte de tilfældige bogstaver af tekst (tilfældige tilfælde).

Falde i hak den Konvertere knap hen til opstille omdannelse oparbejde.

Konverteret tekst indsættes i "Konvertetings resultat" område og fremhæves til næste brug.

Ændring af tekst

Du kan ændre et dokuments store og små bogstaver (eller store bogstaver) i den øverste tilstand. Hvis du vil ændre en bestemt tekst eller et dokument på en pc, smartphone, tablet, kan du bruge følgende metoder.

Skiftende sag til øverste på en pc ved tastatur skrive

Med indtastning af tekst fra tastaturet det øverste register over symboler (store bogstaver) kan fås ved at trykke Shift tasten eller efter aktivering af Caps Lock mode (kapslok). Hvor caps afløse måde sat i stand til, alt maskinskrevet tegn af tastatur vil være i stor eller større kasse indtil jer presse CapsLock knap igen. Du behøver ikke at ændre sagen allerede har skrevet chars, kun kan slette dens og type igen i rigtige tilfælde.

Mange Word-og tekst processorer, programmerings-og scriptsprog har specielle kommandoer eller funktioner til at konvertere data, tekst eller variable til store bogstaver.

Transformering af etui på en smartphone eller tablet

På smartphones og tabletter tastaturer er der ingen Caps Lock eller Shift nøgle. Hvis du vil skrive et bogstav med stort på disse enheder, skal du trykke på pil op på skærmtastaturet og derefter på det bogstav, der skal aktiveres.

Der er også nogle software, plugin eller moduler, der understøtter evnen til at ændre det tilfælde af tekst, der allerede er skrevet.

Konverter alle tekster til store bogstaver online gratis

Gratis online symboler oversætter fra små bogstaver til store bogstaver. Store chars tekst generator for ethvert dokument uden at installere addition software eller moduler (ingen installation påkrævet). Hurtigt tekstkonvertering til store symboler.

Hvordan til at konvertere tekst til store bogstaver online

At konvertere tekst til det øverste register sagen er muligt ved hjælp af den særlige omformere, teksteditorer eller online-tjenester. Web-baseret konvertering af symboler i det øvre Register (CapsLock on-line) kan udføres på denne side ved hjælp af Internet browser på din computer, tablet eller smartphone. Processen til convertering af tekst registre sker i alle i et par sekunder. Når du skriver tekst fra tastaturet, kan du få store bogstaver ved at holde Shift-tasten nede eller aktivere Caps Lock-tilstand. Denne indstilling til aktivering af store bogstaver er som standard indstillet på de fleste computersystemer (undtagelser afhængigt af landestandard, regionale indstillinger og standarder). Valget af register kom til os fra tidspunktet for skrivemaskiner, som blev brugt til at oprette trykte dokumenter i præ-computer æra. Næsten alle skrivemaskiner havde to registre, en stor og en lavere, som blev skiftet med en speciel knap. Store bogstaver blev brugt til overskrifter, ord der skulle fremhæves og blot til at indtaste store bogstaver. Små bogstaver blev brugt til at indtaste de resterende tegn.

En særlig nøgle blev brugt til at skifte register. Shift-tasten kaldes uformelt «Case Translation Button» eller «Case Select Key». Knappen førte til et lodret skift af hammeren med brevet, som ramte papiret. For første gang blev dette implementeret i 1870 ' erne og begyndte derefter at blive brugt overalt: flere bogstaver i forskellige størrelser eller stilarter kunne placeres på hammeren på en gang (kursiv, gotisk, stærk, skarp). Caps Lock Key- «Register Lock Key», som faktisk fikserede registeroversættelsestasten i den pressede position.

Da der ikke blev vedtaget klare standarder, var der forskellige variationer i skift og fastsættelse af tilfælde af indtastning af bogstaver. Enten blev knappen rettet, eller der blev tilføjet en anden, som gjorde det muligt at skifte sagen en gang for at indtaste et tegn. Efter indtastning af et bogstav skiftede store bogstaver automatisk til små bogstaver, mens knappen klikkede på sig selv. Over tid er alt dette flyttet til computersfæren, og i dag præsenteres det i form af et velkendt tastatur. På et klassisk computertastatur indstilles tilfældet med indtastning af bogstaver ved hjælp af Caps Lock-tilstand (tilstanden aktiveres og annulleres ved at trykke på den tilsvarende knap på tastaturet, tilstandene skiftes sekventielt), hvis den er aktiveret, bruges store bogstaver. Shift-tasten giver dig mulighed for kort at tilsidesætte eller annullere denne tilstand ved at holde den nede, mens du skriver et tegn. Hvis Caps Lock-tilstanden ikke er aktiveret, skal du holde Shift-tasten nede for at indtaste store bogstaver. Dette gælder, når du indtaster individuelle tegn, som du vil indtaste med store bogstaver.

