Pretvarač besplatno online tekst u mala slova

Home → Tools
Koristiti ovaj pretvarač za pretvaranje svih simbola teksta na bilo kojem jeziku u malom slovu. Nakon obraćenja velikim slovima će biti prebačen na male (primjer teksta na slovima). Posebni simboli, praznine, znakovi interpunkcije, i broj tijekom pretvorbe iz gornjeg u donji čuva se konstante. Ako u tekstu naloge na slovima su naišli, nakon pretvorbe da ćete ostati bez promjene.
Lijepljenje teksta za pretvaranje:
 sve simbole  nasumce simbola
Converting ...
:
Rezultat pretvaranja u mala slova:


Za pretvaranje simbola teksta u mala je moguće uz pomoć posebne pretvornike. To se ne potrebno za to da uspostavi mala-pretvarač u obliku programa. Suvremene metode omogućuju obavljanje pretvaranje teksta u mala u prozoru preglednika vaš digitalni uređaj. Konverter (pretvarač otkazom kapsa) će spremiti te masu vremena i snage. Zamjena slova za svoje male ekvivalenti u online obrazac.

Mala slova online-konverter iz na stranici — koristan alat koji može vam pokazati korisnim uređivanja (ispravljanje) teksta. Pretvaranje simbola teksta u mala (malom slučaju) obavlja se praktično odmah. Oblikovanje teksta pomoću ove operacije ostaje. Brojeve i znakove interpunkcije koncept "register" nemaju; Stoga oni ne mijenjaju tijekom pretvorbe u malom slovu. Treba uzeti u obzir da u nekim jezicima odvojena slova su značajne razlike u ideja u na velika i mala slova i vidi kao odvojena, nije povezana s drugim slova.

Sada možete pretvoriti tekst u mala on-line, bez dolazi do korištenje specijaliziranih programa pretvarači ili obrada teksta. Ovaj besplatni online-mala-prevoditelj teksta economizes svoje vrijeme. Na ovoj stranici ćete naći pretvarač režima gornjeg teksta malim slovima (pretvarač uklanjanje kapsa, pretvarač ukidanje kapsloka) ili pretvarač velika slova u mala (gornji kasa slovima u manju). Konverzija se provodi odmah, izravno u prozoru preglednika bez potrebe za instaliranje dodataka.

Na tipkovnici računala u većini slučajeva mala simbola uključen po-tišina. Za svoje prisilno započeti (ili okretanje od režima gornji registar, okretanje od režima tipka caps lock) je potrebno završiti berbu tipku Caps Lock (lampa režima uvođenje slovima u gornjem pravom da kut t Tipkovnica je iznad Num jastuk će se ugasiti) ili uvesti simboli, zadržavanje Shift. Trenutačan pretvaranje veliki simboli u malom je moguć u automatskom režimu poseban pretvornik simbola.

Dostupne opcije za odabir: Ovaj mrežni pretvarač malih slova koristan je alat koji vam može pomoći u uređivanju (ispravljanju) bilo kojeg teksta. Pretvaranje znakova teksta iz bilo kojeg slova u mala slova gotovo je trenutno. Formatiranje teksta u ovoj operaciji je sačuvano. Brojevi i interpunkcijski znakovi nemaju koncept «registra», pa se ne mijenjaju kada se prevedu u početni registar. Treba uzeti u obzir da u nekim jezicima pojedinačna slova imaju značajne razlike u ideji velikim i malim slovima i pojavljuju se kao zasebna, nepovezana slova.

Pomoću ovog besplatnog alata možete prevesti sve znakove teksta na bilo kojem jeziku u način prevođenja malim slovom. Sva velika slova kao rezultat pretvorbe postat će mala. Vrsta ispravljanja slučaja ovisi o odabranim parametrima, trenutni način rada označen je bojom. Da biste odabrali ili promijenili način rada, jednostavno dodirnite željeni. Naši korisnici Ovaj alat često nazivaju prilagoditeljem velikih i malih slova. Doista, poništava način unosa gornjeg teksta i postavlja početnu razinu velikih i malih slova, najnižu postavljenu prema zadanim postavkama. Možete odmah prilagoditi bilo koji tekst, štedeći svoje vrijeme. Ispravite pogrešan slučaj na ispravan pomoću našeg minimalizatora registra.

