Besplatni internetski tekstovi velika pretvarač

Home → Tools
Ovaj besplatni online alat pomaže vam da pretvoriti cijeli tekst malim slovima da to je velika ekvivalent. Sve simboli u tekstu nakon mijenjanja postao metropola slova (ili takozvanim velikim slovima). Primjer pretvaranja u velika tiskana slova: primjer teksta. Ako nema takve pretvorbe moguće, pismo je nepromijenjena (ovisno o abecedi). Pretvaranje u velika slova samo za slova, odbacivanje simbola i brojeva. Neposredno pretvaranje u velika slova u vašem pregledniku.
Lijepljenje teksta za pretvaranje:
 sva slova  slučajan zaglavlje pisma
 Prvo slovo svih riječi  Prvo slovo svih rečenica
Converting ...
Rezultat pretvaranja:


Tekst slova alat u vašem web pregledniku

Koristite naš besplatan online tekst alat za pretvoriti cijeli tekst pisma iz malih u velika slova. Nakon velikih i malih slova proces preveden tekst će biti istaknut. Ispod su koraci kako to učiniti u naše besplatne slova pretvaranje alat.

Odaberite tekst za koji želite promijeniti slučaj na gornji način, kopirajte ga u međuspremnik i zalijepiti izvorni tekst području.

Prije pretvorbe teksta u velika slova možete odabrati odgovarajuću opciju s popisa vrijednosti. Na primjer, ako želite prevesti sva slova u velika slova (to kapitalizirati sve slova), odaberite na "sva pisma" opciju. Ako želite promijeniti u velika slučajan tekst simbole, odaberite i "slučajan zaglavlje pisma" opciju (slučajan metropola efekt).

sva pisma — kapitalizirati sve od slova.
Prvo slovo sve riječi — kapitalizirati prvo slovo svake riječi.
Prvo slovo rečenice sve — kapitalizirati prvo slovo svake rečenice (rečenici).
slučajan zaglavlje pisma — kapitalizirati slučajnih slova teksta (slučajan slučaj).

Kliknite na "Pretvoriti tekst" gumb za pokretanje postupka pretvorbe.

Pretvoreni tekst umetnut će se u "Rezultat pretvaranja" područje i osvijetliti za sljedeće korištenje.

Promjena veličine slova u tekstu

Možete promijeniti slučaj (ili velika i mala slova) bilo kojeg dokumenta na gornji način. Kako promijeniti veličinu slova odabranog teksta ili dokumenta na PC, smartphone, tablet, koristite sljedeće metode.

Promjena slučaj u gornjem na PC upisivanjem tipkovnice

S upisivanjem teksta na tipkovnici gornji registar simbola (velika slova) možete dobiti pritiskom na Shift ključ ili nakon omogućavajući od Caps Lock načinu rada (kapslok). Kad Caps Lock način rada omogućen, sve upisali znakova s tipkovnice će biti u veliki ili veći slučaj dok ne pritisnete Caps Lock gumb opet. Ne mogu promijeniti slučaj već upisali znakova, možete izbrisati samo svoj i opet u pravi slučaj.

Mnoge riječi i tekst procesora, programiranja i skriptiranje jezika imaju posebne naredbe ili funkcije za pretvaranje podataka, tekst ili varijabla u velika slova.

Transformirati slučaj na pametnom telefonu ili tabletu

Na pametne telefone i tablete klavijature je bez Caps Lock ključ ili Shift ključ. Kapitalizirati na tih uređaja, pritisnite strelicu prema gore na na na-zaslon tipkovnica i zatim slovo želite se pišu velikim slovom.

Tu su i neki softver, plugin ili modul taj podrška sposobnost to promijeniti slova teksta koji već upisali.

Pretvoriti bilo koji tekst u velika online za besplatno

Besplatne online simbola prevoditelj iz malih slova u velika slova. Velikih znakova teksta generator za bilo koji dokument bez instaliranja dodatak programa ili modula (nema bilo koji uvođenje u službu zahtijeva). Brzo tekst pretvorbe na veliki simboli.

Kako to pretvoriti tekst u velika slova Internet

Pretvoriti tekst u gornji registar slučaj je moguće uz pomoć posebne pretvarači, uređivači teksta ili mrežne usluge. Tkanje-temeljen pretvorbe simbola u gornji registar (capslock na liniji) može se provesti na stranici uz pomoć Internet preglednika računala, tablet ili Smartphone. Proces pretvorbe registara tekst se pojavljuje u sve za par sekundi.

Ispravljanje velikih i malih slova teksta na mreži

To je uobičajena situacija s kojom su se susreli svi koji su barem jednom upisali tekstove u uređivač. Što ako upišem tekst malim slovima, ali trebam koristiti velika? Sada sve ponovite, uključite velika slova i ponovno upišite slova. A ako ima puno slova, tada zadatak zamjene velikih slova postaje vrlo naporan. Kako automatski prevesti tekst u velika slova? Unatoč važnosti ove značajke u uređivanju tekstova, većina uređivača teksta nema značajku pretvorbe velikih i malih slova ili je implementirana na takav način da je gotovo nemoguće koristiti. Samo upotrijebite naš besplatni mrežni prevoditelj velikih slova (US) i nabavite tekst velikim slovima za nekoliko sekundi. Sustav će odmah zamijeniti sva mala slova velikim slovima.

