Conversieprogramma voorhoofd tekst

Home → Tools
Deze gratis online tool helpt u om alle kleine letters van de tekst om te zetten in hoofdletters equivalent. Alles symbolen in tekst na het wijzigen werden kapitalen brieven (of zogenaamde grote brieven). Voorbeeld van conversie naar hoofdletters: voorbeeldtekst. Als geen dergelijke omzetting mogelijk is, is de brief onveranderd (hangt van het alfabet af). Conversie naar hoofdletters alleen beschikbaar voorletters, negeer interpunctie symbolen en getallen. Onmiddellijk conversie naar grote letters in uw browser.
Plak de tekst die u wilt converteren:
 alle letters  willekeurige letters
 eerste letter alle woorden  eerste letter alle zinnen
Converting ...
Conversie resultaatt:


Hoe te om om het even welke tekst in hoofdletters online om te zetten

Gebruik onze gratis online tekst tool om letters te converteren van alle tekst van kleine letters naar hoofdletters. Na kapitalisatie proces vertaalde tekst zal worden gemarkeerd. Hieronder zijn de stappen op hoe te om dit in onze vrije geval omzettingshulpmiddel te doen.

Selecteer de tekst waarvoor u de kwestie aan hogere wijze wilt veranderen, kopiër het aan Klembord en deeg aan het gebied van de brontekst.

Voor conversie tekst naar grote letters u de juiste optie selecteren in de lijst met waarden. Als u bijvoorbeeld alle letters wilt vertalen in hoofdletters (om alle letters te kapitaliseren), selecteert u de optie alle symbolen. Als u wilt wijzigen in hoofdletters willekeurige tekstsymbolen, selecteert u de willekeurige letters optie (randomize kapitalen effect).

alle letters — om alle letters te kapitaliseren.
eerste letter alles woord — om de eerste letter van elk woord te kapitaliseren.
eerste letter alles zin — om de eerste letter van elke zin te kapitaliseren (zin geval).
willekeurige letters — om de willekeurige letters van tekst (willekeurige geval) kapitaliseren.

Klik op de knop hoofdletter wijzigen om het conversie proces uit te voeren.

Geconverteerde tekst zal worden ingevoegd in resultaat tekst gebied en gemarkeerd voor de volgende gebruiken.

Het hoofdletter wijzigen van tekst

U de aanvraag (of hoofdlettergebruik) van elk document wijzigen in de bovenste modus. Om het geval van geselecteerde tekst of een document op een PC, smartphone, Tablet te veranderen, u volgende methodes gebruiken.

Veranderende geval naar boven op een PC door het toetsenbord te typen

Met het typen van de tekst van het toetsenbord het bovenste register van symbolen (hoofdletters) kan worden verkregen door te drukken op Shift toets of na het inschakelen van Caps Lock - modus. Wanneer Caps Lock - modus ingeschakeld, alles getypt chars van het toetsenbord zal worden in grote of grotere zaak totdat u op Caps Lock knop opnieuw. U niet in staat om het geval reeds getypte chars veranderen, alleen kan verwijderen en het type opnieuw in juiste geval.

Veel Word-en tekstverwerkers, programmeren en scripttalen hebben speciale commando's of functies om een Data, tekst of variabele om te zetten in hoofdletters.

Transformeren geval op een smartphone of Tablet

Op smartphones en tablets toetsenborden is er geen Caps Lock toets of Shift toets. Als u een letter op deze apparaten wilt kapitaliseren, drukt u op de pijl-omhoog op het schermtoetsenbord en vervolgens op de letter die u wilt laten hoofdletters.

Er zijn ook sommige software, plugin of modules die de capaciteit steunen om het geval van tekst te veranderen die reeds is getypt.

Converteer alle teksten naar hoofdletters online gratis

Gratis online symbolen vertaler van kleine letters tot grote letters. De grote tekst generator van tekens voor om het even welk document zonder toevoeging software of modules te installeren (geen om het even welke installatie vereist). Snel tekstconversie naar grote symbolen.

Hoe om tekst te converteren naar grote letters online

Om tekst in het hogere register te omzetten is het geval mogelijk met behulp van de speciale software convertors, de redacteurs van de tekst of online-diensten. Web-based conversie van symbolen in het bovenste register (CapsLock online) kan worden uitgevoerd op deze pagina met behulp van de Internet browser van uw computer, tablet of smartphone. Het proces van de omzetting van de registers van tekst komt in allen voor het paar seconden voor. Wanneer u tekst van het toetsenbord typt, kunt u hoofdletters krijgen door de Shift-toets ingedrukt te houden of de Caps Lock-modus in te schakelen. Deze optie voor het inschakelen van hoofdletters is standaard ingesteld op de meeste computersystemen (uitzonderingen afhankelijk van de landinstelling, regionale instellingen en normen). De keuze voor register kwam bij ons uit de tijd van de schrijfmachines, die werden gebruikt om gedrukte documenten te maken in het pre-computertijdperk. Bijna alle schrijfmachines hadden twee registers, een grote en een lagere, die met een speciale knop werden omgeschakeld. Grote letters werden gebruikt voor koppen, woorden die moesten worden gemarkeerd en gewoon hoofdletters invoeren. De overige tekens werden met kleine letters ingevoerd.

Er werd een speciale sleutel gebruikt om het register te wisselen. De Shift-toets wordt informeel «Case Translation Button» of «Case Select Key» genoemd. De knop leidde tot een verticale verschuiving van de hamer met de letter, die het papier raakte. Voor het eerst werd dit in de jaren 1870 geïmplementeerd en begon het vervolgens overal te worden gebruikt: verschillende letters van verschillende maten of stijlen konden tegelijk op de hamer worden geplaatst (cursief, Gotisch, sterk, scherp). Caps Lock Key — «Register Lock Key», die de registervertalingssleutel in de ingedrukte positie heeft bevestigd.

