Ελεύθερος σε απευθείας σύνδεση μετατροπέας κειμένων capslock

Home → Tools
Αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση εργαλείο (βασισμένος στο WEB μετατροπέας κλειδαριών καλυμμάτων) σας βοηθά για να μετατρέψει τις πεζές επιστολές όλου του κειμένου σε το είναι κεφαλαίο αντίτιμο (κλειδαριά καλυμμάτων on-line). Οι επιστολές όλων των κειμένων (σύμβολα) μετά από τη μετατροπή έγιναν κεφάλαια (μεγάλα). Παράδειγμα της μετατροπής στις κεφαλαίες επιστολές: ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ. Εάν καμία τέτοια μετατροπή δεν είναι δυνατή, η επιστολή είναι αμετάβλητη (εξαρτάται από το alphabyte). Η διαδικασία μετατροπής διαθέσιμη μόνο για τις επιστολές, απορρίπτει τα σύμβολα στίξης και τους αριθμούς.
Κείμενο κολλών που μετατρέπει:
 Όλα τα κεφαλαία σύμβολα  Πρώτη επιστολή όλα λέξη
 Πρώτη επιστολή όλα πρόταση  Τυχαία κεφαλαία σύμβολα
Converting ...
Αποτέλεσμα μετατροπής:

Μετατρέψτε οποιαδήποτε κείμενα στον ανώτερο - περίπτωση on-line. Κεφαλαία σε απευθείας σύνδεση ελεύθερη μετατροπή για οποιουσδήποτε λόγους. Ελεύθερος σε απευθείας σύνδεση μετατροπέας συμβόλων στις μεγάλες επιστολές. Μετατροπέας στα κεφαλαία γράμματα δωρεάν.

Επιλογές διαθέσιμες για επίλεκτο (που είναι σύμβολα για να μετατρέψει σε μεγάλο):
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα σύμβολα μετατροπής σε κεφαλαίο με μια από τις ακόλουθες μεθόδους: συντάκτες κειμένων, widgets, λογισμικό μετατροπέων, εργαλεία ή υπηρεσία online. Καμία εγκατάσταση οποιοδήποτε λογισμικό μετατροπής που απαιτείται - πραγματοποιήστε την αμέσως κεφαλαία μετατροπή σας σε αυτήν την σελίδα με τον κρότο ενός κουμπιού. Η διαδικασία μετατροπής Uppercese διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Σημείωση: Όταν κείμενο εισαγωγής από την κεφαλαία ενεργοποίηση τρόπου πληκτρολογίων με τη συμπίεση του κουμπιού μετατόπισης ή τη διευκόλυνση καλύπτετε τον τρόπο κλειδαριών.

Μετατροπέας κλειδαριών καλυμμάτων

Να μετατρέψει το κείμενο (μεταφορά) στην ανώτερη περίπτωση καταλόγων είναι δυνατή με την ενίσχυση των ειδικών πρόγραμμα-μετατροπέων, των συντακτών κειμένων ή των υπηρεσία online. Η βασισμένη στο WEB μετατροπή των συμβόλων στον ανώτερο κατάλογο (καλύμματα lok on-line) μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτήν την σελίδα με την ενίσχυση της μηχανής αναζήτησης Διαδικτύου του υπολογιστή, της ταμπλέτας ή του Smartphone σας. Η διαδικασία της μετατροπής των καταλόγων του κειμένου εμφανίζεται σε όλοι για το ζευγάρι των δευτερολέπτων. Με τη συλλογή του κειμένου από το πληκτρολόγιο ο ανώτερος κατάλογος των συμβόλων (κεφαλαίων) μπορεί να ληφθεί, διατηρώντας με την εισαγωγή το κλειδί της μετατόπισης (μετατόπιση) ή μετά από να περιλάβει το καθεστώς της κλειδαριάς καλυμμάτων (kapslok). Συνήθως αυτή η έκδοση της έναρξης της εισαγωγής των κεφαλαίων γραμμάτων καθιερώνεται στην po-σιωπή στην πλειοψηφία των συγκροτημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις ανάλογα με το lokali, τον περιφερειακούς συντονισμό και τα πρότυπα.