Kako mogu pretvoriti tekst u mala slova

Prema zadanim postavkama većina računalnih tipkovnica uključuje mala slova. Da biste ih prisilno omogućili (ili onemogućili način velikih slova / onemogućili način rada s brojem), pritisnite tipku za odabir (indikator načina rada s brojem u gornjem desnom kutu tipkovnice iznad numeričke tipkovnice će se ugasiti). Postoji još jedan način koji je prikladan za kratkotrajno aktiviranje načina unosa malih slova — unesite znakove dok držite pritisnutu tipku brojčanik. Trenutna pretvorba velikih slova u obrnuta slova moguća je u automatskom načinu rada pomoću posebnog pretvarača malih slova. Prije su takvi alati bili dostupni samo u obliku specijaliziranih programa i dodataka. Čak i u moćnim uređivačima teksta i uredskim paketima vjerojatno nećete pronaći mogućnost prevođenja slova iz jednog slučaja u drugi. Unatoč stalnoj potrebi za ovom značajkom, programeri je iz nekog razloga nisu dodali u svoj softver. I samo u složenim i profesionalnim uređivačima teksta za dizajnere i programere možete pronaći funkciju pretvorbe velikih i malih slova. Na ovoj stranici možete prevesti tekst na jezik nižih razreda na mreži bez potrebe za korištenjem specijaliziranog softvera. Naš pretvarač malih slova pomoći će vam da brzo popravite situaciju koja se često pojavljuje: «upisali ste velika slova, ali trebali ste ih unijeti malim slovima».

Ovaj pretvarač registra rješava sljedeće probleme koje korisnici Interneta često imaju pri radu s tekstom: što trebam učiniti ako unesem tekst pomoću velikih slova? Kako mogu poništiti upotrebu velikih slova dok ih tipkam? Gdje mogu onemogućiti način unosa teksta velikim slovima? Kako mogu smanjiti broj registara u tekstu? Kako mogu pretvoriti sva slova u tekstu iz velikih u mala? Kako mogu poništiti velika slova za sav tekst?

Naš pretvarač može biti koristan za uređivanje tekstualnih poruka kada korisnici Interneta često koriste velika slova i trebaju brzo uređivanje. Mnogi korisnici Interneta upisuju tekst s očito pogrešnim slovima u pokušaju da pojačaju učinak i skrenu pozornost na njega. Pomoću našeg alata za skraćivanje velikih i malih slova možete odmah ispraviti situaciju i urediti tekst.

Kako pretvoriti tekst u mala slova na mreži

Možete koristiti bilo koji program za obradu teksta, dodatne dodatke ili ove besplatne alate za pretvorbu. Ručno prevođenje velikih i malih slova prilično je dosadan postupak, pa preporučujemo upotrebu automatiziranih alata za velike tekstove. Nije potrebno instalirati pretvarač malih slova kao program. Moderna tehnologija omogućuje vam prevođenje teksta u mala slova izravno u prozoru preglednika vašeg uređaja. Pretvarač malih slova (US) uštedjet će vam puno vremena i truda. Zamjena velikih slova njihovim malim ekvivalentima ili skraćivanje velikih slova dostupna je na mreži. Tekst na ovoj stranici možete učiniti malim slovima pomoću alata za korekciju velikih i malih slova.