Aangezien er geen duidelijke normen werden aangenomen, waren er verschillende variaties in het schakelen en het vaststellen van het geval van het invoeren van letters. Of de knop was vast of er werd een andere toegevoegd, waardoor je de case één keer kon wisselen om één teken in te voeren. Na het invoeren van een letter, de hoofdletters automatisch overgeschakeld naar de kleine letters, terwijl de knop zelf geklikt. Na verloop van tijd is dit alles verplaatst naar de computerbol en vandaag wordt het gepresenteerd in de vorm van een bekend toetsenbord. Op een klassiek computertoetsenbord wordt het geval van het invoeren van letters ingesteld door de Caps Lock-modus (de modus wordt geactiveerd en geannuleerd door op de overeenkomstige knop op het toetsenbord te drukken, de modi worden achtereenvolgens omgeschakeld), als deze wordt geactiveerd, worden hoofdletters gebruikt. Met de Shift-toets kunt u deze modus kort overschrijven of annuleren door deze ingedrukt te houden terwijl u een teken typt. Als de Caps Lock-modus niet is geactiveerd, houdt u de Shift-toets ingedrukt om hoofdletters in te voeren. Dit geldt bij het invoeren van afzonderlijke tekens die u in hoofdletters wilt invoeren.

In de meeste teksteditors wordt de functie van het vertalen naar hoofdletters in zijn directe vorm praktisch niet gepresenteerd. Ondanks de vraag naar deze functie, zult u in de meeste gevallen geen dergelijke knop «vertalen naar hoofdletters» vinden, zelfs niet in gespecialiseerde tekstverwerkers voor programmeurs, typisten en journalisten... Van wat je kunt vinden, is dit de functie om automatisch een hoofdletter aan het begin van een zin in te stellen. En in een tekstverwerker van Word-type kunt u een weergavestijl maken voor elk stuk tekst met de Instellingen «hoofdletters», maar u converteert de tekst niet rechtstreeks naar hoofdletters. Als u dergelijke tekst naar een andere teksteditor kopieert, gaan de geselecteerde weergavestijlen waarschijnlijk verloren.

Correctie van geval van een tekst online

Is een veel voorkomende situatie die iedereen die minstens één keer teksten in de editor heeft getypt, heeft ondervonden. Wat moet ik doen als ik de tekst in kleine letters typ, maar het nodig was om grote letters te gebruiken? Doe nu alles opnieuw, zet de doppen aan en typ de letters opnieuw. En als er veel letters zijn, wordt de taak om letters te vervangen door grote letters erg tijdrovend. Hoe vertaal ik tekst automatisch naar hoofdletters? Ondanks het belang van deze functie bij het bewerken van teksten, hebben de meeste teksteditors de casusconversiefunctie niet of is deze zo geïmplementeerd dat het bijna onmogelijk is om deze te gebruiken. Gebruik gewoon onze gratis online case vertaler (online capser) online vertaler om hoofdletters en krijg de tekst in hoofdletters in een paar seconden. Het systeem zal alle kleine letters vervangen door hoofdletters in de instant-modus.

Tekst geval vertaler Tool online

Hoofdletters Online tekst onverter op deze pagina zal u helpen het geval of de grootte van de tekst in online modus te vergroten, vertaal de letters van de onderste kassa naar de bovenste. Stel uw tekst in op caps lock online-modus met een eenvoudige klik op een knop, waarbij alle letters van de tekst worden overgeschakeld naar de bovenste modus. Onze hoofdletters converter of karakter case vertaler zal onmiddellijk kleine letters vervangen door grote letters in de tekst. Moet het register omhoog? Wilt u de letters van de tekst vergroten? Toen kwam je op de juiste pagina. Volgens onze informatie is de registerconversiefunctie erg populair onder gebruikers. Traditioneel worden dergelijke tools aangeboden als een programma, maar we hebben een versie van de bovenste register converter voor de browser. U kunt het gebruiken op elke PC, tablet of mobiel apparaat met elk besturingssysteem. Het is mogelijk om de letters in elke taal te vergroten. Als er al hoofdletters in de tekst staan, blijven deze onveranderd bij het gebruik van een hoofdletterloep. Alle kleine letters worden groot na het klikken op de knop. Met andere woorden, alle kleine letters kunnen automatisch worden vervangen door hoofdletters.

Wijzig de hoofdletter of hoofdletter van tekst online

U kunt de hoofdletter (of hoofdletter) van de geselecteerde tekst wijzigen in de bovenste modus in een willekeurig document door op één knop te klikken. Om de behuizing van geselecteerde tekst of een document te wijzigen van klein naar groot op een PC, smartphone of tablet, kunt u de volgende methoden gebruiken. Online vertaling van alle tekst tekens naar hoofdletters kan worden uitgevoerd op deze pagina met behulp van de Internet-browser van uw computer, tablet of smartphone. U kunt de tekst in grote Letters op elk gewenst moment, omdat de service uptime alle 24 uur. Het proces van het converteren van de tekstcase naar de bovenste modus duurt slechts een paar seconden.

Hoe tekst te converteren naar grote Letters online

Het omzetten van tekst (transfer chars) in hoofdletters is mogelijk met behulp van de speciale programma-converters, teksteditors of online-diensten. Webgebaseerde omzetting van symbolen in het bovenste register (caps lok online) kan op deze pagina worden uitgevoerd met behulp van de Internetbrowser van uw computer, tablet of Smartphone. Het proces van de omzetting van de registers van de tekst vindt plaats in alle voor het paar seconden. U kunt deze online converter ook gebruiken voor het corrigeren van locale.