Διόρθωση περίπτωσης κειμένου στο Διαδίκτυο

Είναι μια κοινή κατάσταση που έχει συναντήσει ο καθένας που έχει πληκτρολογήσει κείμενα στον επεξεργαστή τουλάχιστον μία φορά. Τι πρέπει να κάνω εάν πληκτρολογήσω το κείμενο με μικρά γράμματα, αλλά ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιήσω μεγάλα; Τώρα επαναλάβετε τα πάντα, Ενεργοποιήστε τα καπάκια και πληκτρολογήστε ξανά τα γράμματα. Και αν υπάρχουν πολλά γράμματα, το έργο της αντικατάστασης γραμμάτων με μεγάλα γίνεται πολύ χρονοβόρο. Πώς μπορώ να μεταφράσω κείμενο σε ανώτατα όρια αυτόματα; Παρά τη σημασία αυτής της δυνατότητας κατά την επεξεργασία κειμένων, οι περισσότεροι επεξεργαστές κειμένου δεν έχουν τη λειτουργία μετατροπής περιπτώσεων ή υλοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο να το χρησιμοποιήσετε. Απλώς χρησιμοποιήστε τον δωρεάν διαδικτυακό μεταφραστή case translator (online capser) σε απευθείας σύνδεση μεταφραστή σε caps και λάβετε το κείμενο με κεφαλαία γράμματα σε μερικά δευτερόλεπτα. Το σύστημα θα αντικαταστήσει όλα τα πεζά γράμματα με κεφαλαία σε άμεση λειτουργία.

Κείμενο περίπτωση Μεταφραστής εργαλείο σε απευθείας σύνδεση

Κεφαλαίο διαδικτυακό κείμενοο μετατροπέας σε αυτή τη σελίδα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την περίπτωση ή το μέγεθος του κειμένου σε ηλεκτρονική λειτουργία, να μεταφράσετε τα γράμματα της κατώτερης ταμειακής μηχανής στην επάνω. Ρυθμίστε το κείμενό σας σε λειτουργία caps lock online με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, αλλάζοντας όλα τα γράμματα του κειμένου στην επάνω λειτουργία. Ο κεφαλαίος μετατροπέας ή ο μεταφραστής περίπτωσης χαρακτήρων θα αντικαταστήσει αμέσως μικρά γράμματα με μεγάλα στο κείμενο. Πρέπει να αυξήσετε το μητρώο; Θέλετε να αυξήσετε τα γράμματα του κειμένου; Στη συνέχεια, ήρθατε στη σωστή σελίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η λειτουργία μετατροπής μητρώου είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες. Παραδοσιακά, τέτοια εργαλεία προσφέρονται ως πρόγραμμα, αλλά έχουμε μια έκδοση του Μετατροπέα ανώτερου μητρώου για το πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή κινητή συσκευή με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Η αύξηση της υπόθεσης είναι δυνατή για γράμματα σε οποιαδήποτε γλώσσα. Εάν υπάρχουν ήδη κεφαλαία γράμματα στο κείμενο, θα παραμείνουν αμετάβλητα όταν χρησιμοποιείτε μεγεθυντικό φακό θήκης. Όλα τα μικρά γράμματα θα γίνουν μεγάλα αφού κάνετε κλικ στο κουμπί. Με άλλα λόγια, όλα τα πεζά γράμματα μπορούν να αντικατασταθούν αυτόματα με κεφαλαία.

Αλλάξτε την κεφαλαία ή την περίπτωση του κειμένου στο Διαδίκτυο

Μπορείτε να αλλάξετε την περίπτωση (ή την κεφαλαία) του επιλεγμένου κειμένου σε ανώτερη λειτουργία σε οποιοδήποτε έγγραφο κάνοντας κλικ σε ένα μόνο κουμπί. Για να αλλάξετε την περίπτωση επιλεγμένου κειμένου ή εγγράφου από μικρό σε μεγάλο σε υπολογιστή, smartphone, tablet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους. Η ηλεκτρονική μετάφραση όλων των χαρακτήρων κειμένου σε κεφαλαία γράμματα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτή τη σελίδα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας. Μπορείτε να κάνετε το κείμενο με μεγάλα γράμματα ανά πάσα στιγμή, επειδή η υπηρεσία λειτουργεί όλο το 24ωρο. Η διαδικασία μετατροπής της θήκης κειμένου σε λειτουργία uppe fir διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Πώς να μετατρέψετε κείμενο σε μεγάλα γράμματα στο Διαδίκτυο

Η μετατροπή κειμένου (μεταφορά χαρακτήρων) στην ανώτερη περίπτωση μητρώου είναι δυνατή με τη βοήθεια των ειδικών προγραμμάτων-μετατροπέων, επεξεργαστών κειμένου ή ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Web-based μετατροπή των συμβόλων στο ανώτερο μητρώο (caps Lok online) μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτή τη σελίδα με τη βοήθεια του προγράμματος περιήγησης στο Internet του υπολογιστή σας, tablet ή Smartphone. Η διαδικασία της μετατροπής των μητρώων κειμένου συμβαίνει σε όλα για το ζεύγος δευτερολέπτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Διαδικτυακό Μετατροπέα για τη διόρθωση τοπικών ρυθμίσεων. Όταν πληκτρολογείτε κείμενο από το πληκτρολόγιο, μπορείτε να λάβετε κεφαλαίους χαρακτήρες κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Shift ή ενεργοποιώντας τη λειτουργία Caps Lock. Αυτή η επιλογή για την ενεργοποίηση κεφαλαίων γραμμάτων έχει οριστεί από προεπιλογή στα περισσότερα συστήματα υπολογιστών (εξαιρέσεις ανάλογα με τις τοπικές ρυθμίσεις, τις τοπικές ρυθμίσεις και τα πρότυπα). Η επιλογή του μητρώου ήρθε σε μας από την εποχή των γραφομηχανών, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία έντυπων εγγράφων στην εποχή πριν από τον υπολογιστή. Σχεδόν όλες οι γραφομηχανές είχαν δύο καταχωρητές, ένα μεγάλο και ένα χαμηλότερο, τα οποία άλλαξαν με ένα ειδικό κουμπί. Η μεγάλη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε για επικεφαλίδες, λέξεις που έπρεπε να επισημανθούν και απλά εισάγοντας κεφαλαία γράμματα. Χρησιμοποιήθηκαν μικρά γράμματα για να εισαχθούν οι υπόλοιποι χαρακτήρες.