I de fleste tekstredaktører er funktionen til at oversætte til store bogstaver i sin direkte form praktisk taget ikke præsenteret. På trods af efterspørgslen efter denne funktion finder du i de fleste tilfælde ikke en sådan «Oversæt til store bogstaver» — knap, selv ikke i specialiserede tekstbehandlere til programmører, typesettere og journalister... Fra hvad du kan finde, er dette funktionen til automatisk at indstille et stort bogstav i begyndelsen af en sætning. Og i en teksteditor af ordtype kan du oprette en visningsstil for ethvert stykke tekst med indstillingerne «store bogstaver», men du konverterer ikke teksten direkte til store bogstaver. Hvis du kopierer sådan tekst til en anden teksteditor, vil de valgte visningstyper sandsynligvis gå tabt.

Korrektion af tilfælde af en tekst online

Er en almindelig situation, som alle, der har skrevet tekster i redaktøren mindst en gang, har stødt på. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg skrev teksten i små bogstaver, men det var nødvendigt at bruge store? Gentag nu alt, tænd for hætterne og Skriv bogstaverne igen. Og hvis der er mange bogstaver, bliver opgaven med at erstatte bogstaver med store meget tidskrævende. Hvordan oversætter jeg tekst til Caps automatisk? På trods af vigtigheden af denne funktion ved redigering af tekster har de fleste tekstredaktører ikke case-konverteringsfunktionen, eller den implementeres på en sådan måde, at det næsten er umuligt at bruge den. Brug bare vores gratis online case translator (online capser) online Oversætter til caps og få teksten med store bogstaver om et par sekunder. Systemet erstatter alle små bogstaver med store bogstaver i øjeblikkelig tilstand.

Tekst sag oversætter værktøj online

Store bogstaver Online tekst påverter på denne side hjælper dig med at øge sagen eller størrelsen af tekst i online-tilstand, oversætte bogstaverne i det nederste kasseapparat til den øverste. Indstil din tekst til caps lock online-tilstand med et enkelt klik på en knap, og skift alle bogstaverne i teksten til den øverste tilstand. Vores store bogstaver konverter eller tegn case oversætter vil straks erstatte små bogstaver med store i teksten. Behov for at hæve registret? Vil du øge bogstaverne i teksten? Så kom du til den rigtige side. Ifølge vores oplysninger er registerkonverteringsfunktionen meget populær blandt brugerne. Traditionelt tilbydes sådanne værktøjer som et program, men vi har en version af upper-register-konverteren til bro.sereren. Du kan bruge den på enhver PC, tablet eller mobil enhed med ethvert operativsystem. Forøgelse af sagen er mulig for bogstaver på ethvert sprog. Hvis der allerede er store bogstaver i teksten, forbliver de uændrede, når du bruger en sagsforstærker. Alle små bogstaver bliver store efter at have klikket på knappen. Med andre ord kan alle små bogstaver automatisk erstattes med store bogstaver.

Skift store bogstaver eller tilfælde af tekst online

Du kan ændre tilfældet (eller store bogstaver) af valgt tekst til øverste tilstand i et hvilket som helst dokument ved at klikke på en enkelt knap. For at ændre tilfældet med valgt tekst eller et dokument fra lille til stor på en PC, smartphone, tablet, kan du bruge følgende metoder. Online oversættelse af alle teksttegn til store bogstaver kan udføres på denne side ved hjælp af internettet på din computer, tablet eller smartphone. Du kan gøre teksten i store bogstaver til enhver tid, fordi tjenesten oppetid alle 24 timer. Processen med at konvertere tekstkassen til øvre tilstand tager kun et par sekunder.

Sådan konverteres tekst til store bogstaver online

For at konvertere tekst (overførsel tegn) i det øverste register tilfælde er muligt ved hjælp af det særlige program-konvertere, teksteditorer eller online-tjenester. Internetbaseret konvertering af symboler til det øverste register (caps lok online) kan udføres på denne side ved hjælp af Internetsøgeren på din computer, tablet eller Smartphone. Processen med konvertering af registre af tekst forekommer i alt for par sekunder. Du kan også bruge denne online Konverter til at korrigere lokalitet.