Mrežni pretvarač malih slova dostupan na ovoj stranici koristan je alat koji vam može dobro doći prilikom uređivanja tekstova. Pretvaranje tekstualnih znakova u mala slova gotovo je trenutno. Prilikom izvođenja ove operacije, ako je moguće, zadržava se oblikovanje teksta. Brojevi i interpunkcijski znakovi nemaju koncept «velikih i malih slova», pa se ne mijenjaju kada se pretvore u mala slova. Imajte na umu da u nekim jezicima pojedinačna slova imaju značajne razlike u predstavljanju velikih i malih slova i prikazuju se kao zasebna, nepovezana slova. Postoje i neki znakovi koji izvana imaju isti prikaz u oba registra, ali se smatraju različitim i imaju različite kodove.

Ako odaberete opciju «slučajna slova» u postavkama pretvarača, tada će se samo dio proizvoljno odabranih slova pretvoriti u mala slova. Rezultat je zanimljiv učinak gdje će neka slova ostati u izvornom slučaju,a neka mala. Odnosno, koja će slova biti mala, određuje se nasumično. Ako trebate nasumično postaviti vrijednosti velikih i malih slova, postoji pretvarač slučajnih vrijednosti.

Sada možete pretvoriti tekst u mala slova na mreži bez potrebe za korištenjem specijaliziranih programa za pretvaranje ili uređivača teksta. Internetsko prevođenje teksta u mala slova štedi vam vrijeme jer naš pretvarač u obliku slova u gotovo trenutno radi svoj posao. Ovdje ćete pronaći pretvarač za izlaz teksta od vrha do dna. Naš pretvarač za povlačenje ACH dostupan je na ovoj stranici danonoćno. Svatko može koristiti pretvarač za poništavanje bumps potpuno besplatno. Pretvarač velikih slova u mala slova radi na mreži i dostupan je korisnicima bilo kojeg uređaja: računala, tableta ili pametnog telefona. Pretvaranje velikih slova u mala slova vrši se odmah, izravno u prozoru preglednika, bez potrebe za instaliranjem dodatnih komponenti. Za ovu pretvorbu nije potrebna instalacija. Pretvorite mali ili veliki tekst u mali tekst.

Uređaj za smanjenje velikih i malih slova dizajniran je za smanjenje prividne veličine slova u tekstu pretvarajući ih iz velikih u male (velika u mala, velika u velika slova). Cijeli tekst ili odabrane pojedinačne znakove Možete pretvoriti u mala slova: prvo slovo svake rečenice u mala slova (uklanjanjem velikih slova), prvo slovo svake riječi u mala slova, slučajno slovo u mala slova.

Ovaj se tekstualni alat ponekad naziva i Bumble, odnosno pretvarač za poništavanje efekta Bumble. Možete brzo smanjiti velika i mala slova za bilo koji tekst, ova je opcija korisna za ispravljanje ili uređivanje. Internetska verzija djeluje slično programu za ispravljanje velikih i malih slova. Ako ste upisali tekst s pogrešnim velikim i malim slovima pomoću neutralizatora velikih i malih slova, možete brzo popraviti situaciju. Tekst za ispravljanje velikih i malih slova treba unijeti u gornji okvir.

Alat za moderatore koji vam omogućuje brzo ispravljanje teksta upisanog velikim slovima, pretvaranje velikih slova u uobičajena slova. Za one koji vole koristiti puno velikih slova. Uređaj za smanjenje velikih i malih slova koji zamjenjuje sva velika slova sličnim malim slovima.

Vrlo brz neutralizator velikih slova u tekstu. Postavke možete prilagoditi ispravljanjem svega osim velikih slova. Koristimo pretvarač za prilagodbu korisničkih postova na forumu tijekom moderiranja. Korisnici vole pisati velikim slovima, ali nema ugrađenu značajku za pretvaranje, poništavanje ili uklanjanje velikih slova. Sav veliki tekst odmah postaje mali. Pretvoreni tekst izgleda isto na svim uređajima. Nema veze s uređajem ili operativnim sustavom. Korektor velikih i malih slova ispravlja pogrešno postavljena slova znakova u tekstu. Brzo sam preveo sva velika slova u mala velika slova. Tekst možete brzo dovesti do općeprihvaćenih standarda.