Ένα ειδικό κλειδί χρησιμοποιήθηκε για την αλλαγή του μητρώου. Το πλήκτρο Shift ονομάζεται ανεπίσημα «κουμπί μετάφρασης περίπτωσης» ή «κλειδί επιλογής περίπτωσης». Το κουμπί οδήγησε σε κάθετη μετατόπιση του σφυριού με το γράμμα, το οποίο χτύπησε το χαρτί. Για πρώτη φορά, αυτό εφαρμόστηκε τη δεκαετία του 1870 και στη συνέχεια άρχισε να χρησιμοποιείται παντού: πολλά γράμματα διαφορετικών μεγεθών ή στυλ μπορούσαν να τοποθετηθούν στο σφυρί ταυτόχρονα (Πλάγια, Γοτθικά, δυνατά, τραγανά). Caps Lock Key- «κλειδί κλειδώματος μητρώου», το οποίο στην πραγματικότητα καθόρισε το πλήκτρο μετάφρασης μητρώου στη θέση που πατήθηκε.

Δεδομένου ότι δεν υιοθετήθηκαν σαφή πρότυπα, υπήρχαν διάφορες παραλλαγές εναλλαγής και καθορισμού της περίπτωσης εισαγωγής γραμμάτων. Είτε το κουμπί ήταν σταθερό είτε Προστέθηκε άλλο, το οποίο σας επέτρεψε να αλλάξετε τη θήκη μία φορά για να εισαγάγετε έναν χαρακτήρα. Μετά την εισαγωγή ενός γράμματος, το κεφαλαίο άλλαξε αυτόματα στο πεζό, ενώ το κουμπί έκανε κλικ. Με την πάροδο του χρόνου, όλα αυτά έχουν μετακινηθεί στη σφαίρα του υπολογιστή και σήμερα παρουσιάζεται με τη μορφή ενός γνωστού πληκτρολογίου. Σε ένα κλασικό πληκτρολόγιο υπολογιστή, η περίπτωση εισαγωγής γραμμάτων ρυθμίζεται από τη λειτουργία Caps Lock (η λειτουργία ενεργοποιείται και ακυρώνεται πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο πληκτρολόγιο, οι λειτουργίες αλλάζουν διαδοχικά), εάν ενεργοποιηθεί, θα χρησιμοποιηθούν κεφαλαία. Το πλήκτρο Shift σάς επιτρέπει να παρακάμψετε ή να ακυρώσετε για λίγο αυτήν τη λειτουργία κρατώντας το πατημένο ενώ πληκτρολογείτε έναν χαρακτήρα. Εάν η λειτουργία Caps Lock δεν είναι ενεργοποιημένη, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift για να εισαγάγετε κεφαλαία γράμματα. Αυτό ισχύει κατά την εισαγωγή μεμονωμένων χαρακτήρων που θέλετε να εισαγάγετε με κεφαλαία.

Στους περισσότερους επεξεργαστές κειμένου, η λειτουργία της μετάφρασης σε κεφαλαία στην άμεση μορφή της πρακτικά δεν παρουσιάζεται. Παρά τη ζήτηση για αυτήν τη λειτουργία, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα βρείτε ένα τέτοιο κουμπί «Μετάφραση σε κεφαλαία», ακόμη και σε εξειδικευμένους επεξεργαστές κειμένου για προγραμματιστές, στοιχειοθέτες και δημοσιογράφους... Από ό, τι μπορείτε να βρείτε, αυτή είναι η λειτουργία της αυτόματης ρύθμισης ενός κεφαλαίου γράμματος στην αρχή μιας πρότασης. Και σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου τύπου Word, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στυλ εμφάνισης για οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου με τις ρυθμίσεις «κεφαλαία», αλλά δεν θα μετατρέψετε απευθείας το κείμενο σε κεφαλαία. Εάν αντιγράψετε τέτοιο κείμενο σε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, τα επιλεγμένα στυλ εμφάνισης πιθανότατα θα χαθούν.