Mrežni alat za prevođenje registra teksta

Mrežni pretvarač teksta velikim slovima na ovoj stranici pomoći će vam da povećate velika i mala slova ili veličinu teksta u mrežnom načinu, prevedete mala slova u velika slova. Jednostavnim pritiskom na gumb prebacite tekst u mrežni način rada, prebacujući sva slova teksta u način velikih slova. Naš pretvarač velikih slova ili prevoditelj velikih slova odmah će zamijeniti mala slova u tekstu velikim. Trebate povećati registar? Želite li povećati slova u tekstu? Tada ste došli na pravu stranicu. Prema našim informacijama, značajka pretvorbe registra vrlo je popularna među korisnicima. Tradicionalno se takvi alati nude kao program, ali imamo verziju pretvarača velikih slova za preglednik. Možete ga koristiti na bilo kojem računalu, tabletu ili mobilnom uređaju s bilo kojim operativnim sustavom. Povećanje velikih slova moguće je za slova na bilo kojem jeziku. Ako tekst već ima velika slova, ona će ostati ista kada se koristi povećavač velikih i malih slova. Sva mala slova postat će velika nakon klika na gumb. Drugim riječima, sva mala slova mogu se automatski zamijeniti velikim slovima.

Promijenite velika slova ili velika i mala slova teksta na mreži

Možete promijeniti velika i mala slova (ili velika slova) odabranog teksta u gornji u bilo kojem dokumentu klikom na jedan gumb. Da biste promijenili slučaj odabranog teksta ili dokumenta iz Malog u veliki na računalu, pametnom telefonu, tabletu, možete koristiti sljedeće metode. Mrežni prijevod svih znakova teksta u velika slova može se izvršiti na ovoj stranici pomoću internetskog preglednika računala, tableta ili pametnog telefona. Tekst možete upisati velikim slovima u bilo kojem trenutku, jer usluga radi besprijekorno tijekom 24 sata. Proces pretvaranja tekstualnog registra u način rada s brojem traje samo nekoliko sekundi.

Kako pretvoriti tekst u velika slova na mreži

Tekst (prijevod znakova) možete pretvoriti u velika slova pomoću posebnih programa-pretvarača, uređivača teksta ili mrežnih usluga. Internetska pretvorba znakova u velika slova (Ib) može se izvršiti na ovoj stranici pomoću internetskog preglednika vašeg računala, tableta ili pametnog telefona. Proces pretvaranja tekstualnih registara odvija se u samo nekoliko sekundi. Ovaj mrežni pretvarač možete koristiti i za ispravljanje jezika.

Kada tipkate s tipkovnice, možete koristiti velika slova tako da držite tipku za odabir ili omogućite način rada za odabir. Ova je opcija za omogućavanje velikih slova zadana u većini računalnih sustava (iznimke se razlikuju ovisno o jeziku, regionalnim postavkama i standardima). Odabir registra došao nam je još od vremena pisaćih strojeva koji su se koristili za izradu tiskanih dokumenata u doba prije računala. Gotovo svi pisaći strojevi imali su dva registra, veliki i donji, koji su se prebacivali posebnim gumbom. Veliki slučaj korišten je za naslove, riječi koje je trebalo istaknuti i jednostavno pisanje velikih slova. Za unos ostalih znakova korišteno je malo slovo.

Za prebacivanje registra korištena je posebna tipka. Tipka za odabir neformalno se naziva «gumb za prevođenje registra» ili «tipka za odabir registra». Gumb je rezultirao vertikalnim pomicanjem čekića sa slovom koji je udario u papir. To je prvi put implementirano 1870-ih, a zatim se počelo koristiti svugdje: na čekić se moglo primijeniti nekoliko slova različitih veličina ili stilova odjednom (kurziv, gotika, jaka, jasna). Tipka brojčanik je «tipka za zaključavanje registra» koja je zapravo zaključala tipku za prijevod registra u pritisnutom položaju.

Budući da nisu prihvaćeni jasni standardi, postojale su različite varijante prebacivanja i fiksiranja registra pri unosu slova. Ili je gumb popravljen ili je dodan drugi koji je omogućio promjenu slučaja jednom za unos jednog znaka. Nakon unosa slova, Gornji se automatski prebacuje na donji, a gumb se sam pritisne. S vremenom je sve to migriralo u računalnu sferu i danas je predstavljeno u obliku poznate tipkovnice. Na klasičnoj računalnoj tipkovnici registar unosa slova postavlja se načinom br (način se aktivira i poništava pritiskom na odgovarajuću tipku na tipkovnici, načini se prebacuju uzastopno), ako se aktivira, koristit će se veliko slovo. Tipka za odabir Omogućuje vam kratko poništavanje ili poništavanje ovog načina držeći ga pritisnutim dok tipkate znak. Ako nije aktiviran nijedan način rada, držite pritisnutu tipku brojčanik da biste upisali velika slova. To se odnosi na unos pojedinačnih znakova koje želite unijeti velikim slovima.

U većini uređivača teksta funkcija prevođenja u gornji registar u njenom izravnom obliku praktički nije predstavljena. Unatoč potražnji za ovom funkcijom, u većini slučajeva nećete pronaći takav gumb «Prevedi u velika slova» čak ni u specijaliziranim procesorima teksta za programere, pisače teksta i novinare. Prema onome što možete pronaći, ovo je značajka automatskog postavljanja velikih slova na početku rečenice. A u uređivaču teksta tipa Buck možete stvoriti stil prikaza za bilo koji dio teksta s postavkama «velika slova», ali tekst nećete izravno pretvoriti u velika slova. Ako kopirate takav tekst u drugi uređivač teksta, odabrani stilovi prikaza vjerojatno će se izgubiti.