Pretvarač besplatno online tekst u mala slova

Home → Tools
Koristiti ovaj pretvarač za pretvaranje svih simbola teksta na bilo kojem jeziku u malom slovu. Nakon obraćenja velikim slovima će biti prebačen na male (primjer teksta na slovima). Posebni simboli, praznine, znakovi interpunkcije, i broj tijekom pretvorbe iz gornjeg u donji čuva se konstante. Ako u tekstu naloge na slovima su naišli, nakon pretvorbe da ćete ostati bez promjene.
Lijepljenje teksta za pretvaranje:
 sve simbole  nasumce simbola
Converting ...
:
Rezultat pretvaranja u mala slova:


Za pretvaranje simbola teksta u mala je moguće uz pomoć posebne pretvornike. To se ne potrebno za to da uspostavi mala-pretvarač u obliku programa. Suvremene metode omogućuju obavljanje pretvaranje teksta u mala u prozoru preglednika vaš digitalni uređaj. Konverter (pretvarač otkazom kapsa) će spremiti te masu vremena i snage. Zamjena slova za svoje male ekvivalenti u online obrazac.

Mala slova online-konverter iz na stranici — koristan alat koji može vam pokazati korisnim uređivanja (ispravljanje) teksta. Pretvaranje simbola teksta u mala (malom slučaju) obavlja se praktično odmah. Oblikovanje teksta pomoću ove operacije ostaje. Brojeve i znakove interpunkcije koncept "register" nemaju; Stoga oni ne mijenjaju tijekom pretvorbe u malom slovu. Treba uzeti u obzir da u nekim jezicima odvojena slova su značajne razlike u ideja u na velika i mala slova i vidi kao odvojena, nije povezana s drugim slova.

Sada možete pretvoriti tekst u mala on-line, bez dolazi do korištenje specijaliziranih programa pretvarači ili obrada teksta. Ovaj besplatni online-mala-prevoditelj teksta economizes svoje vrijeme. Na ovoj stranici ćete naći pretvarač režima gornjeg teksta malim slovima (pretvarač uklanjanje kapsa, pretvarač ukidanje kapsloka) ili pretvarač velika slova u mala (gornji kasa slovima u manju). Konverzija se provodi odmah, izravno u prozoru preglednika bez potrebe za instaliranje dodataka.

Na tipkovnici računala u većini slučajeva mala simbola uključen po-tišina. Za svoje prisilno započeti (ili okretanje od režima gornji registar, okretanje od režima tipka caps lock) je potrebno završiti berbu tipku Caps Lock (lampa režima uvođenje slovima u gornjem pravom da kut t Tipkovnica je iznad Num jastuk će se ugasiti) ili uvesti simboli, zadržavanje Shift. Trenutačan pretvaranje veliki simboli u malom je moguć u automatskom režimu poseban pretvornik simbola.