Ελεύθερος σε απευθείας σύνδεση μετατροπέας κειμένων σε πεζό

Home → Tools
Χρησιμοποιήστε αυτόν τον μετατροπέα για τη μετατροπή όλων των συμβόλων του κειμένου σε οποιαδήποτε γλώσσα στον πεζό. Μετά από τη μετατροπή όλα τα κεφαλαία γράμματα θα αλλάξουν στο μικρό (παράδειγμα του κειμένου στον πεζό). Τα ειδικά σύμβολα, χάσματα, σημάδια της στίξης, και επίσης του αριθμού κατά τη διάρκεια της μετατροπής από τον ανώτερο κατάλογο στο χαμηλότερο θα είναι κρατημένες σταθερές. Εάν στο κείμενο τα εντάλματα στον πεζό αντιμετωπίζονται, μετά από τη μετατροπή επίσης θα παραμείνουν χωρίς τις αλλαγές.
Κείμενο κολλών που μετατρέπει:
 όλα τα σύμβολα  τυχαία σύμβολα
Converting ...
Αποτέλεσμα μετατροπής σε πεζό:


Να πραγματοποιήσει τη μετατροπή των συμβόλων του κειμένου στον πεζό είναι δυνατή με την ενίσχυση των ειδικών μετατροπέων. Είναι σε καμία περίπτωση απαραίτητο για αυτό να καθιερωθεί ο louwercase-μετατροπέας υπό μορφή προγράμματος. Οι σύγχρονες μέθοδοι το καθιστούν πιθανό να πραγματοποιήσουν τη μετατροπή του κειμένου στον πεζό στο παράθυρο της μηχανής αναζήτησης της ψηφιακής μονάδας σας. ο μετατροπέας (μετατροπέας της ακύρωσης του kapsa) θα σας σώσει σε τη μάζα του χρόνου και των δυνάμεων. Αντικατάσταση των κεφαλαίων γραμμάτων στα μικρά αντίτιμά τους με σε απευθείας σύνδεση μορφή.

Πεζός σε απευθείας σύνδεση-μετατροπέας από σε αυτήν την σελίδα — χρήσιμο εργαλείο, το οποίο μπορεί σε σας να αποδειχθεί χρήσιμο με την έκδοση (διόρθωση) των κειμένων. Η μετατροπή των συμβόλων του κειμένου στον πεζό (χαμηλή περίπτωση) πραγματοποιείται σχεδόν αμέσως. Το σχηματοποιώντας κείμενο με αυτήν την λειτουργία παραμένει. Οι αριθμοί και τα σημάδια της στίξης της έννοιας «κατάλογος» δεν έχουν επομένως δεν αλλάζουν κατά τη διάρκεια της μετατροπής στον πεζό. Κάποιος πρέπει να θεωρήσει ότι σε μερικές γλώσσες οι χωριστές επιστολές έχουν τις σημαντικές διαφορές στην ιδέα ανώτερος και πεζός και μοιάζουν με χωριστό, μην συνδεμένη η μια με την άλλη τις επιστολές.

Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε το κείμενο πεζό στο σε απευθείας σύνδεση, χωρίς ερχόμενο τρέξιμο στη χρήση των ειδικευμένων πρόγραμμα-μετατροπέων ή των συντακτών κειμένων. Αυτός ο ελεύθερος σε απευθείας σύνδεση-πεζός-μεταφραστής του κειμένου εξοικονομεί του χρόνου σας. Σε αυτήν την σελίδα θα βρείτε το μετατροπέα του ανώτερου καθεστώτος του κειμένου στο χαμηλότερο (μετατροπέας της αφαίρεσης του kapsa, ο μετατροπέας της ακύρωσης του kapsloka) ή το μετατροπέα των κεφαλαίων γραμμάτων στο μικρό (ανώτερο ταμείο των κεφαλαίων γραμμάτων χαμηλότερο στο μικρό). Η μετατροπή πραγματοποιείται αμέσως, άμεσα στο παράθυρο της μηχανής αναζήτησης σας χωρίς την ανάγκη για την εγκατάσταση προσθέστε -προσθέτω-ons.

Στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο πεζός των συμβόλων συμπεριλαμβάνεται στην po-σιωπή. Για την αναγκασμένη έναρξή του (ή κλείσιμο του καθεστώτος του ανώτερου καταλόγου, να κλείσει του καθεστώτος της κλειδαριάς καλυμμάτων) είναι απαραίτητο να τελειώσει το κλειδί της κλειδαριάς καλυμμάτων (ο λαμπτήρας του καθεστώτος της εισαγωγής των κεφαλαίων γραμμάτων στον ανώτερο από το δικαίωμα στη γωνία του πληκτρολογίου επάνω από το μαξιλάρι Num αυτό θα βγεί) ή να εισαχθούν τα σύμβολα, που διατηρούν τη μετατόπιση. Η στιγμιαία μετατροπή των μεγάλων συμβόλων σε μικρό είναι δυνατή στο αυτόματο καθεστώς από τον ειδικό μετατροπέα των συμβόλων.