Vrije online tekst convertor aan in kleine letters

Home → Tools
Gebruik deze convertor voor het omzetten van alle symbolen van tekst in om het even welke taal in in kleine letters. Na omzetting zullen alle hoofdletters in klein (voorbeeld van tekst in in kleine letters) worden veranderd. De speciale symbolen, hiaten, tekens van punctuatie, zullen en ook aantal tijdens de omzetting van het hogere register in lager gehouden constanten zijn. Als in de tekst de waarborgen in in kleine letters worden ontmoet, na omzetting zullen zij ook zonder de veranderingen blijven.
Om te zetten deegtekst:
 alle symbolen  willekeurige symbolen
Converting ...
Omzettingsresultaat aan in kleine letters:


De omzetting van de symbolen van tekst aan in kleine letters uitvoeren is mogelijk met de hulp van de speciale convertors. Het is in geen geval noodzakelijk voor dit om louwercase-convertor in de vorm van het programma te vestigen. De eigentijdse methodes maken het mogelijk om de omzetting van tekst aan in kleine letters in het venster van browser van uw digitale eenheid uit te voeren. de convertor (convertor van de annulering van kapsa) zal aan u de massa van tijd en krachten bewaren. Vervanging van hoofdletters aan hun kleine equivalenten in online vorm. Converteert alle Kapitaal, grote letter in een tekenreeks naar in Onderkast, ook minuskel letters.

Kleine letters online-convertor van op deze pagina — nuttig hulpmiddel, dat aan u kan nuttig blijken met het uitgeven (het verbeteren) van teksten. De omzetting van de symbolen van tekst in in kleine letters (laag geval) wordt praktisch onmiddellijk uitgevoerd. De formatterende tekst met deze verrichting blijft. De aantallen en de tekens van punctuatie van concept „register“ hebben niet; daarom veranderen zij niet tijdens de omzetting in in kleine letters. Men zou moeten van mening zijn dat in sommige talen de afzonderlijke brieven significante verschillen in het idee in hoger en in kleine letters hebben en als afzonderlijk, verbonden aan elkaar geen brieven kijken. Hoofdletters in kleine letters converteert.

Nu kunt u tekst in online in kleine letters omzetten, zonder het komende lopen aan het gebruik van de gespecialiseerde programma-convertors of de tekstredacteurs. Deze vrije online-in kleine letters-vertaler van tekst bezuinigt uw tijd. Op deze pagina zult u de convertor van het hogere regime van tekst in lager (convertor van de verwijdering van kapsa, de convertor van de annulering van kapsloka) of convertor van hoofdletters in klein vinden (hogere kassa van hoofdletters in lagere klein). De omzetting wordt uitgevoerd onmiddellijk, direct in het venster van uw browser zonder de behoefte aan de installatie van toe:voegen-ONS. Converteert alle hoofd letters in een tekenreeks naar in kleineletters.

Op het toetsenbord van computer in de meerderheid van de gevallen is in kleine letters van symbolen inbegrepen aan po-stilte. Voor zijn gedwongen begin (of het uitzetten van het regime van het hogere register, van het uitzetten van het regime van kappenslot) het is noodzakelijk klaar zijn met het oogsten van de sleutel van Kappenslot (de lamp van het regime van de introductie van hoofdletters in het bovenleer door recht op de hoek van het toetsenbord boven Num-Stootkussen zal het uitgaan) of symbolen te introduceren, die Verschuiving behouden. De onmiddellijke omzetting van Grote Symbolen aan Klein is mogelijk in het automatische regime door de speciale convertor van symbolen. Kleine letters in hoofdletters omzetten.